Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Στο φόρουμ κάνουμε κουβεντούλα καφενειακή και ο καθένας την παίρνει σοβαρά ή όχι. 

Δεν αντιλέγω, αλλά πραγματικά αυτή η εκτίμηση ποσοστού που ζητάς δε γίνεται ούτε κατά διάνοια από φόρουμ...

• Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δεν αντιλέγω, αλλά πραγματικά αυτή η εκτίμηση ποσοστού που ζητάς δε γίνεται ούτε κατά διάνοια από φόρουμ...

Κατανοητό και δεκτό.

Δημοσ.
Στις 21/9/2021 στις 6:28 ΜΜ, agiannesg59 είπε

Μια χαρα  ειναι η Αθηναϊκή ριβιερα και πολλοι θα θελαν να τις βαλουν χερι.Και φυσικα νησια που αν μπορουσαν θα τα αγοραζαν ολοκληρα

Nαι, οκ έχει το brand name η Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά κ αυτό μια φούσκα το βλέπω να καταλήγει όπως τα περισσότερα πράγματα στην Ελλάδα. Διότι σοβαρές επενδύσεις δύσκολα θα γίνουν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Το ποσοστό αντιπαροχής στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου (κοντά στο μετρό) αναμένεται να ανέβει; Ένα 38-39% θα ήταν εφικτό σήμερα ή το 2022;

Πόσο πωλούνται τα νεόδμητα εκεί;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πόσο πωλούνται τα νεόδμητα εκεί;

Ποσο πάει τώρα η αντιπαροχή ?

Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, όπως πχ το σημείο και πόσο κτίζει το οικόπεδο, αλλά μέσες άκρες από πόσο μέχρι πόσο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Τότε ναι, θα μπορούσε να φτάσει η αντιπαροχή τα ποσοστά που λες.

Δε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το μέγεθος του οικοπέδου ; 

Αν π.χ. χτίζει 250 τ.μ., δε νομίζω να δώσει κανείς αντιπαροχή 40%...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Δε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το μέγεθος του οικοπέδου ; 

Αν π.χ. χτίζει 250 τ.μ., δε νομίζω να δώσει κανείς αντιπαροχή 40%...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Σε μικρό οικόπεδο πρέπει να κατέβει το ποσοστό της αντιπαροχής, γιατί σου βγαίνει μεγαλύτερο το κόστος κατασκευής ανά τμ. Είναι διαφορετικό να κατασκευάζεις κλιμακοστάσιο με ασανσέρ για 1 διαμέρισμα στον όροφο και διαφορετικό για 4. Διαφορετικό να φτιάχνεις υπόγειο για 4 διαμερίσματα και διαφορετικό για 14. Αλλά με 2.700 το τετραγωνικό μέτρο, το 40% είναι έτσι και αλλιώς πολύ, εγώ το υπολογίζω οριακά 37%. Το δε κατασκευαστικό κόστος έχει ανέβει, όπως μου λένε, εγώ το υπολογίζω στο 1.200 ευρώ/τμ όταν κάνω πρόχειρους υπολογισμούς.

Επεξ/σία από kirileman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...