Προς το περιεχόμενο

Smartphone@Sony Xperia XZ3, 299€, Germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάντε υπομονή θα έλεγα εγώ, διάβασα ένα άρθρο το πρωί το οποίο έλεγε έρχονται εκπτώσεις άνω του  50% σε όλα τα προϊόντα.

https://www.ethnos.gr/oikonomia/102530_emporio-erhontai-ekptoseis-ano-toy-50-amesos-meta-tin-arsi-toy-lockdown

Επεξ/σία από Lalakis1975
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από σχετικό θέμα εδώ στο φόρουμ το συγκεκριμένο κινητό το πήρα από κωτσοβολο τον Δεκέμβρη στα 230 εκθεσιακό, είχε στην ίδια τιμή και κούτατα απλά εγώ δεν πρόλαβα και πήρα το εκθεσιακό. Όταν το αγόρασα μετά από προτροπή του υπαλλήλου (υποψία burn in) το έστειλα κατευθείαν για σέρβις στην σονυ. Μέσα σε δύο βδομάδες μου είχαν αλλάξει την οθόνη και είχα στα χέρια μου ένα τέλειο κινητό.

Δημοσ.

Στην OMNITECH να τα πηγαίνετε αν έχετε θέμα, εκεί πήγα το XZ1 μου όταν είχα θέμα με το ακουστικό.

Όσο για την μπαταρία αν και σχετικά μικρή σχετικά με άλλους κατασκευαστές έχει καλή διαχείριση στην μπαταρία.

Πολύ καλό και το battery care όπου φορτίζει την μπαταρία πιο αργά όταν φτάσει στο 90%. Συνήθως το κάνει όταν μάθει τα ωράρια φόρτισης (νομίζω το xz2 και xz3 πήραν update για custom ώρες).

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε

Κάντε υπομονή θα έλεγα εγώ, διάβασα ένα άρθρο το πρωί το οποίο έλεγε έρχονται εκπτώσεις άνω του  50% σε όλα τα προϊόντα.

https://www.ethnos.gr/oikonomia/102530_emporio-erhontai-ekptoseis-ano-toy-50-amesos-meta-tin-arsi-toy-lockdown

Στον τίτλο λέει ότι λέει, αλλά στο κείμενο λέει για -50% τον Αύγουστο (να ΄μαστε καλά).

Με το άνοιγμα δύσκολο το βλέπω μιας και οι (πολύ) αυξημένες πωλήσεις είναι σίγουρες.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Doubt είπε

Στον τίτλο λέει ότι λέει, αλλά στο κείμενο λέει για -50% τον Αύγουστο (να ΄μαστε καλά).

Με το άνοιγμα δύσκολο το βλέπω μιας και οι (πολύ) αυξημένες πωλήσεις είναι σίγουρες.

Σίγουρες πως; αφραγκοι είμαστε το 95% του λαού, οι πλούσιοι ψωνίζουν συνέχεια δεν τους ενδιαφέρει. 

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, georgerapp είπε

Εχει καλό σέρβις , μην εχετε φόβο .

Εγώ σκέφτομαι να πουλήσω το XZ1 εντός εγγύησης αλλά δεν μπορώ να μείνω χωρίς κινητό, η άλλη λύση είναι να αγοράσω πρώτα το XZ3.

12 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Στην OMNITECH να τα πηγαίνετε αν έχετε θέμα, εκεί πήγα το XZ1 μου όταν είχα θέμα με το ακουστικό.

Όσο για την μπαταρία αν και σχετικά μικρή σχετικά με άλλους κατασκευαστές έχει καλή διαχείριση στην μπαταρία.

Πολύ καλό και το battery care όπου φορτίζει την μπαταρία πιο αργά όταν φτάσει στο 90%. Συνήθως το κάνει όταν μάθει τα ωράρια φόρτισης (νομίζω το xz2 και xz3 πήραν update για custom ώρες).

Είναι πολύ μακριά η Omnitech, στον Γέρακα.Γίνεται να τους στείλεις το κινητό με courier;

Πάντως εφόσον το XZ3 δεν έχει θύρα ακουστικών θα πρέπει να βρεί κάποιος συμβατό αντάπτορα για να συνδέσει ακουστικά με mini jack.Τα handstree με βύσμα Type-C είναι πολύ λίγα, Xiaomi, Huawei και Samsung, μετά οι άλλες μάρκες είναι άγνωστες, οπότε οι επιλογές περιορίζονται πάρα πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εγώ σκέφτομαι να πουλήσω το XZ1 εντός εγγύησης αλλά δεν μπορώ να μείνω χωρίς κινητό, η άλλη λύση είναι να αγοράσω πρώτα το XZ3.

Είναι πολύ μακριά η Omnitech, στον Γέρακα.Γίνεται να τους στείλεις το κινητό με courier;

Πάντως εφόσον το XZ3 δεν έχει θύρα ακουστικών θα πρέπει να βρεί κάποιος συμβατό αντάπτορα για να συνδέσει ακουστικά με mini jack.Τα handstree με βύσμα Type-C είναι πολύ λίγα, Xiaomi, Huawei και Samsung, μετά οι άλλες μάρκες είναι άγνωστες, οπότε οι επιλογές περιορίζονται πάρα πολύ.

Ναι μπορείς, εγώ με την Γενική Ταχυδρομική το έστειλα μιας και αυτήν έχω κοντά μου. Εκείνοι θα το στείλουν με ACS ή Speedex αν θυμάμαι καλά, προτίμησα την ACS για την επιστροφή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κόλλησαν πολύ καλά την οθόνη και τους ενημέρωσα, μου είπαν να το στείλω με ACS (δικά τους έξοδα) ώστε να το κοιτάξουν ξανά, μετά από 1-2 μέρες με ενημέρωσαν ότι το κινητό είναι έτοιμο και έκτοτε η οθόνη είναι μια χαρά.

Τώρα μόνο μπαταρία θέλω να αλλάξω μιας και έχει αρχίσει να τα φτύνει δυστυχώς.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.

Μακριά από τη σειρά xz των xperia οι φωτογραφίες είναι άθλιες και δεν παίρνουν gcam. Με ευχαριστείτε αργότερα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dimips είπε

Μακριά από τη σειρά xz των xperia οι φωτογραφίες είναι άθλιες και δεν παίρνουν gcam. Με ευχαριστείτε αργότερα.

Γενικα αν πάρεις Sony ποιος σε Sony μετά... 

Το μόνο καλό που έχουν τα Sony είναι το αδιάβροχο για εμένα, αν η xiaomi βγάλει συσκευές αδιάβροχες θα κλαίνε οι μεγάλοι. 

Επεξ/σία από Lalakis1975
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dimips είπε

Αθλιες δεν είναι, κατώτερες σε σχέση με άλλα κινητά ίδιας τιμής είναι.Τις βγάζει με φυσικά χρώματα, όχι όπως πχ η Huawei με παστέλ χρώματα και εφέ η όπως η Samsung με υπερκορεσμένα χρώματα.

Υπάρχει καλύτερη συσκευή στα 300€;

• Confused 1
Δημοσ.
17 minutes ago, AntiCambeR said:

Αθλιες δεν είναι, κατώτερες σε σχέση με άλλα κινητά ίδιας τιμής είναι.Τις βγάζει με φυσικά χρώματα, όχι όπως πχ η Huawei με παστέλ χρώματα και εφέ η όπως η Samsung με υπερκορεσμένα χρώματα.

ποια φυσικά χρώματα; Σαν ελαιογραφία είναι άμα τη βάλεις σε τηλεόραση. είχα κι ένα xiaomi mi A3 και έβγαζε καλύτερες από το xz1. Επίσης είχε και shutter speed πάνω από 1 second να μπορείς να βγάλεις καμιά όμορφη νυχτερινή. 

• Confused 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το p30 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, wolfskinn είπε

Το p30 

Το οποίο κοστίζει από 335 με τα μεταφορικά από best price κατόπιν παραγγελίας...

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...