phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Στις 10/10/2022 στις 6:10 ΜΜ, jaguar13 είπε Καλά το ότι τα βρήκε δεν λέει απολύτως τίποτα, και άλλοι τα βρίσκουν και τα τρώνε σε χρόνο dt. Όχι, ξεκίνησε με ένα δολλάριο στην τσέπη και με σκληρή δουλειά απέκτησε 3 ακίνητα. 1
jaguar13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 47 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι, ξεκίνησε με ένα δολλάριο στην τσέπη και με σκληρή δουλειά απέκτησε 3 ακίνητα. Ναι μπορεί να έγινε και αυτό, το αποκλείεις; Έχω αρκετά παραδειγματα από το περιβάλλον μου. 1
snot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, jaguar13 είπε Ναι μπορεί να έγινε και αυτό, το αποκλείεις; Έχω αρκετά παραδειγματα από το περιβάλλον μου. Το έγραψε και ο ίδιος ότι τα 3 πρώτα τα βρήκε έτοιμα αλλά μετά το ποστ διαγράφηκε. 1
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Η χειρότερη φάρα στο insomnia, αυτοί που τα βρίσκουν έτοιμα και το παίζουν μεγάλοι και τρανοί.
invisiblesurfer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Η χειρότερη φάρα στο insomnia και την υπόλοιπη Ελλάδα είναι αυτοί που, όταν γνωρίζουν κάποιον που έχει πετύχει τους στόχους του, είτε προσπαθούν να τον ακυρώσουν ή ψάχνουν την απατεωνιά - σε καμιά περίπτωση πάντως δεν προσπαθούν να μάθουν από τους επιτυχημένους (γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα). 3 1
snot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Η χειρότερη φάρα στο insomnia και την υπόλοιπη Ελλάδα είναι αυτοί που, όταν γνωρίζουν κάποιον που έχει πετύχει τους στόχους του, είτε προσπαθούν να τον ακυρώσουν ή ψάχνουν την απατεωνιά - σε καμιά περίπτωση πάντως δεν προσπαθούν να μάθουν από τους επιτυχημένους (γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα). Μπορείς να μου πεις τί ακριβώς έπρεπε να μάθουμε; Εγώ είδα ένα άτομο που η σχεδόν βέβαιη αύξηση επιτοκίων, η αρκετά πιθανή ύφεση, το μακροοικονομικό κλιμά που είναι χάλια, η αγορά που έχει προεξοφλήσει προβλήματα δεν του λένε τίποτα. Και τί ακριβώς είπε; Ότι η σκληρή δουλειά κτίζει περουσία; Εγώ δυστυχώς βλέπω ότι ενώ σαν γενιά τα έχουμε πολύ πιο εύκολα από τις προηγούμενες, αυτές όντως έχτιζαν περιουσίες με την δουλειά. Εμείς όμως στην καλύτερη να πάρουμε 1 ακίνητο ή να συντηρήσουμε ότι βρήκαμε έτοιμο. Προφανώς μιλάω για μισθωτούς. Επίσης δυστυχώς βλέπω ότι οποιαδήποτε μορφή επένδυσης, στην Ελλάδα, εκτός από τα ακίνητα - τα οποία παρουσιάζονται σαν η μοναδική αξιόπιστη επένδυση- αντιμετωπίζεται εχθρικά. Σίγουρα ρισκάρεις περισσότερο με άλλες μορφές επένδυσης αλλά απότι φαίνεται είναι και ο μοναδικός τρόπος να κτίσεις περιουσία σήμερα
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Σίγουρα, αποτελεί μεγάλη επιτυχία να βρεις έτοιμα ακίνητα, να καταφέρεις να μην τα χάσεις στο τζόγο, τα ναρκωτικά ή τις γυναίκες και από τη διαχείρισή τους να πληρώνεις δάνειο για να πάρεις κι άλλα. Πραγματικά πρέπει να είσαι στην ξεφτίλα επιπέδου Πολυτεχνείου για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. 1
dtk-386 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Σίγουρα, αποτελεί μεγάλη επιτυχία να βρεις έτοιμα ακίνητα, να καταφέρεις να μην τα χάσεις στο τζόγο, τα ναρκωτικά ή τις γυναίκες και από τη διαχείρισή τους να πληρώνεις δάνειο για να πάρεις κι άλλα. Πραγματικά πρέπει να είσαι στην ξεφτίλα επιπέδου Πολυτεχνείου για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Kαι να κράζεις τους άλλους ως "τεμπέληδες" θα συμπλήρωνα. 2
fragma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Η χειρότερη φάρα στο insomnia και την υπόλοιπη Ελλάδα είναι αυτοί που, όταν γνωρίζουν κάποιον που έχει πετύχει τους στόχους του, είτε προσπαθούν να τον ακυρώσουν ή ψάχνουν την απατεωνιά - σε καμιά περίπτωση πάντως δεν προσπαθούν να μάθουν από τους επιτυχημένους (γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα). Πες τα... Έχουμε γεμίσει κομπλεξικούς μισαλλόδοξους που αντί να συγχαρουν κάποιον που με δουλειά και κόπο πέτυχε τούς στόχους του, προσπαθούν να βρούν τρόπους να τον μειώσουν για να δικαιολογήσουν την δική τους αποτυχία. Ναι ρε μάγκες, βρήκα 3 ακίνητα έτοιμα (έγκλημα είναι;) και με την δουλειά μου (είμαι πολιτικός μηχανικός), και τον κόπο μου, και τις σωστές αποφάσεις μου τα έκανα 10, και ο μόνος λόγος που το είπα εδώ είναι επειδή η συζήτηση είχε πάει στην υποτιθέμενη "φούσκα", και στην καταστροφολογια και στο ότι δεν πετυχαίνει καμία επένδυση σε ακίνητα. Καθεστε και διαβάζετε π@παριες προβλεψεις των οίκων αξιολόγησης και ποσταρετε charts που δεν έχετε καν τις γνώσεις για να καταλάβετε και νομίζετε ότι μπορείτε να έχετε άποψη για την αγορά ακινήτων απο τον καναπέ σας.. Τραγική κατάσταση. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από fragma 2 3
snot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 10/10/2022 στις 4:31 ΜΜ, fragma είπε Είμαι 10 χρόνια στο φόρουμ. Αν κάθε φορά που προβλέπανε κρίσεις και πείνες οι γνωστοί καταστροφολόγοι ξεπούλαγα τζάμπα ή εκμίσθωνα φτηνά την περιουσία μου θα είχα μείνει με το ...... στο χέρι . Ευτυχώς, άκουγα την λογική μου και εμπιστευόμουν τις γνώσεις μου, και κατάφερα τα 3 ακίνητα να τα κάνω 8, και πλέον εχω αφήσει και την δουλειά μου και ζώ ανετα απο εισοδήματα. 9 λεπτά πριν, fragma είπε Πες τα... Έχουμε γεμίσει κομπλεξικούς μισαλλόδοξους που αντί να συγχαρουν κάποιον που με δουλειά και κόπο πέτυχε τούς στόχους του, προσπαθούν να βρούν τρόπους να τον μειώσουν για να δικαιολογήσουν την δική τους αποτυχία. Ναι ρε μάγκες, βρήκα 3 ακίνητα έτοιμα (έγκλημα είναι;) και με την δουλειά μου (είμαι πολιτικός μηχανικός), και τον κόπο μου, και τις σωστές αποφάσεις μου τα έκανα 10, και ο μόνος λόγος που το είπα εδώ είναι επειδή η συζήτηση είχε πάει στην υποτιθέμενη "φούσκα", και στην καταστροφολογια και στο ότι δεν πετυχαίνει καμία επένδυση σε ακίνητα. Καθεστε και διαβάζετε π@παριες προβλεψεις των οίκων αξιολόγησης και ποσταρετε charts που δεν έχετε καν τις γνώσεις για να καταλάβετε και νομίζετε ότι μπορείτε να έχετε άποψη για την αγορά ακινήτων απο τον καναπέ σας.. Τραγική κατάσταση. Πρέπει να είσαι πολύ δουλευταράς για να καταφέρεις να κάνεις τα 8 ακίνητα 10 σε 5 ημέρες. Επίσης επειδή το ξαναέγραψες, θα μπορούσες να μου πεις πως ακριβώς κατάλαβες ότι δεν μπορώ να διαβάσω ένα δισδιάστατο διάγραμμα; 1
fragma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, snot είπε Πρέπει να είσαι πολύ δουλευταράς για να καταφέρεις να κάνεις τα 8 ακίνητα 10 σε 5 ημέρες. Επίσης επειδή το ξαναέγραψες, θα μπορούσες να μου πεις πως ακριβώς κατάλαβες ότι δεν μπορώ να διαβάσω ένα δισδιάστατο διάγραμμα; Με κουράζεις, και δεν έχω τον χρόνο ούτε την διάθεση να συνεχίσω μια συζήτηση που εγώ προσπαθω να πω ουσιαστικά και χρήσιμα πράγματα, και εσύ το γυρνάς στην προσωπική επίθεση. PS 1. Μια τριπλοκατοικια μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ή 3 ακίνητα ανάλογα με την χρήση. PS 2. Ναι θα έρθει τρομερή κρίση, θα πεινάσουμε, θα γίνει πυρηνικός πόλεμος, θα βγουν οι νεκροί από τους τάφους ως ζόμπι και αυτό θα ρίξει 900% τις τιμές των ακινήτων. Φυλάξτε τα λεφτά στα στρώματα.
