Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, Tsino said:

Μπορέι κάποιος να πεί, αν γίνεται με υπάρχον Ελληνικό account? Αν μπορούμε δηλαδή να κάνουμε την αννανέωση μέσω Τουρκίας? ή πρέπει να ξεκινήσουμε καινούριο λογαριασμό?

Γίνεται. Ενεργοποιείς το vpn, συνδέεσαι στο netflix με τον παλιό σου λογαριασμο, πας στο https://www.netflix.com/tr-en/redeem, βάζεις τον κωδικό της giftcard και ενεργοποιείς την συνδρομή χρησιμοποιώντας ως τρόπο πληρωμής τα λεφτά που σου έχει προσθέσει στον λογαριασμό από την giftcard. Μετά πήγα και αφαίρεσα και την πιστωτική μου από τους τρόπους πληρωμής αν και δεν πιστεύω οτι παίζει ρόλο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ikorolis είπε

για πληρωμή μέσω τουρκίας δεν γνωρίζω 

η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα αυτόματα εκτός αν ορίσεις εσύ κάτι άλλο

(εγώ από ελλάδα που έχω και τις δύο υπηρεσίες πληρώνονται αυτόματα κάθε μήνα)

τώρα για την τηλεόραση σου δεν γνωρίζω φίλε μου και οι δύο υπηρεσίες έχουν εφαρμογή αλλά και ιστοσελίδα.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα κανω αυτα και να φτασω μεχρι την πληρωμη.

Θα περιμενω μηπως μου απαντησει κανεις γιατι δεν βρηκα καποιο οδηγο ωστε να ξερω ποια ειναι τα βηματα για να το προχωρησω.

Δημοσ.
3 hours ago, asteratos89 said:

Ρε παίδες θέλει τουρκικό τηλέφωνο για να κανεις ταυτοποίηση 

Αγνόησέ το και συνέχισε, δεν είναι απαραίτητο να δώσεις τηλέφωνο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, the_ar είπε

Αγνόησέ το και συνέχισε, δεν είναι απαραίτητο να δώσεις τηλέφωνο

Δε σ αφήνει να συνεχίσεις αν δε βάλεις 

Δημοσ.
12 hours ago, asteratos89 said:

Εμένα μου επέτρεψε να το αφήσω κενό. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μέσα σε 2 εβδομάδες. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Δημοσ.
Στις 7/8/2021 στις 5:33 ΠΜ, asteratos89 είπε

Στις 7/8/2021 στις 6:34 ΜΜ, the_ar είπε

Εμένα μου επέτρεψε να το αφήσω κενό. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μέσα σε 2 εβδομάδες. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

στις 2 του μηνα το εκανα,με αφησε να προχωρησω χωρις τηλεφωνο.

χλωμο να αλλαξε,μηπως δεν σου δουλευει το vpn?

Για οσους δε μπορω να βρουν vpn,υπαρχει ενα free για 6 μηνες,προσφορα.

https://www.lagonika.gr/prosfores/seed4me-6μηνες-δωρεάν-vpn/

Δημοσ.
Στις 14/8/2021 στις 1:24 ΠΜ, StamTheMan είπε

στις 2 του μηνα το εκανα,με αφησε να προχωρησω χωρις τηλεφωνο.

χλωμο να αλλαξε,μηπως δεν σου δουλευει το vpn?

Για οσους δε μπορω να βρουν vpn,υπαρχει ενα free για 6 μηνες,προσφορα.

https://www.lagonika.gr/prosfores/seed4me-6μηνες-δωρεάν-vpn/

μου δουλευει αδερφε το vpn μπαινω κανονικα απο τουρκια αλλα μου ζηταει τουρκικο αριθμνο τηλεφωνου αλλιως δε συνεχιζει ..τι να πω δε πειραζει 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, asteratos89 είπε

μου δουλευει αδερφε το vpn μπαινω κανονικα απο τουρκια αλλα μου ζηταει τουρκικο αριθμνο τηλεφωνου αλλιως δε συνεχιζει ..τι να πω δε πειραζει 

Αν το κανεις με λογαριασμο που εχεις ηδη. Θα σου ζητησει επιβεβαιωση της καρτας και θα σου βγαλει λαθος. Κανε πισω και θα σου δωσει την δυνατοτητα να βαλεις την δωροκαρτα και θα εχει κρατησει την καρτα σου για να σε χρεωσει μετα. Οποτε δεν θα ξαναχρειαστεις αλλη δωροκαρτα ( θεωρητικο δεν το εχω δει ακομα αυτο ).

Δημοσ.
12 ώρες πριν, gbras είπε

Αν το κανεις με λογαριασμο που εχεις ηδη. Θα σου ζητησει επιβεβαιωση της καρτας και θα σου βγαλει λαθος. Κανε πισω και θα σου δωσει την δυνατοτητα να βαλεις την δωροκαρτα και θα εχει κρατησει την καρτα σου για να σε χρεωσει μετα. Οποτε δεν θα ξαναχρειαστεις αλλη δωροκαρτα ( θεωρητικο δεν το εχω δει ακομα αυτο ).

Εγω αγορασα την 100ρα,μου πηρε 55 για σχεδον 2 μηνες και μου εχει αφησει πιστωτικο 45 λιρες,για αγνωστο λογο.

Γιατι δεν  τραβηξε παραπανω;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εγω αγορασα την 100ρα,μου πηρε 55 για σχεδον 2 μηνες και μου εχει αφησει πιστωτικο 45 λιρες,για αγνωστο λογο.

Γιατι δεν  τραβηξε παραπανω;

Και εμενα μου τραβηξε 55 αλλα θα ξαναχρεωσει σε 1.5 μηνα.. ισως να μετραει μεσα και το υπολοιπο? δεν ξερω.

Δημοσ.

Μάλλον το NETFLIX αρχίζει και κλείνει σιγά σιγά τις "τρύπες" για πιο φτηνές συνδρομές...αυτό μου φαίνεται εμένα

Βέβαια εγώ εις γνώση μου πληρώνω στην Ελλάδα το UHD 4K (Premium) Πακέτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gbras είπε

Και εμενα μου τραβηξε 55 αλλα θα ξαναχρεωσει σε 1.5 μηνα.. ισως να μετραει μεσα και το υπολοιπο? δεν ξερω.

Οχι,γιατι η αξια πανω κατω βγαινει τοσο για τον 1.5 μηνα.

Δημοσ.

Έβαλα μια των 100. Έχω περίπου 1.5 ενεργό. Μπορώ να βάλω κι άλλη των 100; θα επεκταθεί επιπλέον 1.5 μήνα; από τώρα ή στη λήξη; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...