Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Fan είπε

Πολύ χοντρικά το είπα το 3/5.

Είναι τα χρήματα που θα καταβάλουμε στον εργολάβο για να χτίσει και σε αντάλλαγμα θα μας δώσει κάποια μέτρα στην οικοδομή που στην αγορά θα αξίζουν αρκετά περισσότερο από αυτά που θα του έχουμε δώσει.

Μέτρα θα δώσει η κάποιο διαμέρισμα ?

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fan είπε

Το να πάρεις κάτι αντιπαροχή (όχι να έχεις οικόπεδο και να το δώσεις) δεν αξίζει;

Οταν λέμε αντιπαροχή εννοούμε την προσφορά οικοπέδου σε εργολάβο με αντάλλαγμα μέρος της οικοδομής. Οταν δίνεις λεφτά είναι αγορά. 

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fragma είπε

Οταν λέμε αντιπαροχή εννοούμε την προσφορά οικοπέδου σε εργολάβο με αντάλλαγμα μέρος της οικοδομής. Οταν δίνεις λεφτά είναι αγορά. 

Προφανώς δεν διάβασες το αρχικό ποστάρισμά μου.

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Ενδιαφέρομαι για το παρακάτω ακίνητο

https://www.xe.gr/property/results?transaction_name=buy&item_type=re_residence&geo_place_id=ChIJXcJaXLOioRQRM1r_V3pg178&maximum_size=92&minimum_size=92&maximum_construction_year=1973&minimum_level=L4&has_central_heating=true&has_photos=true&maximum_level=L4&minimum_construction_year=1973

Πως σας φαίνεται η τιμή του?

Σε μια αναζήτηση για παρομοια ακίνητα στου Γκύζη, η κατάσταση ειναι η παρακάτω. Ιδέα μου είναι ότι ειναι πολύ ανεβασμένες οι τιμές?

ανα

Υπολόγισε πάντως αλλά 40-50κ για δυνατή ανακαίνιση, το σπίτι είναι σε οριακά κατοικήσιμη κατάσταση. 

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

αν σκεφτεις οτι με την ανακαινιση που θα χρειαστει θα παει στα 130 ~ 150...νομιζω οτι δεν ειναι κακη τιμη...

Δημοσ.

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να ξοδέψεις κι ένα σεβαστό ποσό για πλήρη ανακαίνιση σχεδόν στα πάντα κουζίνα, μπάνιο, κουφώματα, πατώματα κτλ....?

Δημοσ.

Καλά δεν αντιλέγω ότι χρειάζεται ένα ποσό για ανακαίνιση. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχει 1200 το μέτρο ενώ τα υπόλοιπα παρόμοιας κατάστασης ειναι περίπου 2000 μεσοσταθμικά. Γιαυτο ρωτώ αν είναι ευκαιρία

Δημοσ.

Οταν πουλουσα (προ covid) σπιτι με οικοπεδο μου εδιναν αντι του ποσου που ζητουσα, 2 διαμερισματα ή ποσο + διαμερισμα που υπερκαλυπτε το ποσο που ζητουσα

Παρ ολο που οι κατασκευαστες δεν ηταν απατεωνες με τον covid σταματησαν οι δουλειες τους και δεν μπορεσαν να υποστηριξουν την αγορα

Οι αντιπαροχες εχουν ρισκο (το να βαλεις και δικα σου χρηματα ακομη μεγαλυτερο) αλλα ειναι το κερδος αρκετα μεγαλυτερο

Ειχαμε τον covid τωρα εχουμε και Ουκρανια μεσουσης της ενεργειακης κρισης !

Δημοσ.
22 ώρες πριν, jaguar13 είπε

Μόνο εμένα μου φαίνεται ακριβό στην κατάσταση που είναι να πουλιέται άνω του 1000/τμ?

Χαχα χτες ειδα αγγελια αρχη Κηφισιας Αμπελοκηποι, 100 τετραγωνικα 185.000€ μη ανακαινισμενο κατασκευη του... 1956 (!)

Δημοσ.

Εμένα πάντως σε συνολικά 160τμ ανακαίνιση διαμερίσματος του 1998 μου κόστισε 330 ευρώ ανά τμ και δεν έβαλα ούτε τα πιο ακριβά υλικά ούτε άλλαξα υδραυλικά/ηλεκτρικά/τρόπο θέρμανσης.

Ένα διαμέρισμα του 1980 εκτιμώ ότι θα κοστίσει κοντά 500 ευρώ ανά τμ εάν γίνει ριζική ανακαίνιση.

Δημοσ.

Αν και είμαστε στην αρχή ακόμα αυτού του παγκόσμιου θέματος που προέκυψε, θα επηρεάσει άραγε βραχυπρόθεσμα σε κάποιο βαθμό την κτηματαγορά στην Ελλάδα;

Οι εξελίξεις βέβαια είναι καταιγιστικές και δε νομίζω πως μπορούν εύκολα να γίνουν προβλέψεις. 

Κάποια τρόφιμα και η ενέργεια είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουν τον ανήφορο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...