snot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, fragma είπε Με κουράζεις, και δεν έχω τον χρόνο ούτε την διάθεση να συνεχίσω μια συζήτηση που εγώ προσπαθω να πω ουσιαστικά και χρήσιμα πράγματα, και εσύ το γυρνάς στην προσωπική επίθεση. PS 1. Μια τριπλοκατοικια μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ή 3 ακίνητα ανάλογα με την χρήση. PS 2. Ναι θα έρθει τρομερή κρίση, θα πεινάσουμε, θα γίνει πυρηνικός πόλεμος, θα βγουν οι νεκροί από τους τάφους ως ζόμπι και αυτό θα ρίξει 900% τις τιμές των ακινήτων. Φυλάξτε τα λεφτά στα στρώματα. Ούτε εγώ έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι μαζί σου, αλλά "χωρίς να θέλεις να με προσβάλεις" πέταξες δύο φορές ότι δεν μπορώ να κατανοήσω ένα απλό διάγραμμα και ακόμα περιμένω να δω πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα 2
michael92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, snot είπε Πρέπει να είσαι πολύ δουλευταράς για να καταφέρεις να κάνεις τα 8 ακίνητα 10 σε 5 ημέρες. Ακριβώς το ίδιο θα έγραφα. 49 λεπτά πριν, fragma είπε Πες τα... Έχουμε γεμίσει κομπλεξικούς μισαλλόδοξους που αντί να συγχαρουν κάποιον που με δουλειά και κόπο πέτυχε τούς στόχους του, προσπαθούν να βρούν τρόπους να τον μειώσουν για να δικαιολογήσουν την δική τους αποτυχία. Εσύ ο ίδιος αποκαλείς τους άλλους αποτυχημένους. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο κόμπλεξ από τη ζήλια, η οποία είναι φυσιολογικό συναίσθημα σε λογικά πλαίσια και είναι πρόβλημα μόνο όταν γίνεται εμμονή. 47 λεπτά πριν, fragma είπε Ναι ρε μάγκες, βρήκα 3 ακίνητα έτοιμα (έγκλημα είναι;) Καθόλου. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κοκορεύεσαι ότι ξεκίνησες από το μηδέν και όλα οφείλονται στη δουλειά σου. Ακόμα πιο σημαντικό και ontopic, δεν μπορείς να το παίζεις λιγότερο μεροληπτικός από όσους έχουν ένα διαμέρισμα ή μένουν σε ενοίκιο, καθώς ακόμα και μια μικρή αύξηση/μείωση στα ενοίκια σημαίνει μεγάλη διαφορά για τα εισοδήματα σου (x8, x10 ή x όσα ακίνητα τελικά έχεις τέλος πάντων) σε απόλυτα νούμερα πάντα. Τέλος, επειδή τα πράγματα σου πήγαν καλά μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι είναι το πεπρωμένο σου και μαγικά θα βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Ο κόσμος δε χρωστάει τίποτα σε κανέναν και αυτός ο κανένας περιλαμβάνει και εσένα και εμένα. 3 1
snot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Η ΕΚΤ πάντως γράφει για 5-15% πτώση μετά από 2 χρόνια για κάθε 1% που αυξάνονται τα επιτόκια. https://www.ecb.europa.eu/pub/economic-bulletin/focus/2022/html/ecb.ebbox202206_04~786da4a23a.en.html Αλλά οκ και αυτοί Κνιτοκασσάνδρες είναι που δεν μπορούν να κατανοήσουν απλά διαγράμματα
fragma Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, snot είπε Η ΕΚΤ πάντως γράφει για 5-15% πτώση μετά από 2 χρόνια για κάθε 1% που αυξάνονται τα επιτόκια. https://www.ecb.europa.eu/pub/economic-bulletin/focus/2022/html/ecb.ebbox202206_04~786da4a23a.en.html Αλλά οκ και αυτοί Κνιτοκασσάνδρες είναι που δεν μπορούν να κατανοήσουν απλά διαγράμματα Εντάξει, κάτσε εσύ να ποσταρεις λινκς παριστανοντας τον γνώστη, όσο εγώ συνεχίζω να κάνω αγοραπωλησίες κερδίζοντας ΣΥΝΕΧΩΣ χρήματα από ακίνητα. Έτσι είναι η ζωή. Κάποιοι μένουν στη μιζέρια, την καταστροφολογια και το τίποτα, και άλλοι δουλεύουν και φτιάχνουν περιουσίες. Στο ίντερνετ βέβαια υπερισχύει η πρώτη κατηγορία. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από fragma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα