GP46047 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Γεια σας , έχω ένα προβλήμα με το λάπτοπ. Έχω ένα λάπτοπ που έχει windows 7 και συνεχώς μου ανοίγει ένα παράθυρο που μου προτείνει να κάνω αναβάθμιση σε windows 10 , και ότι το λειτουργικό σύστημα μου δεν είναι γνήσιο. Εγώ θέλω να παραμείνω στα windows 7, μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω ώστε να σταματήσει αυτό το μυνημα; 1
GP46047 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 ναι αλλα πρακτικά θα υπάρχει σαν ζήτημα(πρόβλημα) στον υπολογιστή , εγω εννοώ να μην υπαρχει κατι τετοιο σαν θεμα
afm Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, GP46047 είπε Γεια σας , έχω ένα προβλήμα με το λάπτοπ. Έχω ένα λάπτοπ που έχει windows 7 και συνεχώς μου ανοίγει ένα παράθυρο που μου προτείνει να κάνω αναβάθμιση σε windows 10 , και ότι το λειτουργικό σύστημα μου δεν είναι γνήσιο. Εγώ θέλω να παραμείνω στα windows 7, μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω ώστε να σταματήσει αυτό το μυνημα; Το μήνυμα δεν σου λέει ότι το λειτουργικό σύστημα μου δεν είναι γνήσιο αλλά ότι δεν είναι ενημερωμένα τα win7, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού η Microsoft δεν παρέχει πια ενημερώσεις για τα win7. Γι' αυτό σου προτείνει τα win10. Κάτω αριστερά λοιπόν σου έχει δύο επιλογές: α. Ενημέρωση σε Windows 7 (SP1) και β. Να μην εμφανιστεί ξανά αυτή η ερώτηση. Προφανώς, πατώντας στην δεύτερη επιλογή θα σταματήσει η εμφάνιση του μηνύματος. Από εκεί και πέρα ναι από κάποια στιγμή και μετά θα έχεις πρόβλημα λόγω των κενών ασφαλείας που θα υπάρχουν αλλά και γιατί οι διάφορες εφαρμογές δεν θα υποστηρίζουν και δεν θα μπορούν να τρέχουν στα win7 όπως έχει γίνει και με τα windows xp.
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μα καλά. Υπάρχουν ακόμα 7άρια χωρίς SP1; Φίλε κάνε τουλάχιστον τις μέχρι τώρα ενημερώσεις γιατί έτσι όπως είσαι σε βλέπω για υποψήφιο στόχο, αν δεν έχεις γίνει ήδη στόχος. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και δες στο κέντρο ασφάλειας τι λέει στις αυτόματες ενημερώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα