ronnie79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Υπάρχει ένας υπολογιστής που συνδέεται στο ίντερνετ μέσω καλωδίου ethernet Θέλω να έχω και wifi παράλληλα για να έχω κάποιες φορές που θα είμαι σε αυτό το γραφείο. Δεν θέλω να γίνει μέσω κεραίας απο τον υπολογιστή και να δίνω απο εκεί wifi Αν συνδέσω ενα ethernet switch μπορώ να δώσω μια έξοδο στον υπολογιστή και σε άλλη να συνδέσω κάποιο ρουτερ? Θα δουλέψει? Ευχαριστώ
vdanasto Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) To switch φαντάσου ότι λειτουργεί σαν πολύμπριζο. Συνδέεις σε μία υποδοχή ένα καλώδιο που έρχεται από το modem/router και έτσι δίνεις πρόσβαση στο internet σε όσες συσκευές συνδεθούν πάνω του. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από vdanasto 1
ronnie79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Ναι έχω δει Την λειτουργία του αλλά ρωτάω για να είμαι σίγουρος τι να αγοράσω. Όποτε για να εχω wifi θα χρειαστώ ενα Ethernet switch και ενα μόντεμ?
vdanasto Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις Wifi από το καλώδιο που έρχεται, θα πρέπει να το συνδέσεις με ένα router. Όπως αυτό: https://www.skroutz.gr/s/19604178/Xiaomi-Mi-Router-4A-Gigabit-Version.html To switch δεν θα σου δώσει Wifi. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από vdanasto
ronnie79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μάλλον δεν το εξήγησα καλά Το switch το θέλω να βγάλω μια έξοδο να συνδεθεί στον υπολογιστή και να έχει ιντερνετ μέσω ethernet και απο και πέρα να έχω ελεύθερους εξόδους για να συνδέσω ενα ρουτερ για να έχω wifi
vdanasto Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Εφόσον σε ενδιαφέρει και η ασύρματη συνδεσιμότητα, μπορείς να βάλεις απευθείας το router που σου έδειξα, δεν έχεις λόγο να παρεμβάλλεις ένα switch.
ronnie79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Εντάξει δεν ξέρω τι κόλλημα είχα φάει και πόσο παλιό μόντεμ είχα στο μυαλό μου. Εφόσον τα μόντεμ έχουν και εξόδους Ethernet. Ευχαριστώ για την υπομονή σου
vdanasto Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Σκέτο router χρειάζεσαι, εφόσον το ethernet καλώδιο που έρχεται στον υπολογιστή σου έχει ήδη πρόσβαση στο internet.
ronnie79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Ναι έτσι ακριβώς. Υπάρχει καλώδιο Ethernet που έχει πρόσβαση στο internet
chios Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Αν έχεις κανένα παλιό ρουτερ καβάτζα μπορείς εύκολα να το κάνεις αυτό που ζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα