Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Έτσι πηγα να χτυπησω ενα διαμερισμα σε 3η φορά. Εξωτερικα σε μετριοτατη κατασταση, στα 70.400€ με γκαραζ και αποθηκη, και τελικα το εφτασαν κοντα στα 200.000.

Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός του παραλόγου, σε όσους έχω λάβει μέρος και ήταν σε τέταρτο (η τιμή πέφτει στον τρίτο και ξανά πάλι στον τέταρτο), η τιμή ποτε δεν πήγε πάνω από τον αρχικό 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός του παραλόγου, σε όσους έχω λάβει μέρος και ήταν σε τέταρτο (η τιμή πέφτει στον τρίτο και ξανά πάλι στον τέταρτο), η τιμή ποτε δεν πήγε πάνω από τον αρχικό 

τι παραλογο ειναι ? Ολοι περιμενουν μπας και το παρουν με μειωμενη τιμη. Αλλα δυστυχως... ΟΛΟΙ. 

Σε εμενα παντως, ετσι ηταν και στους 3 που πηρα μερος και περιμενα τον 3.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Δεν ειναι Σωρος η Μοτορ Οιλ. Ειναι μαρουσι. Αριστερα απο Κηφισιας οπως ανεβαινουμε.
Ο σωρος ειναι κατω απο το Σισμανογλειο. Εκει που ειναι του Δουκα τα σχολεία.

Δεν το ήξερα. Έτσι όπως το λες το λέει ο γκουκλ 

• Like 1
Δημοσ.

Στους πλειστηριασμούς αν ψάξεις και είσαι τυχερός μπορείς να βρεις με ένα 30% κάτω.Προφανώς όχι σε κυριλατες περιοχές και όχι καινούργια κτλ κτλ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

τι παραλογο ειναι ? Ολοι περιμενουν μπας και το παρουν με μειωμενη τιμη. Αλλα δυστυχως... ΟΛΟΙ. 

Σε εμενα παντως, ετσι ηταν και στους 3 που πηρα μερος και περιμενα τον 3.

Αυτός που θέλει ένα ακίνητο δεν περιμένει να πάει σε τρίτο πλειστηριασμό, το χτυπάει από τον πρώτο 

Δημοσ.

Αν θέλετε ακίνητο από πλειστηριασμό, πιάστε φιλίες με δικαστικούς επιμελητές... όπως δουλεύουν όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, έτσι δουλεύουν και οι πλειστηριασμοί, it's who you know

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξέρω ότι στην Ελλάδα ότι έχει ανέβει δεν έχει πέσει ποτέ. Και σύμφωνα με την νοοτροπία του Έλληνα η γη και το σπίτι ειναι η καλύτερη επένδυση. 

Οπότε μην περίμενε να πέσουν τα σπίτια... Οποίος θέλει και μπορεί ας αγοράσει. 

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, andreaspA είπε

Οι οποιοι πλειστηριασμοι οι μισοί βγαινουν αγονοι. Δεν τα χτυπαει κανεις γιατι ειναι υπερτιμημενα. Σιγα μην δώσω 15κ για θεση παρκινγ που δεν την εχω δει! Μην ακους ότι στους πλειστηριασμους ειναι τσαμπα. Αυτα που αξιζουν ειναι υπερτιμημενα ακομα και στην αρχικη τιμή. Και εκεί ίσως να υπαρχει "συνομωσια". Αρχίζω και πιστευω ότι κάποια ειναι τόσο φουσκωμενα, απλα για να μην τα χτυπαει κανεις και παραμενουν στα αζητητα και τελικα να χρησιμοποιουνται απο τους τωρινούς ιδιοκτήτες.
Σε αρκετά περιμενουν την 3η φορα που πεφτει 20% και τότε χτυπιουνται και το φτανουν τελικα πολυ παραπανω απο την πρωτη φορα.  Για αυτο αναρωτιεμαι, αν αξιζει να περιμενεις την 3η φορά...

Έτσι πηγα να χτυπησω ενα διαμερισμα σε 3η φορά. Εξωτερικα σε μετριοτατη κατασταση, στα 70.400€ με γκαραζ και αποθηκη, και τελικα το εφτασαν κοντα στα 200.000. Μιλαμε για πανω απο 3000€/τμ για ενα διαμερισμα του 1995 στον Σωρο. Μπορει να ειναι Μαρουσι αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο. Μαρμαράδικα, κοτάδικα και σιδεράδικα έχει.
Εντωμεταξυ στην περιοχη λίγο παραπανω πουλανε τα νεοδμητα. Καθομουν και τους κοιταγα, και τους εκανα χαλαστρα χτυπωντας το γκαραζ. Και να στραβωσει λεω η φαση και να πλειοδοτήσω, θα μου μεινει το γκαραζ. Ακομα και να μην το αγορασει μετα ο πλειοδοτης του διαμερισματος, θα μείνει σε εμενα. Διπλα σχεδόν μένω.

Καλά γέλασα διαβάζοντας τη φάση που τους χτύπαγες το γκαράζ...φαντάζομαι έναν να έχει βάλει στο μάτι το διαμέρισμα, να ξεσκίζεται να το χτυπάει να θέλει να το πάρει πακέτο με το γκαράζ και έναν απάλευτο από το πουθενά να του κάνει χαλάστρα χτυπώντας το γκαράζ μόνο... επικό τρολάρισμα!!!

Εμένα δεν ξέρω δεν μου πήγαινε να χτυπήσω πλειστηριασμό...το σπίτι που μένω τώρα το πούλαγε ο πωλητής και του το είχαν βγάλει πλειστηριασμό, το έδινε ψιλοακριβά, εγώ έδινα συγκεκριμένο ποσό και ο μεσίτης τον πιάνει και του λέει δώστο, γιατί θα στο πάρει στον πλειστηριασμό ξέρω γω 10 χιλιάρικα λιγότερο (χωρίς να του πω εγώ τίποτα τέτοιο, τον εκβίασε για να το δώσει και να πάρει την αμοιβή του το λαμόγιο)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Δεν ειναι Σωρος η Μοτορ Οιλ. Ειναι μαρουσι. Αριστερα απο Κηφισιας οπως ανεβαινουμε.
Ο σωρος ειναι κατω απο το Σισμανογλειο. Εκει που ειναι του Δουκα τα σχολεία.

Δεν το ήξερα. Έτσι όπως το λες το λέει ο γκουκλ 

^ Πήγαινε και δώσε του τη διαφορά 😕

20 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Καλά γέλασα διαβάζοντας τη φάση που τους χτύπαγες το γκαράζ...φαντάζομαι έναν να έχει βάλει στο μάτι το διαμέρισμα, να ξεσκίζεται να το χτυπάει να θέλει να το πάρει πακέτο με το γκαράζ και έναν απάλευτο από το πουθενά να του κάνει χαλάστρα χτυπώντας το γκαράζ μόνο... επικό τρολάρισμα!!!

Εμένα δεν ξέρω δεν μου πήγαινε να χτυπήσω πλειστηριασμό...το σπίτι που μένω τώρα το πούλαγε ο πωλητής και του το είχαν βγάλει πλειστηριασμό, το έδινε ψιλοακριβά, εγώ έδινα συγκεκριμένο ποσό και ο μεσίτης τον πιάνει και του λέει δώστο, γιατί θα στο πάρει στον πλειστηριασμό ξέρω γω 10 χιλιάρικα λιγότερο (χωρίς να του πω εγώ τίποτα τέτοιο, τον εκβίασε για να το δώσει και να πάρει την αμοιβή του το λαμόγιο)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

^ Πήγαινε και δώσε του τη διαφορά 😕

Τί διαφορά να δώσω; Πρότεινα ένα ποσό, πάνω από όσο θα έβγαινε στον 2ο πλειστηριασμό, κάτω από όσο το είχε βάλει για πώληση ο ιδιοκτήτης αλλά σχετικά κοντά, και είπα στον μεσίτη να μεταφέρει την πρόταση μου...ε αυτός την μετέφερε, με την απειλή του 2ου πλειστηριασμού... κανονικά, χάρη του έκανα! Αυτός θα πρέπει να μου δώσει την διαφορά!!! :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mechpanos είπε

Η αληθεια ειναι οτι ειχε πλακα. Στις παρατάσεις ειχαν μεινει 2 που χτυπιοντουσαν. Εγω βαραγα το γκαραζ. Το αφησα φυσικα προς το τελος να το παρει οποιος ηταν να το παρει. 
Προσπαθω οτι χτυπαω να το τσεκαρω πριν. Σε μαγαζι που ηθελα, πηγα απο εκει. Βρηκα τους νοικαριδες, επιβεβαιωσα οτι δεν το θελει ο ιδιοκτητης, αλλα εμφανιστηκε ενας ακυρος απο το πουθενα, και το εστειλε στον θεο. 30% πανω απο τον 1ο πλειστηριασμο. Ακομα δεν εχω μαθει ποιος ειναι. Ουτε καν πηγε απο εκει στους νοικαρηδες και εχουν περάσει και μηνες.
Το σπιτι που περιγραφω, ηταν παρατημενο στην τυχη του. Δεν το ηθελε κανεις απο τους ιδιοκτητες. 

Σε καποια αλλα δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vs_skg είπε

Αν θέλετε ακίνητο από πλειστηριασμό, πιάστε φιλίες με δικαστικούς επιμελητές... όπως δουλεύουν όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, έτσι δουλεύουν και οι πλειστηριασμοί, it's who you know

Άκριβώς...και αν έχεις και καλό λαδάκι εξτρα παρθένο...ολα γίνονται

Δημοσ.

Στο υποθηκοφυλάκειο Αθηνών(Συγγρού) ποιός είναι ο μέσος όρος χρόνου για να σου δώσουν τα σχέδια ενός ακινήτου του 1964; θέλω να βάλω παροχή ΕΥΔΑΠ, συγγνώμη αν είμαι οφτόπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...