Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι 10 χρόνια στο φόρουμ. Αν κάθε φορά που προβλέπανε κρίσεις και πείνες οι γνωστοί καταστροφολόγοι ξεπούλαγα τζάμπα ή εκμίσθωνα φτηνά την περιουσία μου θα είχα μείνει με το ...... στο χέρι . Ευτυχώς, άκουγα την λογική μου και εμπιστευόμουν τις γνώσεις μου, και κατάφερα τα 3 ακίνητα να τα κάνω 8, και πλέον εχω αφήσει και την δουλειά μου και ζώ ανετα απο εισοδήματα.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 hours ago, fragma said:

Είμαι 10 χρόνια στο φόρουμ. Αν κάθε φορά που προβλέπανε κρίσεις και πείνες οι γνωστοί καταστροφολόγοι ξεπούλαγα τζάμπα ή εκμίσθωνα φτηνά την περιουσία μου θα είχα μείνει με το ...... στο χέρι . Ευτυχώς, άκουγα την λογική μου και εμπιστευόμουν τις γνώσεις μου, και κατάφερα τα 3 ακίνητα να τα κάνω 8, και πλέον εχω αφήσει και την δουλειά μου και ζώ ανετα απο εισοδήματα. 

Τα αγόρασες αυτά μέσα σε 10 χρονια ;

Εάν επιτρέπεται, ποτε τα αγόρασες;  Ποίες χρονολογίες ;

Γιατί και εμείς δεν είμαστε νέοι στο παιχνίδι.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, rombard είπε

Τα αγόρασες αυτά μέσα σε 10 χρονια ;

Εάν επιτρέπεται, ποτε τα αγόρασες;  Ποίες χρονολογίες ;

Γιατί και εμείς δεν είμαστε νέοι στο παιχνίδι.

Απο το 2007 μέχρι και φέτος αγοράζω, ανακαινίζω και πουλάω συνεχώς, και όχι δεν βγήκα ζημιωμένος με αγορά σε τιμή "φούσκας", ούτε είμαι "κοράκι" που τα πήρε τζάμπα επι κρίσης. Οποιος έχει λιγο μυαλό και κάνει τις σωστές κινησεις, παντα βγαίνει κερδισμένος απο ακινητα. Οποιος απλά καταστροφολογεί και δεν κάνει τίποτα για να μην ρισκάρει, μένει απλά στην μιζέρια του. Ολα ειναι επιλογές. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fragma είπε

Οποιος απλά καταστροφολογεί και δεν κάνει τίποτα για να μην ρισκάρει, μένει απλά στην μιζέρια του. Ολα ειναι επιλογές. 

Στους πολλούς λείπει και κάτι σημαντικό που εντέχνως αποκρύπτεις: :lol:

screenshot-118.png

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Στους πολλούς λείπει και κάτι σημαντικό που εντέχνως αποκρύπτεις: :lol:

screenshot-118.png

Οι περισσότεροι εδωμέσα νομιζουν οτι αυτά φυτρώνουν απο δέντρα ή τα βρίσκεις στο δρόμο ή γεννιέσαι με αυτά. Η περίπτωση να τα βγάζεις με τη δουλειά και το μυαλό σου τους διαφεύγει εντελώς. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fragma είπε

Οι περισσότεροι εδωμέσα νομιζουν οτι αυτά φυτρώνουν απο δέντρα ή τα βρίσκεις στο δρόμο ή γεννιέσαι με αυτά. Η περίπτωση να τα βγάζεις με τη δουλειά και το μυαλό σου τους διαφεύγει εντελώς. 

Κατούρα και λίγο.

• Like 7
  • Thanks 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fragma είπε

Κατούρα και λίγο.²

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, fragma είπε

Θέλεις να συγκρίνουμε ένσημα ; Και E9, εάν θέλεις.

Είπες ότι ενοικιάζεις 8 ακίνητα, όχι ότι τα επισκευάζεις και μετά τα πουλάς.

Κάτι, αγαπητέ, δεν μας λες.

Επεξ/σία από rombard
Δημοσ.

Προσωπικα παιδια ενω πιστευω οτι τα ακινητα το 2023 θα εχουν μια διορθωση της ταξεως του 10-15 τις εκατο δεν βλεπω τον λογο αν καποιος εχει βρει αυτην την στιγμη κατι καλο σε λογικα χρηματα (το λογικα για τον καθενα μεταφραζεται αλλιως) να μην επενδυσει.Τιμες τυπου 2015 δεν νομιζω να εχουμε ποτε ξανα πλεον μιας και τα στεγαστικα δανεια που δοθηκαν μετα απο ολη αυτην την φουσκα αν τα βαλουμε κατω και τα συγκρινουμε με της τοτε περιοδου ειναι πολυ πολυ λιγοτερα και οι ανθρωποι που τα πηραν ηταν πολυ πιο 'καταλληλοι'.Γενικοτερα μετα τον φετινο χειμωνα θα εχουμε αρκετες απαντησεις σε αυτο το κομματι (λογω επιτοκιων,ενεργειακης κρισης,οχι και τοσο καλων μισθων).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fragma είπε

5 ώρες πριν, fragma είπε

Είμαι 10 χρόνια στο φόρουμ. Αν κάθε φορά που προβλέπανε κρίσεις και πείνες οι γνωστοί καταστροφολόγοι ξεπούλαγα τζάμπα ή εκμίσθωνα φτηνά την περιουσία μου θα είχα μείνει με το ...... στο χέρι . Ευτυχώς, άκουγα την λογική μου και εμπιστευόμουν τις γνώσεις μου, και κατάφερα τα 3 ακίνητα να τα κάνω 8, και πλέον εχω αφήσει και την δουλειά μου και ζώ ανετα απο εισοδήματα. Οσο για το "αναρχοκομμουνιστές" το ειπα με χιουμοριστική διάθεση, οχι για να προσβάλλω κανέναν. Ολοι την αποψη μας λεμε στην τελική, και κάνεις δεν εχει το απολυτο δικιο ή άδικο, απλά κάποιοι οπως έγω που εχουν και πραγματική εμπειρία απο διαχείριση ακινητης περιουσίας και ζουν απο αυτό, οχι μόνο λόγια, νομιζω οτι πρέπει να τους πέρνετε λίγο πιο σοβαρά. Thats all

Πρώτον έτσι όπως γράφεις φαίνεται πως τα πρώτα 3 ακίνητα τα βρήκες έτοιμα οπότε καλά κάνουν οι περισσότεροι και σκέφτονται έτσι

Δεύτερον αυτό που περιγράφεις (εύρεση φτηνών ακινήτων, ανακαίνιση και πώληση) είναι κανονική δουλειά. Άλλο πράγμα η πορεία των ακινήτων και άλλο αυτό που κάνεις. Και εγώ μια χαρά έχω πολλαπλασιάσει την περιουσία μου από το 2007, μέσω δουλειάς

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, snot είπε

Πρώτον έτσι όπως γράφεις φαίνεται πως τα πρώτα 3 ακίνητα τα βρήκες έτοιμα οπότε καλά κάνουν οι περισσότεροι και σκέφτονται έτσι

Καλά το ότι τα βρήκε δεν λέει απολύτως τίποτα, και άλλοι τα βρίσκουν και τα τρώνε σε χρόνο dt.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Καλά το ότι τα βρήκε δεν λέει απολύτως τίποτα, και άλλοι τα βρίσκουν και τα τρώνε σε χρόνο dt.

Δεν διαφωνώ αλλά διπλασιασμός περιουσίας σε 15 χρόνια δεν είναι και κανά φοβερό επίτευγμα

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως το πιο πιθανό, είναι πως απλά οι πωλήσεις των ακινήτων θα έρθουν σε φυσιολογικά επίπεδα τιμών.

Πχ αν κάποιο ακίνητο αντικειμενικά αξίζει 100Κ και ο ιδιοκτήτης κατάφερνε να το πουλήσει 130Κ, θα είναι πιο δύσκολο.Εννοώ τις περιπτώσεις που οι τιμές ήταν υπερβολικές.

Το ότι υπάρχει τιμή ζώνης ανά τ.μ. σε κάθε περιοχή, αυτό δεν σημαίνει πως η τιμές πώλησης είναι αντίστοιχες.Ο καθένας ζητάει όσα θέλει.

Πχ βρίσκουμε 2 διαφορετικά ακίνητα στην ίδια περιοχή με τα ίδια χαρακτηριστικά, σε τιμές με μεγάλη διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...