AristidisZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Άμα δίνεις 40% !!! Απλά φρόντισε να κάνεις πολύ καλή έρευνα του κατασκευαστή, και μην μείνεις στο κριτήριο του καλύτερου ποσοστού Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ημιτελών πολυκατοικιών, που οι οικοπεδούχοι μείναν με το "κλειδί" στο χέρι... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από AristidisZ 3
kirileman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Άμα δίνεις 40% !!! Άμα το μεταφέρεις στον Άλιμο ή στο Π. Φάληρο! 😛
tarantules Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Αύξηση κατά μέσο όρο 5% στα μισθώματα κατοικιών το 2021 (RE/MAX) 1
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δυστυχώς, έχουν πάρει την ανηφόρα, η ζήτηση τεράστια, τα διαθέσιμα ακίνητα ελάχιστα. Έχω βαρεθεί να μου ζητάνε 2ρια μέχρι 400 ή 500 ευρώ και να τους λέω: 1
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, kirileman είπε Δυστυχώς, έχουν πάρει την ανηφόρα, η ζήτηση τεράστια, τα διαθέσιμα ακίνητα ελάχιστα. Έχω βαρεθεί να μου ζητάνε 2ρια μέχρι 400 ή 500 ευρώ και να τους λέω: Δηλαδή σπίτι ή να το πω καλύτερα γκαρσονιέρα 30-35 τμ, με 350-400 ευρώ ενοίκιο το μήνα, δεν μπορει σημερα να βρει καποιος στην ΑΘήνα?
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Δηλαδή σπίτι ή να το πω καλύτερα γκαρσονιέρα 30-35 τμ, με 350-400 ευρώ ενοίκιο το μήνα, δεν μπορει σημερα να βρει καποιος στην ΑΘήνα? Kalo kouragio!
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, kirileman είπε Kalo kouragio! ξερεις γιατι δεν υπαρχουν? γιατι οι περισσοτεροι τα δινουν δια ζωσης, ειτε μεσω φεισμπουκ ειτε σε γνωστους ειτε απο το ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ
tarantules Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε ξερεις γιατι δεν υπαρχουν? γιατι οι περισσοτεροι τα δινουν δια ζωσης, ειτε μεσω φεισμπουκ ειτε σε γνωστους ειτε απο το ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ Επειδή παρακολουθώ συχνά πυκνά το Σπίτι χωρίς Μεσίτη , όλοι μα όλοι παραπονιούνται οτι δεν βρίσκουν τίποτα. 2
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε ξερεις γιατι δεν υπαρχουν? γιατι οι περισσοτεροι τα δινουν δια ζωσης, ειτε μεσω φεισμπουκ ειτε σε γνωστους ειτε απο το ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ Στο FB και σε αυτά τα σπίτι χωρίς μεσίτη είναι μέσα στη σαβούρα Ισχύει πάντως ότι τα καλά deal κλείνονται στόμα με στόμα, και είναι απόλυτα λογικό Και εγώ αν είχα ένα σπίτι θα προτιμούσα να το δώσω 10-20% πιο κάτω σε άτομο εμπιστοσύνης με συγκεκριμένες συστάσεις 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Επειδή παρακολουθώ συχνά πυκνά το Σπίτι χωρίς Μεσίτη , όλοι μα όλοι παραπονιούνται οτι δεν βρίσκουν τίποτα. Έλα μωρέ, εκεί 9/10 post είναι ζητήσεις σπιτιών σε τιμές 50% από τιμές πιάτσας 1
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Επειδή παρακολουθώ συχνά πυκνά το Σπίτι χωρίς Μεσίτη , όλοι μα όλοι παραπονιούνται οτι δεν βρίσκουν τίποτα. ναι δεν βρισκουν γιατι ψαχνουν κατι θεορατα σπιτια με φτηνο ενοικιο. εγω απο εκει μεσα βρηκα το σπιτι που νοικιαζουμε τωρα στη Ζωγραφου. Ο λογος που ρωτησα τον αγαπητο μεσιτη κιριλεμαν ειναι οτι η ξαδερφη μου ψαχνει σπιτι, γιατι περασε Αθηνα και δεν βρισκει. Και οχι τπτ, δεν μπορω να την εχω και μεσα στο σπιτι συνεχεια. Μηνας κοντευει και θελω την ησυχια μου. Παραδειγμα εγω τωρα που μενω Ζωγραφου, δινω 350 ευρω ενοικιο για 45 τμ. Η ξαδερφη μου ψαχνει στα ιδια λεφτα για 30-35 τμ. Και μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν σπιτια. Στο ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ που εψαξε, βρηκε καποια αλλα δεν της αρεσαν για χαζους λογους
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε ξερεις γιατι δεν υπαρχουν? γιατι οι περισσοτεροι τα δινουν δια ζωσης, ειτε μεσω φεισμπουκ ειτε σε γνωστους ειτε απο το ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ Καλή τύχη σε αυτά τα γκρουπς. 😊 Σοβαρά τώρα, δεν έχω τίποτα τέτοιο, ούτε θέλω να έχω φθηνά ενοίκια. Σε αυτά τα βαλάντια, ο άλλος δεν έχει να δώσει αμοιβή. Αν ασχοληθώ με ενοίκια οικιστικών, θα είναι από 800 ευρώ και πάνω (από συστάσεις, δεν τα ψάχνω). Εκεί σε πληρώνει 1 μίσθωμα + ΦΠΑ και σου λέει και 1000 ευχαριστώ που μεσολάβησες για να προτιμήσει εκείνον ο ιδιοκτήτης και όχι άλλους, που του έδειξες το σπίτι 3 φορές, που έφτιαξες το μισθωτήριο, που έτρεξες για τα κλειδιά, για το χαλασμένο κοντρόλ της γκαραζόπορτας, που έφερες τεντά και για οτιδήποτε άλλο προσέφερες πριν και μετά την υπογραφή. Ένα 50άρι με πάρκινγκ και αποθήκη 15ετίας πρόκειται να αναλάβω σε λίγες μέρες και ήδη έχω 5 φίλους και γνωστούς που το θέλουν, δεν νομίζω καν να το δημοσιεύσω. Στο μεταξύ, είναι τόσο ηλίθιοι σε αυτά τα γκρουπς, που αφήνουν τις ζητήσεις να σπαμάρουν τη σελίδα, με αποτέλεσμα να χάνονται τα ελάχιστα ακίνητα ανάμεσα στις άπειρες ζητήσεις. Θα πρέπει να απαγορεύσουν τη δημοσίευση ζητήσεων και να αφήνουν μόνο ποστς ιδιοκτητών. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από kirileman 7
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, kirileman είπε Καλή τύχη σε αυτά τα γκρουπς. 😊 Σοβαρά τώρα, δεν έχω τίποτα τέτοιο, ούτε θέλω να έχω φθηνά ενοίκια. Σε αυτά τα βαλάντια, ο άλλος δεν έχει να δώσει αμοιβή. Αν ασχοληθώ με ενοίκια οικιστικών, θα είναι από 800 ευρώ και πάνω (από συστάσεις, δεν τα ψάχνω). Εκεί σε πληρώνει 1 μίσθωμα + ΦΠΑ και σου λέει και 1000 ευχαριστώ που μεσολάβησες για να προτιμήσει εκείνον ο ιδιοκτήτης και όχι άλλους, που του έδειξες το σπίτι 3 φορές, που έφτιαξες το μισθωτήριο, που έτρεξες για τα κλειδιά, για το χαλασμένο κοντρόλ της γκαραζόπορτας, που έφερες τεντά και για οτιδήποτε άλλο προσέφερες πριν και μετά την υπογραφή. Ένα 50άρι με πάρκινγκ και αποθήκη 15ετίας πρόκειται να αναλάβω σε λίγες μέρες και ήδη έχω 5 φίλους και γνωστούς που το θέλουν, δεν νομίζω καν να το δημοσιεύσω. Στο μεταξύ, είναι τόσο ηλίθιοι σε αυτά τα γκρουπς, που αφήνουν τις ζητήσεις να σπαμάρουν τη σελίδα, με αποτέλεσμα να χάνονται τα ελάχιστα ακίνητα ανάμεσα στις άπειρες ζητήσεις. Θα πρέπει να απαγορεύσουν τη δημοσίευση ζητήσεων και να αφήνουν μόνο ποστς ιδιοκτητών. Εχεις την δικη σου αντιληψη, και κυνηγας τα συμφεροντα με το δικο σου ΘΕΛΩ. Απο εκει και περα δικαιωμα του πολιτη ειναι σε αυτες τις σελιδες, να κυνηγαει σπιτια χωρις μεσιτη, σπιτια που δεν θελουν να μπλεξουν το μεσιτη και αλλα πολλα. Εγω δεν εχω προβλημα με το μεσιτη. Και στο παρελθον που νοικιαζα, μετα χαρας ειχα εκπληκτικες συνεργασιες αλλα ειχα και καποιους που ενω τους πληρωνα ολοκληρη την αμοιβη που ηθελαν, κοροιδευαν κλπ και ευτυχως δεν εχασα λεφτα γιατι ενω τους ελεγα ερχομαι να σας πληρωσω και κλεινουμε το σπιτι, κοροιδευαν και τα εδιναν αλλου τα σπιτια. Εσυ μπορει να εισαι τιμιος και να μη το κανεις, αλλα εχει αλλους συναδελφους σου που κοροιδευουν και την εχουν πατησει και φιλοι μου. Πιστεψε με ουτε οι ιδιοκτητες των ακινητων συμπαθουν τους μεσιτες και αν δεις σε πολλες αγγελιες λενε ΟΧΙ ΜΕΣΙΤΕΣ. Ξαναλεω οτι ειναι χαρα μου να δωσω ενα ενοικιο ως μισθο στο μεσιτη για το κοπο του, αλλα οχι να με κοροιδευει και επιπλεον να εχει και απαιτησεις. Το ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ εχει μια χαρα σπιτια. Και εγω και φιλοι μου εχουμε βρει απο εκει μεσα, και τα σπιτια ειναι μια χαρα. Εινια μια σελιδα, η οποια εχει και καλα σπιτια, εχει και κακα σπιτια, αλλα κυριως εχει το πιο σημαντικο. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δεν σεβονται το πολιτη και κοιτανε να τα αρπαξουν απο εδω και απο εκει και να κοροιδευουν και απο πανω 1
prometheas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ηράκλειο Αττικής (άνω) , σπιτι 70τμ , μονοκατοικία κατασκευής 1970, σε καλή κατάσταση, βρεσκοβαμμένο, με παρκιγκ και μικρή αυλή, χωρίς κοινόχρηστα σε ήσυχο δρόμο αλλά με -Παλαιά διαρρύθμιση με μικρά δωμάτια. - Έλλειψη θέρμανσης πετρελαίου ή φυσικού αερίου (εχει τρια AC για θερμανση) Το βρίσκει φίλος στα 350 Ευρώ το μήνα. Θεωρείτε την τιμή καλή ; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από prometheas
AristidisZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Ξαναλεω οτι ειναι χαρα μου να δωσω ενα ενοικιο ως μισθο στο μεσιτη για το κοπο του, αλλα οχι να με κοροιδευει και επιπλεον να εχει και απαιτησεις. Το ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΗ εχει μια χαρα σπιτια. Και εγω και φιλοι μου εχουμε βρει απο εκει μεσα, και τα σπιτια ειναι μια χαρα. Εινια μια σελιδα, η οποια εχει και καλα σπιτια, εχει και κακα σπιτια, αλλα κυριως εχει το πιο σημαντικο. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δεν σεβονται το πολιτη και κοιτανε να τα αρπαξουν απο εδω και απο εκει και να κοροιδευουν και απο πανω Κοίτα, στις ενοικιάσεις, αν έχεις "καλό" σπίτι προς διάθεση, είναι εύκολο πλέον λόγω της κατάστασης να βρεις μόνος σου νοικάρη, βάζεις ένα Σάββατο 5-6 ραντεβού και τελείωσε το θέμα, οπότε ποιος ο λόγος π.χ. να χάσεις ένα ενοίκιο ; Υπάρχει βέβαια λόγος να βάλεις μεσίτη, αλλά πρέπει να ξέρεις κάποιον, να έχεις τσεκάρει ότι στο παρελθόν σου έχει φέρει καλούς νοικάρηδες κλπ., αλλά αν έχεις 1 σπίτι που νοικιάζεις και όχι καμιά ντουζίνα, είναι λογικό να μην έχεις αναπτύξει σχέσεις με κάποιον συγκεκριμένο μεσίτη, οπότε δε μπαίνεις και στην διαδικασία να ψάξεις Στις πωλήσεις τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στις πωλήσεις τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά Δεν ειναι καλη εποχη ομως για αγορα ακινητου για πολλους και διαφορους λογους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα