Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fan είπε

Πάντως το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και αχνοφαίνεται μία μικρή μείωση στις τιμές στα νεόδμηματα.

Δεν ξερω για τα νεοδμητα αλλα καθε φορα που ειναι να ανανεωσω το συμβολαιο στο taxis τρεμει το φιλοκαρδι μου τι θα ζητησει ο ιδιοκτητης τα τελευταια 4 χρονια. 

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fan είπε

Πάντως το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και αχνοφαίνεται μία μικρή μείωση στις τιμές στα νεόδμηματα.

Ενδεικτικά είδα ότι ορισμένες υπό ανέγερση οικοδομές σε Νέα Σμύρνη αρχίζουν από 2.500 το τμ και στο Παλαιό Φάληρο από 2.900. Τιμές που δεν υπήρχαν πριν κάτι μήνες.

Έχεις κάποιο λινκ; Ακούγεται πολύ χαμηλή η τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε

Έχεις κάποιο λινκ; Ακούγεται πολύ χαμηλή η τιμή.

Δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές για νεόδμητο στα νότια προάστια. Προς Λούτσα, Κορωπί, Γλυκά Νερα έχω γνωστό που χτίζει και πουλάει μεζονέτες απο 2500τμ αλλά με την πιό φτηνή κατασκευή που υπάρχει, μιλάμε για πλαστικά κουφώματα, φτηνό πλακάκι, συνθετικά δάπεδα. Τις βλέπω και γελάω. 

Επεξ/σία από fragma
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προφανώς και σε τόσο χαμηλές τιμές θα είναι και χαμηλότερη η ποιότητα των υλικών και φυσικά μιλάμε για πολυκατοικίες υπό ανέγερση, όχι έτοιμες. Είναι εύκολο να τα βρει κάποιος με μία αναζήτηση και επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η αρχική τιμή προσφοράς από τον πωλητή, η τελική θα είναι (ελάχιστα) χαμηλότερη.

https://www.xe.gr/property/d/poliseis-katoikion/800634800/nea-smyrnh-kentro-185000-76?transaction_name=buy&item_type=re_residence&sorting=price_per_unit_area_asc&minimum_level=L1&minimum_construction_year=2019&geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_to=23.697664752689036&widget_name=search results list&rank_in_widget=7&first_in_widget_ad_id=732826946

https://www.xe.gr/property/d/poliseis-katoikion/771249588/nea-smyrnh-kentro-280000-105?transaction_name=buy&item_type=re_residence&sorting=price_per_unit_area_asc&minimum_level=L1&minimum_construction_year=2019&geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_to=23.697664752689036&widget_name=search results list&rank_in_widget=18&first_in_widget_ad_id=732826946

https://www.xe.gr/property/results?geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lng_to=23.697664752689036&item_type=re_residence&minimum_construction_year=2019&minimum_level=L1&sorting=price_per_unit_area_asc&transaction_name=buy

https://www.xe.gr/property/d/poliseis-katoikion/771735698/palaio-falhro-amfithea-295000-100?transaction_name=buy&item_type=re_residence&sorting=price_per_unit_area_asc&minimum_level=L1&minimum_construction_year=2019&geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_to=23.697664752689036&page=3&widget_name=search results list&rank_in_widget=12&first_in_widget_ad_id=800791022

Δεν βάζω άλλα, γιατί είναι πάρα πολλά. Έχω την αίσθηση μάλιστα ότι ορισμένα τα είχα δει σε υψηλότερη τιμή παλαιότερα και τώρα την έχουν ρίξει.

3 ώρες πριν, fragma είπε

Δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές για νεόδμητο στα νότια προάστια. Προς Λούτσα, Κορωπί, Γλυκά Νερα έχω γνωστό που χτίζει και πουλάει μεζονέτες απο 2500τμ αλλά με την πιό φτηνή κατασκευή που υπάρχει, μιλάμε για πλαστικά κουφώματα, φτηνό πλακάκι, συνθετικά δάπεδα. Τις βλέπω και γελάω. 

Κάτω από 2.500 πάνε εκεί. Με χαμηλής ποιότητας υλικά δεν ξεπερνάει τα 2.000 το τμ.

Δεν βάζω λινκ μη θεωρηθεί ότι κάνω και promotion. Είναι εύκολο να βρεθούν οι αγγελίες.

ΥΓ. Παιανία είχα βρει νεόδμητη μονοκατοικία με 1.800 το τμ, σχετικά καλή περίπτωση, αλλά είναι πολύ μακριά και την απέρριψα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Fan είπε

Προφανώς και σε τόσο χαμηλές τιμές θα είναι και χαμηλότερη η ποιότητα των υλικών και φυσικά μιλάμε για πολυκατοικίες υπό ανέγερση, όχι έτοιμες. Είναι εύκολο να τα βρει κάποιος με μία αναζήτηση και επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η αρχική τιμή προσφοράς από τον πωλητή, η τελική θα είναι (ελάχιστα) χαμηλότερη.

https://www.xe.gr/property/d/poliseis-katoikion/800634800/nea-smyrnh-kentro-185000-76?transaction_name=buy&item_type=re_residence&sorting=price_per_unit_area_asc&minimum_level=L1&minimum_construction_year=2019&geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_to=23.697664752689036&widget_name=search results list&rank_in_widget=7&first_in_widget_ad_id=732826946

https://www.xe.gr/property/d/poliseis-katoikion/771249588/nea-smyrnh-kentro-280000-105?transaction_name=buy&item_type=re_residence&sorting=price_per_unit_area_asc&minimum_level=L1&minimum_construction_year=2019&geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_to=23.697664752689036&widget_name=search results list&rank_in_widget=18&first_in_widget_ad_id=732826946

https://www.xe.gr/property/results?geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lng_to=23.697664752689036&item_type=re_residence&minimum_construction_year=2019&minimum_level=L1&sorting=price_per_unit_area_asc&transaction_name=buy

https://www.xe.gr/property/d/poliseis-katoikion/771735698/palaio-falhro-amfithea-295000-100?transaction_name=buy&item_type=re_residence&sorting=price_per_unit_area_asc&minimum_level=L1&minimum_construction_year=2019&geo_lat_from=37.94523328824703&geo_lng_from=23.735385599032327&geo_lat_to=37.920217862400584&geo_lng_to=23.697664752689036&page=3&widget_name=search results list&rank_in_widget=12&first_in_widget_ad_id=800791022

Δεν βάζω άλλα, γιατί είναι πάρα πολλά. Έχω την αίσθηση μάλιστα ότι ορισμένα τα είχα δει σε υψηλότερη τιμή παλαιότερα και τώρα την έχουν ρίξει.

Επιβεβαιώνεις αυτα που εγραψα παραπάνω. Αυτά είναι γιαπιά που δεν θα έβαζα ούτε τον σκυλο μου να κατοικήσει μέσα. Μονότουβλο με σκέτο μπετό, κουφώματα της πλάκας και ούτε ιχνος ποιοτικού υλικού. Αν είναι να αγοράσετε τετοιο νεόδμητο, καλύτερα να πάρετε ενα σοβαρό σπιτι 30ετίας και να το ανακαινίσετε. 

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά στο insomnia πρέπει να γράφει η enfant gate της Ελλάδας, η χρυσή γενιά του δημοσίου με τα δανεικά και αγύριστα σύνταξη στα 40 και ένα διαμέρισμα εφάπαξ αγκαζέ με τους φοροφυγάδες.Με ξεπερνούν οι αναρτήσεις δε εργάσιμες ώρες.Θα πέφτει γερί τσουγκράνα μάλλον.Στο πάτο φυσικά της κοινωνικής πυραμίδας ο βλάκας έλληνας μισθωτός ιδιωτικός υπάλληλος που τροφοδοτεί όλη την οικονομία και πληρώνει όλα τα σπασμένα. Επίσης το έχω απορία βρε παιδί μου αυτοί που υπερηφανεύεστε για φορομπινιές ήθελα να ξερα,το ενδεχόμενο να υπάρχουν μέλη στο insomnia που είναι φερ ειπείν στη δίωξη οικονομικού εγκλήματος ή στην ΑΑΔΕ το έχετε αποκλίσει? 

Λίγο κουνήθηκε η Αθήνα από το ρήγμα της εύβοιας και στην απέναντι οικοδομή που χτίζεται από το σπίτι μου αρχίσανε τα βρισίδια για τα υλικά από πελάτες που προπλήρωσαν αέρα.Το ότι η οικοδομή πετάει στα βόρεια και νότια προάστια τώρα δε σημαίνει ότι θα συνεχίσει το 2023-2024. Πόσοι εξ αυτών είναι κινέζοι αλλοδαποί και δουλεύει το πλυντήριο, πόσοι εξ αυτών είναι με δάνειο που θα κοκκινίσει μέσα στο 2023-2024 όταν τα επιτόκια της ΕΚΤ θα είναι τέτοια που η αποπληρωμή του δανείου θα ισοδυναμεί με διπλάσιο τριπλάσιο ποσό ?, πόσα συμβόλαια πουλάνε στα 2.5 το τετραγωνικό και κλείνουν με βαλίτσες μετρητά στις μισές τιμές ενώ στη τιμή αναγράφεται μούφα ποσό για να πάρει χρυσή βίζα ο αγοραστής?. Τα σχόλια από μεσίτες τα ακούω βερεσέ καθώς έχω φίλο μεσίτη που μου έχει εξηγήσει τι παίζει στη πιάτσα. Γνωστός αγόρασε σπίτι βόρεια προάστια ανακαινισμένο(διπλά τζάμια , βάψιμο , σίτες κλπ) με 1500 το τετραγωνικό του 99 με πάρκινγκ , αποθήκη μπαλκονάρα ,2ο όροφο, αυτόνομη  πάνω από 110 τετραγωνικά.Φυσικά έγινε στο μιλητό χωρίς μεσίτες. Ευκαιρίες υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν γιατί το μαύρο χρήμα τελειώνει και αρκετοί θα χρειαστούν χρήματα όσο περνάει ο καιρός.

Αν δε οι ελληνικές τράπεζες δεν αυξήσουν τα καταθετικά επιτόκια έρχεται μεγάλη φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό και δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε. Κατα τα αλλά εσείς να ακούτε εδω μέσα το κάθε ένα που προσπαθεί να σας κόψει το όνειρο για ένα δικό σας κεραμίδι επειδή δεν έχετε κατακλέψει και τα τρισεγγονα σας ή δεν βυζαίνετετο κρατικό μαστάρι ζεσταίνοντας μία καρέκλα.

Επεξ/σία από Agandaur
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agandaur είπε

Τελικά στο insomnia πρέπει να γράφει η enfant gate της Ελλάδας, η χρυσή γενιά του δημοσίου με τα δανεικά και αγύριστα σύνταξη στα 40 και ένα διαμέρισμα εφάπαξ αγκαζέ με τους φοροφυγάδες.Με ξεπερνούν οι αναρτήσεις δε εργάσιμες ώρες.Θα πέφτει γερί τσουγκράνα μάλλον.Στο πάτο φυσικά της κοινωνικής πυραμίδας ο βλάκας έλληνας μισθωτός ιδιωτικός υπάλληλος που τροφοδοτεί όλη την οικονομία και πληρώνει όλα τα σπασμένα. Επίσης το έχω απορία βρε παιδί μου αυτοί που υπερηφανεύεστε για φορομπινιές ήθελα να ξερα,το ενδεχόμενο να υπάρχουν μέλη στο insomnia που είναι φερ ειπείν στη δίωξη οικονομικού εγκλήματος ή στην ΑΑΔΕ το έχετε αποκλίσει? 

Στα περισσότερα που λες συμφωνώ, τώρα όσο για το τι γράφει ο καθένας για τον εαυτό του στο internet δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Κάποιος μπορεί να έχει 2-3 διαμερισματάκια και να κοκορεύεται ότι έχει 10 π.χ. Ανώνυμοι χρήστες είμαστε όλοι μας.

Ναι, θα μπορούσε ο καθένας μας να είναι 1,90, να έχει six pack abs, IQ 145, καμιά δεκαριά σπίτια και ένα εκατομμυριάκι στην τράπεζα αλλά η πιθανότητα είναι απειροελάχιστη. Εγώ από τα παραπάνω μόνο το ύψος έχω. :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθώς έχω φίλο μεσίτη που μου έχει εξηγήσει τι παίζει στη πιάτσα.

Για πες, τι παίζει στην πιάτσα;

Γνωστός αγόρασε σπίτι βόρεια προάστια ανακαινισμένο(διπλά τζάμια , βάψιμο , σίτες κλπ) με 1500 το τετραγωνικό του 99 με πάρκινγκ , αποθήκη μπαλκονάρα ,2ο όροφο, αυτόνομη  πάνω από 110 τετραγωνικά.

Είναι σίγουρο ότι δεν ψεύδεται ο γνωστός σου; Πολλές φορές οι αγοραστές διαδίδουν ότι το αγόρασαν χαμηλότερα από το πραγματικό τίμημα και οι πωλητές κοκορεύονται ότι το πούλησαν υψηλότερα. Και όσοι ήμασταν μέσα στο συμβόλαιο και ξέρουμε, χαμογελάμε. Αλήθεια, ήσουν μέσα στο συμβόλαιο;

Φυσικά έγινε στο μιλητό χωρίς μεσίτες.

Αν τελικά η ιστορία είναι πραγματική, λογικό να έγινε στο μιλητό. Γιατι αν ο ιδιοκτήτης είχε φωνάξει μεσίτες, δε θα το σκότωνε. Καλή φάση με τις ευκαιρίες. Μας παίρνουν συχνά διάφοροι περίεργοι και μας ρωτάνε: -Έχετε καμιά ευκαιρία; -Ναι, έχουμε μια καταπληκτική ευκαιρία και περιμέναμε εσένα να μας καλέσεις.

ΥΓ. Να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει "ευκαιρία". Ευκαιρία σημαίνει να βρούμε κάνα κορόιδο ιδιοκτήτη και να του το πάρουμε κοψοχρονιά. Πάντα "στο μιλητό", πριν προλάβει και φωνάξει επαγγελματίες του χώρου και του ανοίξουν τα μάτια.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Agandaur είπε

Γνωστός αγόρασε σπίτι βόρεια προάστια ανακαινισμένο(διπλά τζάμια , βάψιμο , σίτες κλπ) με 1500 το τετραγωνικό του 99 με πάρκινγκ , αποθήκη μπαλκονάρα ,2ο όροφο, αυτόνομη  πάνω από 110 τετραγωνικά.Φυσικά έγινε στο μιλητό χωρίς μεσίτες.

Εμένα γνωστός μου φοράει μπλε-κόκκινη στολη και πηδάει απο οικοδομή σε οικοδομή χρησιμοποιώντας ιστό αράχνης που εκτοξεύει από το χέρι του.

Συγγνώμη για την ειρωνεία αλλά αυτό είναι πιο πιστευτό από τον υποτιθέμενο γνωστό σου που αγόρασε ανακαινισμένη σπιταρόνα 20ετιας στα Βόρεια Προάστια, σε τιμη/τμ χαμηλότερη από ημιυπόγειο 50ετιας στα κάτω Πατήσια. 

Επεξ/σία από fragma
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kirileman είπε

ΥΓ. Να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει "ευκαιρία". Ευκαιρία σημαίνει να βρούμε κάνα κορόιδο ιδιοκτήτη και να του το πάρουμε κοψοχρονιά. Πάντα "στο μιλητό", πριν προλάβει και φωνάξει επαγγελματίες του χώρου και του ανοίξουν τα μάτια.

Χαίρομαι πού παραδέχεσαι ανοιχτά ότι το μεσαζοντικό συνάφι σου είναι υπεύθυνο για το φούσκωμα των τιμών σε ακίνητα 40ετιας και 30ετιας που απλά βρίσκονται σε "καλές" περιοχές. Όμως φίλε μου οι Άραβες και οι Κινέζοι τελειώνουν σιγά σιγά.

Κάθε σπίτι πουλημένο σε αλλοδαπό είναι μια πιθανή φυγή Έλληνα στο εξωτερικό όταν καταλάβει ότι δουλεύει για να πληρώνει το δανειακι για το 4ο ακίνητο κάποιου που τα βρήκε έτοιμα και αυτός δε θα βάλει ποτέ κεραμίδι κάτω από το κεφάλι του. Οι αλλοδαποί δεν συνεισφέρουν στο ασφαλιστικό. Οι Κινέζοι κρατάν τα λεφτά τους έξω. Οι τράπεζες πιέζονται συνεχώς να αυξήσουν τα καταθετικά επιτόκια που είχαν καταντήσει χειρότερες απο δημόσιο να μοιράζουν μισθαρες και δάνεια με τα λεφτά του κοροιδου που ούτε δάνειο παίρνει και μένει στο ενοίκιο. Νομίζεις ότι τα παραπάνω θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα?

Η αγορά μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα χωρίς εσάς. Η οικονομία στα ακίνητα πρέπει να μπορεί να αυτορυθμίζεται και φυσικά να μη στηρίζεται στα δάνεια που είναι αέρας κοπανιστός και στο τέλος καταλήγει ο έντιμος να πληρώνει το δάνειο του τζαμπατζή. Γιατί στο μπαχαλο που ζούμε η μπινιά είναι προσόν και το καθαρό κούτελο κορόιδο.

Άιντε να πούμε πρωί πρωί . 

Επεξ/σία από Agandaur
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Agandaur είπε

Χαίρομαι πού παραδέχεσαι ανοιχτά ότι το μεσαζοντικό συνάφι σου είναι υπεύθυνο για το φούσκωμα των τιμών σε ακίνητα 40ετιας και 30ετιας που απλά βρίσκονται σε "καλές" περιοχές. Όμως φίλε μου οι Άραβες και οι Κινέζοι τελειώνουν σιγά σιγά.

Κάθε σπίτι πουλημένο σε αλλοδαπό είναι μια πιθανή φυγή Έλληνα στο εξωτερικό όταν καταλάβει ότι δουλεύει για να πληρώνει το δανειακι για το 4ο ακίνητο κάποιου που τα βρήκε έτοιμα και αυτός δε θα βάλει ποτέ κεραμίδι κάτω από το κεφάλι του. Οι αλλοδαποί δεν συνεισφέρουν στο ασφαλιστικό. Οι Κινέζοι κρατάν τα λεφτά τους έξω. Οι τράπεζες πιέζονται συνεχώς να αυξήσουν τα καταθετικά επιτόκια που είχαν καταντήσει χειρότερες απο δημόσιο να μοιράζουν μισθαρες και δάνεια με τα λεφτά του κοροιδου που ούτε δάνειο παίρνει και μένει στο ενοίκιο. Νομίζεις ότι τα παραπάνω θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα?

Η αγορά μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα χωρίς εσάς. Η οικονομία στα ακίνητα πρέπει να μπορεί να αυτορυθμίζεται και φυσικά να μη στηρίζεται στα δάνεια που είναι αέρας κοπανιστός και στο τέλος καταλήγει ο έντιμος να πληρώνει το δάνειο του τζαμπατζή. Γιατί στο μπαχαλο που ζούμε η μπινιά είναι προσόν και το καθαρό κούτελο κορόιδο.

Άιντε να πούμε πρωί πρωί . 

Παραδέχομαι ανοιχτά ότι δε ξέρεις τι λες, αλλά κλασικά επειδή είμαστε στο insomnia, συμπεριφέρεσαι σα να ξέρεις.

Στο μεταξύ, μισό να θυμηθώ ποιος είναι ο βασικός παράγοντας που καθορίζει την εμπορική αξία ενός ακινήτου... Α ναι! Η περιοχή! Location, location, location που λένε. Ρώτα τον φίλο σου μεσίτη να στο πει.

Αν σου κάτσει καμιά καλή ευκαιρία 100τμ 150.000 ευρώ στα ΒΠ, ανακαινισμένο, με Π+Α, στείλε pm. Από 2ο και πάνω. Μετά το 2000.

Κανένα σπίτι σε χέρια ξενομερίτη! 😜

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, kirileman είπε

Στο μεταξύ, αν σου κάτσει καμιά καλή ευκαιρία 100τμ 150.000 ευρώ στα ΒΠ, ανακαινισμένο, με Π+Α, στείλε pm. Από 2ο και πάνω. Μετά το 2000.

Πολλές ευκαιρίες στα 1500€/τμ.Στα κάτω Πατήσια, στα Σεπόλια, στα Ανω Λιόσια, κλπ του 1960-1970 μη ανακαινισμένα. 😅

Ούτε στα ΔΠ δεν βρίσκεις σπίτι σε τιμή 1500€/τμ του 1999, μόνο του 1960-1970 και με δυσκολία.Και φυσικά χωρίς parking, κυρίως ισόγεια.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Παραδέχομαι ανοιχτά ότι δε ξέρεις τι λες, αλλά κλασικά επειδή είμαστε στο insomnia, συμπεριφέρεσαι σα να ξέρεις.

Στο μεταξύ, μισό να θυμηθώ ποιος είναι ο βασικός παράγοντας που καθορίζει την εμπορική αξία ενός ακινήτου... Α ναι! Η περιοχή! Location, location, location που λένε. Ρώτα τον φίλο σου μεσίτη να στο πει.

Στο μεταξύ, αν σου κάτσει καμιά καλή ευκαιρία 100τμ 150.000 ευρώ στα ΒΠ, ανακαινισμένο, με Π+Α, στείλε pm. Από 2ο και πάνω. Μετά το 2000.

Κανένα σπίτι σε χέρια ξενομερίτη! 😜

Πέστα ρε γείτονα. Εγώ σκέφτομαι να φτιάξω θρεντ "Η Κηφισιά ανήκει στους Κηφισιωτες" για  να αγοράζουμε "στο μιλητό" με 150 χιλιάρικα διαμερίσματα που κανονικά πουλιούνται 400-450 χιλιάρικα και να τα δίνουμε πίσω στους ιδιοκτήτες τους. 

Τι άλλο θα ακούσουμε στο ινσομνια...

Δημοσ.
Στις 2/12/2022 στις 5:12 ΜΜ, fragma είπε

Επιβεβαιώνεις αυτα που εγραψα παραπάνω. Αυτά είναι γιαπιά που δεν θα έβαζα ούτε τον σκυλο μου να κατοικήσει μέσα. Μονότουβλο με σκέτο μπετό, κουφώματα της πλάκας και ούτε ιχνος ποιοτικού υλικού. Αν είναι να αγοράσετε τετοιο νεόδμητο, καλύτερα να πάρετε ενα σοβαρό σπιτι 30ετίας και να το ανακαινίσετε. 

Δεν ξέρω ακριβώς την ποιότητα των υλικών, ούτε νομίζω ότι είναι πρώτης κατηγορίας σε αυτή την τιμή. Ας τα δει κάποιος που γνωρίζεις από υλικά.

Το μόνο που ανέφερα είναι ότι πλέον βρίσκεις καινούρια διαμερίσματα σε τιμές που δεν υπήρχαν πριν το καλοκαίρι.

2.500 το τμ σε Νέα Σμύρνη είναι ευκαιρία κατά τη γνώμη μου για νεόδμητο, αν σκεφτείς ότι μέχρι και φέτος το Πάσχα πουλούσαν 25 ετών σπίτια για 2.300 το τμ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fan είπε

βρίσκεις καινούρια διαμερίσματα σε τιμές που δεν υπήρχαν πριν το καλοκαίρι.

2.500 το τμ σε Νέα Σμύρνη είναι ευκαιρία κατά τη γνώμη μου για νεόδμητο, αν σκεφτείς ότι μέχρι και φέτος το Πάσχα πουλούσαν 25 ετών σπίτια για 2.300 το τμ.

Υπό κατασκευή είναι αυτά. Κατά πάσα πιθανότητα, τους χρηματοδοτείς για να τελειώσουν την οικοδομή (και δεν ξέρω τι παίζει με τους κοινόχρηστους χώρους όταν θα παραλάβεις το δικό σου). Όταν, πάντως, την τελειώσουν, θα πουλήσουν τα υπόλοιπα διαμερίσματα σε πολύ υψηλότερες τιμές.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...