Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Έλα τωρα μην τα παραλέμε. Είπαμε.

Και Εγω εκεί κοντά μενω , πάω που και που για καφεδάκι αλλά όχι και Φλοίσβος.   

8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Έλα τωρα μην τα παραλέμε. Είπαμε.

Και Εγω εκεί κοντά μενω , πάω που και που για καφεδάκι αλλά όχι και Φλοίσβος. 

Καλά γι'αυτό έγραψα στυλ φλοίσβος (πλακόστρωτα , ποδηλατόδρομος, όμορφα κτήρια και φωτισμός, μαγαζάκια κλπ κλπ). Η περιοχή έγινε παρά πολύ ωραία πάντως. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, primeragt είπε

Καλά γι'αυτό έγραψα στυλ φλοίσβος (πλακόστρωτα , ποδηλατόδρομος, όμορφα κτήρια και φωτισμός, μαγαζάκια κλπ κλπ). Η περιοχή έγινε παρά πολύ ωραία πάντως. 

Που τα είδες όλα αυτά βρε 😁

Το μόνο που έγινε είναι ο φωτισμός, ούτε πλακόστρωτα ούτε μαγαζάκια ούτε όμορφα κτήρια έχει 

Απλά είναι το κομμάτι της περιοχής που έχει τα πιο πολλά καινούργια σπίτια και έχει σχετική απλά 

Το πάρκο οκ είναι, βέβαια η μπόχα από την oil one κάτι μέρες δεν παλεύεται 

Οκ γειτονιά είναι, αλλά δεν παύει να είναι φτωχική, όποιος την ζει και την έχει περπατήσει το βλέπει εύκολα 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ρε παιδιά είναι απλό. Πας να αγοράσεις κάτι ( δεν λέμε τωρα στο περίπτερο ) θα είσαι μεγάλο βοδι αν δώσεις όσα ζητάει. Κρίνεις μια τιμή ( λογική Φυσικα ) κσι του λες τόσα έχω . Τωρα ο πωλητής ας πει ότι θέλει. Μπορεί να το σκεφτεί μπορεί να γελάσει. Αν το σκεφτεί έχει καλος αν γελάσει καλύτερα να γελάσει αυτός παρά να πιαστείς κορόιδο εσυ . Πάντα και πάντοτε θα υπάρχουν ευκαιρίες. Θέλει ψάξιμο . Ειδικα στα σπίτια.

Εξαρτάται αν πραγματικά σου αρέσει. Το ότι θα κάνεις μια διαπραγμάτευση θα κάνεις. Το θέμα είναι αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις και αν το θες. Αν το θες θα το πάρεις και ας μην σου κόψει παρότι ρώτησες αν όχι θα ψάχνεις μέχρι να βρεις ακριβώς την τιμή που θες και άρα δεν ψάχνεις πραγματικά να αγοράσεις , κοινώς δεν καίγεσαι κιόλας.

Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Που τα είδες όλα αυτά βρε 😁

Το μόνο που έγινε είναι ο φωτισμός, ούτε πλακόστρωτα ούτε μαγαζάκια ούτε όμορφα κτήρια έχει 

Απλά είναι το κομμάτι της περιοχής που έχει τα πιο πολλά καινούργια σπίτια και έχει σχετική απλά 

Το πάρκο οκ είναι, βέβαια η μπόχα από την oil one κάτι μέρες δεν παλεύεται 

Οκ γειτονιά είναι, αλλά δεν παύει να είναι φτωχική, όποιος την ζει και την έχει περπατήσει το βλέπει εύκολα 

Για το πάρκο λέω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primeragt είπε

Κοινώς δεν καίγεσαι κιόλας.

Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, και κάτι πολύ βασικό στην όλη συζήτηση που γίνεται 

Προσωπικά είμαι της άποψης πως ότι ανεβαίνει κατεβαίνει 

Τα δε στοιχεία που βλέπω γύρω μου οδηγούν προς αυτή τη κατεύθυνση 

Ο καθένας φυσικά έχει την γνώμη του και πράττει ανάλογα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, primeragt είπε

Εξαρτάται αν πραγματικά σου αρέσει. Το ότι θα κάνεις μια διαπραγμάτευση θα κάνεις. Το θέμα είναι αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις και αν το θες. Αν το θες θα το πάρεις και ας μην σου κόψει παρότι ρώτησες αν όχι θα ψάχνεις μέχρι να βρεις ακριβώς την τιμή που θες και άρα δεν ψάχνεις πραγματικά να αγοράσεις , κοινώς δεν καίγεσαι κιόλας.

Για το πάρκο λέω.

Όχι. Είναι θέμα αρχής να μου κόψει. Και Εγω καιγόμουν αλλά είχα ένα όριο. Επισεις όταν αγοράζεις ένα σπίτι και καινούριο να είναι πρέπει να υπολογίζεις συν 20κ για κουζίνες πορτες ντουλάπες τέντες βάψιμο. Οι κατασκευαστές στα μέρη που λέμε βαζουν ότι πιο τελευταίο υπάρχει.εγω θυμαμε τότε είχα 100κ άμεσα αλλά υπολόγιζα να πάρω κάτι με 80 γιατί τα 20 θα τα έριχνα μέσα στο σπίτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Όχι. Είναι θέμα αρχής να μου κόψει. Και Εγω καιγόμουν αλλά είχα ένα όριο. Επισεις όταν αγοράζεις ένα σπίτι και καινούριο να είναι πρέπει να υπολογίζεις συν 20κ για κουζίνες πορτες ντουλάπες τέντες βάψιμο. Οι κατασκευαστές στα μέρη που λέμε βαζουν ότι πιο τελευταίο υπάρχει.εγω θυμαμε τότε είχα 100κ άμεσα αλλά υπολόγιζα να πάρω κάτι με 80 γιατί τα 20 θα τα έριχνα μέσα στο σπίτι.

Έγραψες κάτι λογικό. Κοίταξες με 80 για να ρίξεις αλλά 20 και να φτάσεις το μπάτζετ σου των 100. Άρα μπορούσες να αγοράσεις και με 100 αν ήταν όπως ακριβώς το ήθελες. Το άλλο που είπες περί θέμα αρχής . Όπως εσύ λες ότι είναι θέμα αρχής να σου κόψει έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να λέει αυτό είναι άμα θες (δεν κρίνω σωστό λάθος κανένα σας). Το ερώτημα είναι θα χάσεις το σπίτι αν είναι εντός μπάτζετ σου αν δεν σου κόψει η όχι;

17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, και κάτι πολύ βασικό στην όλη συζήτηση που γίνεται 

Προσωπικά είμαι της άποψης πως ότι ανεβαίνει κατεβαίνει 

Τα δε στοιχεία που βλέπω γύρω μου οδηγούν προς αυτή τη κατεύθυνση 

Ο καθένας φυσικά έχει την γνώμη του και πράττει ανάλογα 

Καλά εννοείται ότι οι τιμές παίζουν κατά καιρούς, όπως όταν γινόταν της Πόπης από οικοδομές τα παλιά έπεφταν γρήγορα στα τάρταρα. Τόρα εχουν ανεβάσει τιμές καθώς δεν υπάρχουν καινούργια στην αγορά και έτσι ακόμα και παλιότερα τείνουν να κρατάνε τιμή.

Δημοσ.

Έγραψες κάτι λογικό. Κοίταξες με 80 για να ρίξεις αλλά 20 και να φτάσεις το μπάτζετ σου των 100. Άρα μπορούσες να αγοράσεις και με 100 αν ήταν όπως ακριβώς το ήθελες. Το άλλο που είπες περί θέμα αρχής . Όπως εσύ λες ότι είναι θέμα αρχής να σου κόψει έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να λέει αυτό είναι άμα θες (δεν κρίνω σωστό λάθος κανένα σας). Το ερώτημα είναι θα χάσεις το σπίτι αν είναι εντός μπάτζετ σου αν δεν σου κόψει η όχι;

Καλά εννοείται ότι οι τιμές παίζουν κατά καιρούς, όπως όταν γινόταν της Πόπης από οικοδομές τα παλιά έπεφταν γρήγορα στα τάρταρα. Τόρα εχουν ανεβάσει τιμές καθώς δεν υπάρχουν καινούργια στην αγορά και έτσι ακόμα και παλιότερα τείνουν να κρατάνε τιμή.

Φυσικα και ο αλλος θα μου πει αυτό εινσι αν το θες. Μου το είχαν πει πέντε έξι. Για 7 , 8 κ δεν τα βρίσκαμε. Δεν πειράζει όμως . Ο ένας ήταν έξυπνος κσι τα βρήκαμε. Πρέπει πάντα να μην λες αυτό το σπίτι εινσι για εμένα κσι τέλος. Θα δεις πολλά και θα καταλήξεις σε τρία τέσσερα που σου κανουν. Τότε αρχίζεις να παίζεις και ότι σου κάτσει σε καλύτερη τιμή το παίρνεις το ένα από τα τρία τέσσερα.

Δημοσ.

Οκ, συμφωνώ. Απλά είναι διαφορετική προσέγγιση . Αγοράζεις με βάση το κόψιμο τιμής και όχι το σπίτι. Σεβαστό, απλά απέχει από τη νόρμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

για αυτό οι περισσότεροι φροντίζουν η τιμή που δηλώνουν να είναι ίση με την αντικειμενική

fixed

Όντως έχεις δίκιο γιατί υπάρχουν και μερικοί που είτε δε μπορούν να δικαιολογήσουν την αγορά στην αντικειμενική, είτε δε θέλουν να πληρώσουν φόρο δωρεάς, και φροντίζουν η δηλωμένη να είναι αρκετά χαμηλότερη.

Δημοσ.

Οκ, συμφωνώ. Απλά είναι διαφορετική προσέγγιση . Αγοράζεις με βάση το κόψιμο τιμής και όχι το σπίτι. Σεβαστό, απλά απέχει από τη νόρμα.

Με αυτήν την νόρμα έχουν καεί παρά πολλοί.Ειδικα αρχές δεκαετίας 2000 που παρακαλαγανε τους εργολάβους να πάρουν σπίτι στα σχέδια. Καλύτερα χωρίς νόρμες. Κάθε εμπόδιο για καλό. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Τι άποψη έχετε για τους πλειστηριασμούς ακινήτων; https://www.eauction.gr/
Τι κινδύνους μπορεί να κρύβει η αγορά ακινήτου από εκεί;

Έχω δει ένα διαμέρισμα στην Αθήνα που με ενδιαφέρει και σκέφτομαι να συμμετάσχω.
Το αρνητικό είναι πως δεν μπορώ να δω το διαμέρισμα από μέσα (σε κανένα από αυτά των πλειστηριασμών) και έτσι απλά υποθέτω ότι είναι σε κακή κατάσταση. 
Το συγκεκριμένο που ενδιαφέρομαι έμαθα μάλιστα ότι δεν έχει κατοικηθεί εδώ και χρόνια. Οπότε υπολογίζω πως χρειάζεται ολική ανακαίνιση και ο Θεός βοηθός...
Η ανυσυχία μου είναι ότι κάποια βάρη (πχ χρωστούμενα κοινόχρησα, ανεξόφλητοι λογαριασμοί ΕΥΔΑΠ) μεταφέρονται στο νέο ιδιοκτήτη. Πώς μπορώ να μάθω τα ποσά αυτά από την στιγμή που δεν έρχομαι σε επαφή με τον παλιό ιδιοκτήτη; Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, valeriab79 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω δει ένα διαμέρισμα στην Αθήνα που με ενδιαφέρει και σκέφτομαι να συμμετάσχω.
Το αρνητικό είναι πως δεν μπορώ να δω το διαμέρισμα από μέσα (σε κανένα από αυτά των πλειστηριασμών) και έτσι απλά υποθέτω ότι είναι σε κακή κατάσταση. 
Το συγκεκριμένο που ενδιαφέρομαι έμαθα μάλιστα ότι δεν έχει κατοικηθεί εδώ και χρόνια. Οπότε υπολογίζω πως χρειάζεται ολική ανακαίνιση και ο Θεός βοηθός...
Η ανυσυχία μου είναι ότι κάποια βάρη (πχ χρωστούμενα κοινόχρησα, ανεξόφλητοι λογαριασμοί ΕΥΔΑΠ) μεταφέρονται στο νέο ιδιοκτήτη. Πώς μπορώ να μάθω τα ποσά αυτά από την στιγμή που δεν έρχομαι σε επαφή με τον παλιό ιδιοκτήτη; Καμιά ιδέα;

Αυτο ειναι ο καλυτερος ρουφιανος , για να μαθεις τι χρωστάει ο γειτονας

Δημοσ.
4 ώρες πριν, valeriab79 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, ίσως να αποτανθεις σε δικηγόρο να ψάξει αυτός αλλά αμφιβαλλω. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το θέμα ξεκίνησε για μια συζήτηση για την αγορά ακινήτων και φτάσαμε σε διαπληκτισμούς για το ποιός μυρίζεται καλύτερα την αγορά... Οταν κλειδώνουν τόσο χρήσιμα θέματα μετά παραπονιόμαστε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...