Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ModernAthenian είπε

Που με ξέρεις ρε φιλαράκι και ξέρεις από πάνω οτι δεν έχω αποταμιεύσεις? Ε σε πληροφορώ ότι έχω μεγάλες αποταμιεύσεις και μπορώ να κάνω αγορά στέγης χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως δανεισμό. Περιμένω απλά την αποκλιμάκωση των τιμών που ανεξάρτητα από την σταθερότητα τοποθετήσεων είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα έρθει όπως βλέπω να πηγαίνει αυτός ο χειμώνας. Εδώ θα είμαστε όσοι λέτε οτι θα ανέβουν κ όσοι λέμε οτι θα πέσουν.

Η Κίνα ήδη άρχισε

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/639770/katarreei-i-foyska-ton-akiniton-tis-kinas-to-krax-ton-60-tris-kai-oi-fovoi-gia-tis-agores-diethnos

Ε αμα αρχισε η Κινα..........  δεν προκειται να πεσουν οι τιμές, θα σταθεροποιοηθουν και μετα ξανα ανοδος, οποιος καταλαβε καταλαβε, εσυ κρατα τις καταθεσεις με τον πληθωρισμο καθε μηνα να σου αφαιρει το κεφαλαιο.......

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hln3 είπε

O πωλητής θέλει να πιάσει όσα περισσότερα λεφτά γίνεται.

Χαίρω πολύ!!!

Για ποιον λόγο να τα θέλει ΜΑΥΡΑ αφού ο αγοραστής πληρώνει το φόρο ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Χαίρω πολύ!!!

Γιατί έχει οφειλή σε τράπεζα και για να του μείνει κάτι στην τσέπη, αλλά και για να πετύχει κούρεμα, πρέπει ένα μέρος του τιμήματος να μην φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kirileman είπε

Γιατί έχει οφειλή σε τράπεζα και για να του μείνει κάτι στην τσέπη, αλλά και για να πετύχει κούρεμα, πρέπει ένα μέρος του τιμήματος να μην φαίνεται.

Ισχύει, αν θέλει να τα χρησιμοποιήσει μαύρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Χαίρω πολύ!!!

Στο έγραψα ήδη - επειδή επιθυμεί να πετύχει το μέγιστο δυνατό τίμημα.

Αν του εμφανιστεί αγοραστής που μπορεί να πληρώσει μόνο μαύρα και τον απορρίψει ενδέχεται να πουλήσει χαμηλότερα ή και καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hln3 είπε

Στο έγραψα ήδη - επειδή επιθυμεί να πετύχει το μέγιστο δυνατό τίμημα.

Αν του εμφανιστεί αγοραστής που μπορεί να πληρώσει μόνο μαύρα και τον απορρίψει ενδέχεται να πουλήσει χαμηλότερα ή και καθόλου.

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.

Αλλά, άμα είναι όλα μαύρα,πως θα τα χρησιμοποιήσει?

Ταξίδια θα κάνει?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.

Αλλά, άμα είναι όλα μαύρα,πως θα τα χρησιμοποιήσει?

Ταξίδια θα κάνει?

Ποτέ δεν είναι όλα μαύρα, άντε να είναι το 30%.

Δημοσ.

Μην μένετε μόνο στο τίμημα αγοράς.

Τα χρήματα για τις ανακαινίσεις επίσης δεν φαίνονται.

Τέλος μην ξεχνάτε πόσες φορές έχουν περάσει στο παρελθόν διατάξεις με ειδικές εξαιρέσεις για αγορές ακινητών και κάλυψη τεκμήριων αγοράς.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hln3 είπε

Μην μένετε μόνο στο τίμημα αγοράς.

Τα χρήματα για τις ανακαινίσεις επίσης δεν φαίνονται.

Τέλος μην ξεχνάτε πόσες φορές έχουν περάσει στο παρελθόν διατάξεις με ειδικές εξαιρέσεις για αγορές ακινητών και κάλυψη τεκμήριων αγοράς.

Και εσύ μη μένεις μόνο στο ότι το μαύρο χρήμα φουσκώνει τις τιμές των ακινήτων, χίλιοι δυο είναι οι λόγοι που ανεβαίνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και εσύ μη μένεις μόνο στο ότι το μαύρο χρήμα φουσκώνει τις τιμές των ακινήτων, χίλιοι δυο είναι οι λόγοι που ανεβαίνουν.

Επειδή είμαι μαθηματικός κοιτάω πάντα τα στοιχεία.

Μισθοί αυξάνονται ελάχιστα και δεν καλύπτουν ούτε τον πληθωρισμό.
Οι αποπληρωμές δανείων είναι μεγαλύτερες των νέων εκταμιεύσεων - δηλαδή έχουμε πιστωτική συρρίκνωση.

Άρα; Αν το χρήμα δεν βγαίνει από μισθούς, και δεν βγαίνει από δανεισμό, από που ακριβώς έρχεται;

Επεξ/σία από hln3
  • Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να λάβεις υπόψη και τα χρήματα που έρχονται από το εξωτερικό. Στοιχεία δεν έχω αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για κινέζους και Ισραηλινούς να αγοράζουν στην Αθήνα. Δεν μπορεί να μην έχει παίξει κ αυτό το ρόλο του στην αύξηση της ζήτησης 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, hln3 είπε

Οι αποπληρωμές δανείων είναι μεγαλύτερες των νέων εκταμιεύσεων - δηλαδή έχουμε πιστωτική συρρίκνωση.

Άρα; Αν το χρήμα δεν βγαίνει από μισθούς, και δεν βγαίνει από δανεισμό, από που ακριβώς έρχεται;

Το πρόβλημα είναι ότι κοιτάς επιλεκτικά τα στοιχεία, κρατάς όσα βολεύουν τον ισχυρισμό σου και αγνοείς τα υπόλοιπα. Πριν έλεγες για το μαύρο χρήμα (το οποίο κατά κανόνα προέρχεται από οπουδήποτε αλλού εκτός από μισθούς) που εισρέει στην αγορά ακινήτων και φουσκώνει τις τιμές, τώρα το μαύρο χρήμα το βγάζεις εντελώς έξω από την εξίσωση και λες για μισθούς... Λες από που έρχεται το χρήμα λες και το χρήμα δεν κάνει κύκλους... Μαθηματικός απ' τα lidl.

Και γενικότερα απαντάς επιλεκτικά και μόνο σε ότι σε βολεύει, τις ερωτήσεις που σου είχα κάνει πριν τις αγνόησες παντελώς.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το πρόβλημα είναι ότι κοιτάς επιλεκτικά τα στοιχεία, κρατάς όσα βολεύουν τον ισχυρισμό σου και αγνοείς τα υπόλοιπα. Πριν έλεγες για το μαύρο χρήμα (το οποίο κατά κανόνα προέρχεται από οπουδήποτε αλλού εκτός από μισθούς) που εισρέει στην αγορά ακινήτων και φουσκώνει τις τιμές, τώρα το μαύρο χρήμα το βγάζεις εντελώς έξω από την εξίσωση και λες για μισθούς... Λες από που έρχεται το χρήμα λες και το χρήμα δεν κάνει κύκλους... Μαθηματικός απ' τα lidl.

Και γενικότερα απαντάς επιλεκτικά και μόνο σε ότι σε βολεύει, τις ερωτήσεις που σου είχα κάνει πριν τις αγνόησες παντελώς.

Προφανώς δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω και αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς.

Εκφράσεις του στυλ το χρήμα κάνει κύκλους δεν μου λένε κάτι.

Τέλος δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε ερώτηση, δεν είμαι σε ανάκριση
Αν εσύ δεν κατανοείς πως μια δηλωμένη χρηματορόη (ενοίκιο) ξεπλένει μια αδήλωτη (αγορά κατοικίας) δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω μάθημα.

Το μαύρο χρήμα δεν το έβγαλα από την εξίσωσω, απλά εσύ δεν κατανοείς το κείμενο. Από την στιγμή που το χρήμα που μπαίνει δεν είναι μισθοί, και δεν είναι δανεισμός, τότε τι μπορεί να είναι; οεο;

37 λεπτά πριν, kimimaro_ είπε

Πρέπει να λάβεις υπόψη και τα χρήματα που έρχονται από το εξωτερικό. Στοιχεία δεν έχω αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για κινέζους και Ισραηλινούς να αγοράζουν στην Αθήνα. Δεν μπορεί να μην έχει παίξει κ αυτό το ρόλο του στην αύξηση της ζήτησης 

Υπάρχουν στοιχεία για το πρόγραμμα Golden Visa που και εκεί δείχνουν μειώσεις των τοποθετήσεων των ξένων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hln3 είπε

Μαυρα απο ελεύθερους επαγγελματιες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hln3 είπε

Προφανώς δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω και αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς.

Δεν έχει να κάνει με το εάν μου αρέσουν ή όχι αυτά που γράφεις, αλλά με το εάν είναι λογικά ή όχι.

4 λεπτά πριν, hln3 είπε

Εκφράσεις του στυλ το χρήμα κάνει κύκλους δεν μου λένε κάτι.

Ε ναι, γιατί είναι γνωστό πως κάθε φορά που πωλείται ένα ακίνητο το χρήμα που εισπράττει ο πωλητής το καταχωνιάζει κάπου για 50 χρόνια, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να το ξοδέψει σε καταναλωτικά αγαθά, σε άλλο ακίνητο, σε επιχειρηματική δραστηριότητα ή οτιδήποτε άλλο.

13 λεπτά πριν, hln3 είπε

Τέλος δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε ερώτηση, δεν είμαι σε ανάκριση

Σαφώς και δεν είσαι, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπεκφεύγεις, ότι απαντάς μόνο όποτε σε συμφέρει.

17 λεπτά πριν, hln3 είπε

Αν εσύ δεν κατανοείς πως μια δηλωμένη χρηματορόη (ενοίκιο) ξεπλένει μια αδήλωτη (αγορά κατοικίας) δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω μάθημα.

Δεν ζήτησα να μου κάνεις μάθημα, που αμφιβάλλω αν μπορείς, ζήτησα να τεκμηριώσεις τον ισχυρισμό σου, και ως συνήθως υπεκφεύφεις. Δεν υπάρχει κάτι να ξεπλύνει το ενοίκιο, η δήλωση μικρότερου τιμήματος στα συμβόλαια ήταν αυτό που ξέπλυνε το μαύρο ποσό της διαφοράς. Τα μισθώματα που πιθανόν να εισπραχθούν στο μέλλον είναι απλώς αποτέλεσμα της επένδυσης μια και για επένδυση πρόκειται, αν σκοπός είναι μόνο το ξέπλυμα τότε μια χαρά μπορεί να ξαναπουληθεί στην τρέχουσα εμπορική αξία, μην ξεχνάς ότι ο φόρος υπεραξίας που μπήκε από το 2014 έχει πάρει 4 φορές παράταση, και τώρα σκέφτονται να του δώσουν κιάλλη.

29 λεπτά πριν, hln3 είπε

Το μαύρο χρήμα δεν το έβγαλα από την εξίσωσω, απλά εσύ δεν κατανοείς το κείμενο. Από την στιγμή που το χρήμα που μπαίνει δεν είναι μισθοί, και δεν είναι δανεισμός, τότε τι μπορεί να είναι; οεο;

Χρήμα που το διάστημα 2010-2018 λόγω αβεβαιότητας για το μέλλον έμπαινε και έμενε στη stroma bank, και πλέον όλοι τρέχουν να το μετατρέψουν σε ακίνητα γιατί βλέπουν ότι όπως πάει το πράγμα θα το φάει ο πληθωρισμός? οεο?

Χρήμα που εισπράχτηκε από πώληση άλλου ακινήτου? Αλλά ξέχασα, εσύ προσωπικά δεν δέχεσαι ότι το χρήμα γυρίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...