majnun Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Ο Γερμανός δεν έχει display με συσκευές παρά ελαχίστων συσκευών και μέσα σε αυτές ποτέ δε θα ήταν το xz3. Καμιά σχέση με κοτς που έχει πολλά κινητά για να λειτουργήσεις
Οράτιος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mr.mister είπε Aυτα ηταν εκθεσειακα προβληματικα ολα. Όχι όλα.,, υγ. το μεγαλύτερο του ελάττωμα είναι το σήμα του που κολλάει σε μερικές περιπτώσεις και χρίζει επανεκκίνησης
lionheart75 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Καλα ναι, παιζει και απο την καλη του την καρδια ο Γερμανος απο 799 να το εβαλε 299 για ολοκαινουρια συσκευη Απλα το 299 ειναι πιο κοντα στο 240, που αναφερθηκε οτι ηταν εκθεσιακα, παρα στο 490+ στο ιστορικο του στο skroutz...Οποτε δε θα μου εκανε εντυπωση να ηταν και αυτο εκθεσιακο. Δεν ξερω και την πολιτικη του Γερμανου, αν το γραφει αν προκειται για εκθεσιακο στο σαιτ του... Με ενα τηλεφωνημα θα μαθαιναμε. Άρα καλά είπα ότι κανεις χαβαλέ... To κινητό είναι του 2018, με flagship specs του 2018 (βλέπε SD845). H αρχική τιμή στην οποία αναφέρεσαι, ήταν αρχική... Η sony γενικά δεν έχει πολλούς οπαδούς στα android κινητά διότι δεν πάει με το ρεύμα. Ακολουθεί καλώς ή κακώς τον δικό της δρόμο. Αποτέλεσμα οι καλές συσκευές της να πέφτουν σχετικά σύντομα σε κόστος κτήσης ενώ παράλληλα προχωρά και η ίδια σε κάποιες γενναίες μειώσεις ανά καιρούς. Η συγκεκριμένη συσκευή την στιγμή που μιλάμε αξίζει τουλάχιστον ~400 ευρώ για τα χαρακτηριστικά που έχει, επουδενί 750 που ήταν η αρχική του πριν περίπου 2 έτη. Στα 299 είναι πολύ καλή ευκαιρία για όσους ψάχνουν όπως είπα flagship specs σε χαμηλή τιμή. 9 λεπτά πριν, outlaw star είπε Το ότι λέει προσωρινά μη διαθέσιμο, το παρατήρησε κανείς? Αν το πήρε κανείς από το forum ας μας ενημερώσει όταν παραλάβει με το καλό. Καλορίζικο σε όσους πρόλαβαν, έκαναν καλό deal. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από lionheart75 1
Looter Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σαν να δίνουν το S9 plus στα 299. Σε αυτή την κατηγορία είναι η συσκευή και χωρίς το blotware της Sammy , ενώ φοράει τον ΠΑΝΤΑ αξιόπιστο Snapdragon. Για όσους το θέλουν για να κάνουν αξιόπιστα τη δουλειά τους και να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο από εγγύηση για τα επόμενα 2 χρόνια , το παίρνουν ΑΦΟΒΑ. Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι κι φέτος η αγορά Τοπ κινητών εχει βουλιάξει καθώς οι κατασκευαστές δεν έχουν παρουσιάσει ΤΙΠΟΤΑ καινοτόμο. Εκτος αν θεωρείται καινοτομία η οθόνη 1000hz ή οι 5 κάμερες για να δικαιολογήσουν τιμές 1000-1500 ευρώ!! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Looter 1
kkatzos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Looter είπε Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι κι φέτος η αγορά Τοπ κινητών εχει βουλιάξει καθώς οι κατασκευαστές δεν έχουν παρουσιάσει ΤΙΠΟΤΑ καινοτόμο. Εκτος αν θεωρείται καινοτομία η οθόνη 1000hz ή οι 5 κάμερες για να δικαιολογήσουν τιμές 1000-1500 ευρώ!! Βασικά η μόνη καινοτομία στα smartphones τα τελευταία χρόνια είναι οι high refresh rate οθόνες. Δε λέω ότι είναι απαραίτητα τα 120Hz. Και με τα 90Hz είναι εμφανής η διαφορά από τα 60Hz. Ούτε ότι αρκεί αυτό για να εκτοξευτούν οι τιμές. Αλλά αυτό είναι όντως καινοτομία. Αντίθετα, πριν από αυτό είχαμε πολύ καιρό να δούμε καινοτομία...
sexymwro7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Looter είπε Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι κι φέτος η αγορά Τοπ κινητών εχει βουλιάξει καθώς οι κατασκευαστές δεν έχουν παρουσιάσει ΤΙΠΟΤΑ καινοτόμο. 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε είχαμε πολύ καιρό να δούμε καινοτομία... Ξεχνατε τα folding phones τρομερη καινοτομια
dimoskoutr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Προσωρινά μη διαθέσιμο οπότε μάλλον δεν πρόλαβα...από τα 270-280 ενός nova 5t 6/128 αυτό αξίζει καλύτερα; Που δεν βλέπω να προλαβαίνω βέβαια, αλλά λέμε...ψάχνομαι να αλλάξω το γηρασμένο μου πια xiaomi note 4x 1
lionheart75 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Προσωρινά μη διαθέσιμο οπότε μάλλον δεν πρόλαβα...από τα 270-280 ενός nova 5t 6/128 αυτό αξίζει καλύτερα; Ναι. Και μόνο για την οθόνη αξίζει με χίλια.
dimoskoutr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Ναι. Και μόνο για την οθόνη αξίζει με χίλια. ☹️ Όταν βγήκε σήμερα η προσφορά έτυχε και ήμουν μέσα στο γερμανό και έβλεπα τηλέφωνα, το είδα και δεν είχα ιδέα για το ποιόν του κινητού και δεν πυροβόλησα...κρίμα.
wolfskinn Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε ☹️ Όταν βγήκε σήμερα η προσφορά έτυχε και ήμουν μέσα στο γερμανό και έβλεπα τηλέφωνα, το είδα και δεν είχα ιδέα για το ποιόν του κινητού και δεν πυροβόλησα...κρίμα. Με 25€ παραπάνω παίρνεις το p30.. Δεν έχασες και τίποτα σπουδαίο κατα τη γνώμη μου...
dimoskoutr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Με 25€ παραπάνω παίρνεις το p30.. Δεν έχασες και τίποτα σπουδαίο κατα τη γνώμη μου... Που παίρνω με 25 παραπάνω το p30; Το lite εννοείς; Γενικά δεν κατέχω το άθλημα των κινητών, δεν ασχολούμαι και πολύ με το αντικείμενο, μόνο κάθε που θέλω να αλλάξω. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από dimoskoutr
wolfskinn Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Που παίρνω με 25 παραπάνω το p30; Το lite εννοείς; Οχι ρε.. Το κανονικό. 27€ για την ακρίβεια 😋 https://www.bestprice.gr/item/2155571281/huawei-p30-6gb-128gb-dual.html 1
dimoskoutr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, wolfskinn είπε Οχι ρε.. Το κανονικό. 27€ για την ακρίβεια 😋 https://www.bestprice.gr/item/2155571281/huawei-p30-6gb-128gb-dual.html βρε μάστορα, εσύ το ξέρεις αυτό το μαγαζί; Θα έδινες 330 ευρώ εκεί; Και αν χρειαστεί εγγύηση που θα τρέχω; Δεν έχει ούτε μια κριτική. 4
wolfskinn Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε βρε μάστορα, εσύ το ξέρεις αυτό το μαγαζί; Θα έδινες 330 ευρώ εκεί; Και αν χρειαστεί εγγύηση που θα τρέχω; Δεν έχει ούτε μια κριτική. Τι να σου πω ρε φιλε το κατάστημα δεν το ξέρω προσωπικα, στο skroutz ( https://www.skroutz.gr/m/5100/Mobilepoint) έχει καλες κριτικές. Εγω αφού με ρωτάς θα τα εδινα. Αμα εισαι Αθήνα πήγαινε απο βδομάδα να το παρεις χέρι με χέρι. Σχετικά με την εγγύηση απευθύνεσαι στη Huawei. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από wolfskinn 1
dimoskoutr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Τι να σου πω ρε φιλε το κατάστημα δεν το ξέρω προσωπικα, στο skroutz ( https://www.skroutz.gr/m/5100/Mobilepoint) έχει καλες κριτικές. Αμα εισαι Αθήνα πήγαινε απο βδομάδα να το παρεις χέρι με χέρι. Σχετικά με την εγγύηση απευθύνεσαι στη Huawei. Δεν είμαι Αθήνα φίλτατε, ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σου. Αναρωτιέμαι γιατί στο skroutz δεν το βγάζει με το συγκεκριμένο κινητό; Έχουν αρχίσει και την κάνουν με ελαφρά από το skroutz ή μου φαίνεται; Το xz3 έχει οθονάρα όμως ε; Μεγαλύτερη ανάλυση από του P30 και μάλλον καλύτερη. Αν και αυτά είναι ψειρίσματα...κρίμα που δεν πρόλαβα το XZ3. Βλέπουμε...🤔 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από dimoskoutr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα