phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Κανά τεστ κοπώσεως κάνε μόνο μη σε χάσουμε και φτωχύνει το forum.
snot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, fragma είπε Εντάξει, κάτσε εσύ να ποσταρεις λινκς παριστανοντας τον γνώστη, όσο εγώ συνεχίζω να κάνω αγοραπωλησίες κερδίζοντας ΣΥΝΕΧΩΣ χρήματα από ακίνητα. Έτσι είναι η ζωή. Κάποιοι μένουν στη μιζέρια, την καταστροφολογια και το τίποτα, και άλλοι δουλεύουν και φτιάχνουν περιουσίες. Στο ίντερνετ βέβαια υπερισχύει η πρώτη κατηγορία. Κάπου έχεις μπερδευτεί, αγοραπωλησίες κάνω και εγώ απλά όχι με ακίνητα και μια χαρά βγάζω τα χρήματα μου. Ούτε κάπου έγραψα ότι τα ακίνητα θα πέσουν, μαγικές μπάλες να δείχνουν το μέλλον δεν έχω, ούτε με νοιάζει τί θα κάνουν... Απλά την αισιοδοξία που έχετε αυτή την στιγμή δεν καταλαβαίνω
fragma Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, snot είπε Κάπου έχεις μπερδευτεί, αγοραπωλησίες κάνω και εγώ απλά όχι με ακίνητα και μια χαρά βγάζω τα χρήματα μου. Ούτε κάπου έγραψα ότι τα ακίνητα θα πέσουν, μαγικές μπάλες να δείχνουν το μέλλον δεν έχω, ούτε με νοιάζει τί θα κάνουν... Απλά την αισιοδοξία που έχετε αυτή την στιγμή δεν καταλαβαίνω Δεν είναι αισιοδοξία, ούτε απαισιοδοξία. Είναι εμπειρία. Ένα σπίτι που αξίζει τα λεφτά του, θα πουληθεί και θα νοικιαστει καλά, δεν πα να γράφουν και για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο οι αναλυτές και οι οίκοι αξιολόγησης. Πρόσφατα πούλησα 170 χιλιάρικα διαμέρισμα στην Κυψέλη που το ειχα αγοράσει σε άθλια κατάσταση εντελώς χρέπι 60 χιλιάρικα το 2020 και του έκανα ριζικη ανακαίνιση με 45 χιλιάρικα με το συνεργείο μου. Αυτός που μου το είχε πουλήσει ήταν μάλιστα συγγενής του αγοραστή και όταν το είδε φτιαγμένο δεν πίστευε ότι είναι το ίδιο σπίτι. Κοίταγε απέξω για να τσεκάρει. Έτσι βγαίνουν τα χρήματα. 1
snot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, fragma είπε Δεν είναι αισιοδοξία, ούτε απαισιοδοξία. Είναι εμπειρία. Ένα σπίτι που αξίζει τα λεφτά του, θα πουληθεί και θα νοικιαστει καλά, δεν πα να γράφουν και για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο οι αναλυτές και οι οίκοι αξιολόγησης. Πρόσφατα πούλησα 170 χιλιάρικα διαμέρισμα στην Κυψέλη που το ειχα αγοράσει σε άθλια κατάσταση εντελώς χρέπι 60 χιλιάρικα το 2020 και του έκανα ριζικη ανακαίνιση με 45 χιλιάρικα με το συνεργείο μου. Αυτός που μου το είχε πουλήσει ήταν μάλιστα συγγενής του αγοραστή και όταν το είδε φτιαγμένο δεν πίστευε ότι είναι το ίδιο σπίτι. Κοίταγε απέξω για να τσεκάρει. Έτσι βγαίνουν τα χρήματα. Τα χρήματα βγαίνουν με πολλούς τρόπους. Στο είπα και πριν άλλο αυτό που κάνεις και άλλο η πορεία των ακίνητων, αλλά προφανώς δεν καταλαβαίνεις την διαφορά και επιστρέφεις στα ίδια. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ΕΚΤ θα αυξήσει τα επιτόκια και η ίδια -αν και δεν είναι προς το συμφέρον της- προβλέπει ότι αυτό θα έχει αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές των ακίνητων μετά από 2 χρόνια. Αυτό λέει η θεωρία, δεν τα γράφω εγώ, η ΕΚΤ τα δημοσίευσε. Δεν θα μιλήσω καν για το υπόλοιπο μακροοικονομικό κλίμα, που φαντάζομαι ότι γνωρίζεις τί χάλια έχει. Αν, σήμερα, είσαι αισιόδοξος για την πορεία των ακίνητων προτείνω να στείλεις κανά email στην ΕΚΤ με τα επιχειρήματά σου μήπως τους ανοίξεις τα μάτια. 1
Agandaur Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, fragma είπε Δεν είναι αισιοδοξία, ούτε απαισιοδοξία. Είναι εμπειρία. Ένα σπίτι που αξίζει τα λεφτά του, θα πουληθεί και θα νοικιαστει καλά, δεν πα να γράφουν και για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο οι αναλυτές και οι οίκοι αξιολόγησης. Πρόσφατα πούλησα 170 χιλιάρικα διαμέρισμα στην Κυψέλη που το ειχα αγοράσει σε άθλια κατάσταση εντελώς χρέπι 60 χιλιάρικα το 2020 και του έκανα ριζικη ανακαίνιση με 45 χιλιάρικα με το συνεργείο μου. Αυτός που μου το είχε πουλήσει ήταν μάλιστα συγγενής του αγοραστή και όταν το είδε φτιαγμένο δεν πίστευε ότι είναι το ίδιο σπίτι. Κοίταγε απέξω για να τσεκάρει. Έτσι βγαίνουν τα χρήματα. Φιλαράκι σε διαβάζω πολύ καιρό και επειδή είσαι αρκετά εριστικός όπως γράφεις θα στα γράψω μια και καλή έξω από τα δόντια. 1) Όλα σου τα "ανακαινισμένα" είναι ένα καλοζυγισμένο σεισμό μακριά από το να γίνουν kings landing κάνοντας την υπόθεση ότι τα αγοράσες φτηνά γιατί είναι σε παλιές πολυκατοικίες με παλιό αντισεισμικό κανονισμό. 2) 3 βασικοί λόγοι κράτησαν τα ακίνητα ψηλά στην Ελλάδα α) Κρατικός παρεμβατισμός στην προστασία των κόκκινων δανείων .Αυτή τη στιγμή πάνω από 200000 Αθηναίοι μένουν σε σπίτια που θα έπρεπε να έχουν πλειστηριαστεί και τους έχουν χαριστεί εμεσα για ψηφοθηρικους λόγους. Δε μας το είπαν και εμάς όμως να πάρουμε δανειακι να το φορτώσουμε στο κρατικό χρέος και να το παίζουμε πομιδαίοι. Μένουμε λοιπόν στο ενοίκιο σα τα κορόιδα. β) Το πολύ μαύρο χρήμα που ξεπλένεται στα ακίνητα με ψεύτικες αναγραφόμενες αντικειμενικές στα συμβόλαια γ) Η άλωση της χώρας από υψηλά εισοδήματα λόγω χρυσής βίζας. Πράγμα που θα σταματήσει το 2023. 3) Τίποτα δε θα πάρεις μαζί σου από αυτά. Μέσα στη πανδημία έχασα πολλά αγαπητά πρόσωπα ενώ και ο ίδιος κόντεψα να σχολάσω. Κοίτα να χαρείς τη ζωή γιατί οι μέρες των ανακαινίσεων θα περάσουν και μετά τι? Κατέβα από το καλάμι που καβάλησες γιατί η μπορεί να σε περιμένει η αναποδια στη στροφή και θα συνέλθεις απότομα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από Agandaur 1
fragma Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο 1) Όλα σου τα "ανακαινισμένα" είναι ένα καλοζυγισμένο σεισμό μακριά από το να γίνουν kings landing κάνοντας την υπόθεση ότι τα αγοράσες φτηνά γιατί είναι σε παλιές πολυκατοικίες με παλιό αντισεισμικό κανονισμό. Καμία σχέση. Οι περισσότερες πολυκατοικίες του 60- 70 και μετά στις οποιες εχω κάνει αυτοψίες είναι απολυτα επαρκείς απο αποψης στατικότητας. Μπορεί να τις εφτιαχναν ασχημες και με καποιες ποιοτικές εκτπώσεις στα υλικά, αλλά δομικά εκαναν πολυ καλη δουλειά, και δεν θα εβγαινε και αδεια για μετατροπές anyway αν δεν πληρουνταν οι προδιαγραφές, αλλά που να τα ξέρεις αυτά... Εφτιαξες προφίλ για να πείς την παπαριά σου. Συνηθισμένο εδώ. Αναφορά σε κείμενο α) Κρατικός παρεμβατισμός στην προστασία των κόκκινων δανείων .Αυτή τη στιγμή πάνω από 200000 Αθηναίοι μένουν σε σπίτια που θα έπρεπε να έχουν πλειστηριαστεί και τους έχουν χαριστεί εμεσα για ψηθοθηρικους λόγους. Δε μας το είπαν και εμάς όμως να πάρουμε δανειακι να το φορτώσουμε στο κρατικό χρέος και να το παίζουμε πομιδαίοι. Μένουμε λοιπόν στο ενοίκιο σα τα κορόιδα. Δεν σας τα έχουν πεί καλά στην ΚΝΕ. Αυτοί που πηραν στεγαστικά εκμεταλλευόμενοι το συστημα χωρις να τα δικαιουνται εφτυσαν αίμα και τα έχασαν όλα. Απο εκεί και πέρα υπάρχει κάτι που ονομάζεται κράτος δικαίου και πρέπει να προστατεύει την πρώτη κατοικία όσων δεν ειχαν σκοπό να φεσώσουν τις τράπεζες αλλα βρέθηκαν σε πραγματική αδυναμία. Αναφορά σε κείμενο β) Το πολύ μαύρο χρήμα που ξεπλένεται στα ακίνητα με ψεύτικες αναγραφόμενες αντικειμενικές στα συμβόλαια Δεν διαφωνώ. Μεγάλο μέρος της οικονομίας, οχι μόνο στα ακίνητα, κινείται με μαύρο χρήμα, αλλά δεν με νοιάζει εμένα, ούτε είναι δική μου ευθύνη το απο που προέρχεται. Σπίτι ζητάει ο αλλος, σπίτι του πουλάω, δεν θα τον ρωτήσω αν τα εβγαλε απο το στρώμα, ούτε θα αρνηθώ να πάρω ενα πόσο μαύρο, γιατί ετσι κινούνται όλα. Το 75% της οικονομίας ειναι μαύρο. Αναφορά σε κείμενο γ) Η άλωση της χώρας από υψηλά εισοδήματα λόγω χρυσής βίζας. Πράγμα που θα σταματήσει το 2023. Άλλος ενας μύθος που τον λένε ασχετοι. Ελάχιστοι αγόρασαν με λόγο την βίζα. Οι φραγκάτοι απο εξωτερικό που κάνουν επενδυτικές αγορές χέστηκαν για την βίζα, γιατί δεν τους νοιάζει κάν η διαμονή στην Ελλάδα. Αναφορά σε κείμενο 3) Τίποτα δε θα πάρεις μαζί σου από αυτά. Μέσα στη πανδημία έχασα πολλά αγαπητά πρόσωπα ενώ και ο ίδιος κόντεψα να σχολάσω. Κοίτα να χαρείς τη ζωή γιατί οι μέρες των ανακαινίσεων θα περάσουν και μετά τι? Κατέβα από το καλάμι που καβάλησες γιατί η μπορεί να σε περιμένει η αναποδια στη στροφή και θα συνέλθεις απότομα. Σε ευχαριστώ για την γεμάτη καλοσύνη, και έλλειψη κακίας και κόμπλεξ ευχή σου να ψοφήσω, αλλά το γνωρίζω ήδη. Θα τα χαρούν τα παιδιά μου και αυτό μου φτάνει. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από fragma 2
Agandaur Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 45 λεπτά πριν, fragma είπε Καμία σχέση. Οι περισσότερες πολυκατοικίες του 60- 70 και μετά στις οποιες εχω κάνει αυτοψίες είναι απολυτα επαρκείς απο αποψης στατικότητας. Μπορεί να τις εφτιαχναν ασχημες και με καποιες ποιοτικές εκτπώσεις στα υλικά, αλλά δομικά εκαναν πολυ καλη δουλειά, και δεν θα εβγαινε και αδεια για μετατροπές anyway αν δεν πληρουνταν οι προδιαγραφές, αλλά που να τα ξέρεις αυτά... Εφτιαξες προφίλ για να πείς την παπαριά σου. Συνηθισμένο εδώ. Δεν σας τα έχουν πεί καλά στην ΚΝΕ. Αυτοί που πηραν στεγαστικά εκμεταλλευόμενοι το συστημα χωρις να τα δικαιουνται εφτυσαν αίμα και τα έχασαν όλα. Απο εκεί και πέρα υπάρχει κάτι που ονομάζεται κράτος δικαίου και πρέπει να προστατεύει την πρώτη κατοικία όσων δεν ειχαν σκοπό να φεσώσουν τις τράπεζες αλλα βρέθηκαν σε πραγματική αδυναμία. Δεν διαφωνώ. Μεγάλο μέρος της οικονομίας, οχι μόνο στα ακίνητα, κινείται με μαύρο χρήμα, αλλά δεν με νοιάζει εμένα, ούτε είναι δική μου ευθύνη το απο που προέρχεται. Σπίτι ζητάει ο αλλος, σπίτι του πουλάω, δεν θα τον ρωτήσω αν τα εβγαλε απο το στρώμα, ούτε θα αρνηθώ να πάρω ενα πόσο μαύρο, γιατί ετσι κινούνται όλα. Το 75% της οικονομίας ειναι μαύρο. Άλλος ενας μύθος που τον λένε ασχετοι. Ελάχιστοι αγόρασαν με λόγο την βίζα. Οι φραγκάτοι απο εξωτερικό που κάνουν επενδυτικές αγορές χέστηκαν για την βίζα, γιατί δεν τους νοιάζει κάν η διαμονή στην Ελλάδα. Σε ευχαριστώ για την γεμάτη καλοσύνη, και έλλειψη κακίας και κόμπλεξ ευχή σου να ψοφήσω, αλλά το γνωρίζω ήδη. Θα τα χαρούν τα παιδιά μου και αυτό μου φτάνει. Αν πουλάς διαμερίσματα του 60-70 για 150-160χιλιαδες δύο είναι τα τινά 1) υπάρχει παρα πολύ μαύρο χρήμα ακόμα που κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν. 2) Η ανάγκη συμπολιτών μας για ένα "κεραμίδι" δικό τους, τους έχει οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Ένα σπίτι ανακαινισμένο σε μία παλιά πολυκατοικία και δη του 60-70 χάνει από παντού. Για να μπορείς να υποστηρίξεις τη θέση σου θα πρέπει η πολυκατοικία στο όλων να έχει συντηρηθεί αξιοπρεπώς (βάψιμο, ενίσχυση, ενεργειακή αναβάθμιση). Το να πουλάς ένα παλάτι μέσα σε μία παλιατζούρα είναι καλό παραμύθι χωρίς δράκο όμως. Ένα σεισμό καλό θέλει και θα φανεί αμέσως.
fragma Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Agandaur είπε Αν πουλάς διαμερίσματα του 60-70 για 150-160χιλιαδες δύο είναι τα τινά 1) υπάρχει παρα πολύ μαύρο χρήμα ακόμα που κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν. 2) Η ανάγκη συμπολιτών μας για ένα "κεραμίδι" δικό τους, τους έχει οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Ένα σπίτι ανακαινισμένο σε μία παλιά πολυκατοικία και δη του 60-70 χάνει από παντού. Για να μπορείς να υποστηρίξεις τη θέση σου θα πρέπει η πολυκατοικία στο όλων να έχει συντηρηθεί αξιοπρεπώς (βάψιμο, ενίσχυση, ενεργειακή αναβάθμιση). Το να πουλάς ένα παλάτι μέσα σε μία παλιατζούρα είναι καλό παραμύθι χωρίς δράκο όμως. Ένα σεισμό καλό θέλει και θα φανεί αμέσως. Εχω τελειώσει Μετσόβιο, εχω μεταπτυχιακό, και εχω 27 χρόνια προυπηρεσία σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, αλλά είμαι σιγουρος οτι ο "αγκαντάουρ" απο το ιντερνετ τα ξερει καλύτερα αυτά τα τεχνικά θέματα. Ετσι οπως τα λές ειναι. "Μπάζει απο παντού" και θα πέσει σε σεισμό. (τι κάνω εδω ρε πούστη μου; Είναι μεγάλο κολλημα τα φορουμς, σαν καφενειο. Πρέπει να εχω γινει εντελως μπαρμπας) Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από fragma
Agandaur Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, fragma είπε Εχω τελειώσει Μετσόβιο, εχω μεταπτυχιακό, και εχω 27 χρόνια προυπηρεσία σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, αλλά είμαι σιγουρος οτι ο "αγκαντάουρ" απο το ιντερνετ τα ξερει καλύτερα αυτά τα τεχνικά θέματα. Ετσι οπως τα λές ειναι. "Μπάζει απο παντού". (τι κάνω εδω ρε πούστη μου; Είναι μεγάλο κολλημα τα φορουμς, σαν καφενειο. Πρέπει να εχω γινει εντελως μπαρμπας) Μάγκα και εγώ το Πολυτεχνείο έχω τελειώσει. Οι μεγάλες κατασκευαστικές ήταν οι γνωστές που τα "έφαγαν" ? 2 ώρες πριν, fragma είπε Μεγάλο μέρος της οικονομίας, οχι μόνο στα ακίνητα, κινείται με μαύρο χρήμα, αλλά δεν με νοιάζει εμένα, ούτε είναι δική μου ευθύνη το απο που προέρχεται. Σπίτι ζητάει ο αλλος, σπίτι του πουλάω, δεν θα τον ρωτήσω αν τα εβγαλε απο το στρώμα, ούτε θα αρνηθώ να πάρω ενα πόσο μαύρο, γιατί ετσι κινούνται όλα. Το 75% της οικονομίας ειναι μαύρο. Πες το ρε γίγαντα από την αρχή. Αν έκλεβα και εγώ τόσα χρόνια θα είχα 5 ακίνητα. Όχι ότι με κάνει ανώτερο σου αυτό αλλά τουλάχιστον έχω μια μπέσα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Τα παραμυθακια σου λοιπόν περί βιοπάλης να τα αφήσεις κατά μέρος σε παρακαλώ. Να υποθέσω φορολογική δεν περνάς τα 10χιλιάρικα το χρόνο. Πενεσαι κυριολεκτικά. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από Agandaur 2
featherbrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Agandaur είπε Αν πουλάς διαμερίσματα του 60-70 για 150-160χιλιαδες δύο είναι τα τινά 1) υπάρχει παρα πολύ μαύρο χρήμα ακόμα που κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν. 2) Η ανάγκη συμπολιτών μας για ένα "κεραμίδι" δικό τους, τους έχει οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Ένα σπίτι ανακαινισμένο σε μία παλιά πολυκατοικία και δη του 60-70 χάνει από παντού. Για να μπορείς να υποστηρίξεις τη θέση σου θα πρέπει η πολυκατοικία στο όλων να έχει συντηρηθεί αξιοπρεπώς (βάψιμο, ενίσχυση, ενεργειακή αναβάθμιση). Το να πουλάς ένα παλάτι μέσα σε μία παλιατζούρα είναι καλό παραμύθι χωρίς δράκο όμως. Ένα σεισμό καλό θέλει και θα φανεί αμέσως. Χωρίς να είμαι σχετικός, βλέπω συνεχώς ότι αναφαίρεται ότι με ένα σεισμό θα πέσουν κλπ. Σχεδόν σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν κτίρια πολύ παλαιότερα και δεν πέφτουν. Επίσης εάν γίνει ένας σεισμός τόσο ισχυρός που θα πέσουν όλα τα σπίτια στην Αθήνα πριν το 90 πιστεύω ότι η "χασούρα" χρημάτων θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματα του κόσμου. 4
Agandaur Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, featherbrain είπε Χωρίς να είμαι σχετικός, βλέπω συνεχώς ότι αναφαίρεται ότι με ένα σεισμό θα πέσουν κλπ. Σχεδόν σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν κτίρια πολύ παλαιότερα και δεν πέφτουν. Επίσης εάν γίνει ένας σεισμός τόσο ισχυρός που θα πέσουν όλα τα σπίτια στην Αθήνα πριν το 90 πιστεύω ότι η "χασούρα" χρημάτων θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματα του κόσμου. Μία μικρή σημείωση. Η Ευρώπη γενικότερα δεν έχει σεισμούς όπως η Ελλάδα. Είναι σημαντικός παράγοντας αυτός. Επίσης οι κατασκευές του 60-70 είναι χτισμένες με παλιό αντισεισμικό κανονισμό και έχουν φάει μέχρι τώρα 2 βαρβάτους σεισμούς. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από Agandaur
Joshua21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Agandaur είπε Μία μικρή σημείωση. Η Ευρώπη γενικότερα δεν έχει σεισμούς όπως η Ελλάδα. Είναι σημαντικός παράγοντας αυτός. Επίσης οι κατασκευές του 60-70 είναι χτισμένες με παλιό αντισεισμικό κανονισμό. Επίσης έχουν φάει μέχρι τώρα 2 βαρβάτους σεισμούς. Αυτό στα bold μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως επιχείρημα ότι θα αντέξουν σε έναν "καλό σεισμό" (όπως ακριβώς το διατύπωσες), και όχι ότι δεν θα αντέξουν. 1
Agandaur Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αυτό στα bold μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως επιχείρημα ότι θα αντέξουν σε έναν "καλό σεισμό" (όπως ακριβώς το διατύπωσες), και όχι ότι δεν θα αντέξουν. Δεν πάει ακριβώς έτσι το μοντέλο γιατί υπάρχει καταπόνηση των υλικών. Εδώ ταιριάζει αυτό που ανέφερα παραπάνω ότι χρειάζεται ενίσχυση, αναβάθμιση διαρκής. Αλλά εδώ ο κοσμάκης σφάζεται στις συνελεύσεις των πολυκατοικιών για τα ενεργειακά, θα βάλουν ποτέ με πειθαρχία να μαζέψουν χρήματα για συντήρηση πολυκατοικίας. Ουτοπικά πράγματα τελείως. Ο παράγοντας του σεισμού στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικός απλώς για την ώρα την έχουμε γλυτώσει. Τρέμω στη σκέψη τι θα γίνει σε ενδεχόμενο δυνατό σεισμό. Ελπίζω όχι η μισή Αθήνα ερείπια.
fredd0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό στα bold μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως επιχείρημα ότι θα αντέξουν σε έναν "καλό σεισμό" (όπως ακριβώς το διατύπωσες), και όχι ότι δεν θα αντέξουν. καλα δεν λειτουργει ακριβως ετσι η καταπονηση, δεν ειναι φτιαγμενα απο λαστιχο τα κτιρια αλλα κι απο την αλλη το αμα γινει παλι σεισμος θα πεσει η μιση Αθηνα ειναι αστειο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα