freedomman Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Στις 5/4/2021 στις 8:41 ΜΜ, TrevieL είπε Καλησπέρα , τελικά το δοκίμασες; Εγώ πάντως που είχα φτιάξει λογαριασμό με τουρκικό vpn πριν 1-2 χρόνια , είχα χρησιμοποιήσει κάρτα Εθνικής 🙃 και μου κρατάει 1€ έξτρα με κάθε πληρωμή. Παραδόξως όμως , αν και έχει ακυρωθεί αρκετές φορές η συνδρομή , η αποθηκευμένη κάρτα εθνικής λειτουργεί ακόμη για ενεργοποίηση με τουρκικό vpn. Προσπάθησα βέβαια να την αλλάξω σε revolut αλλά καμία τύχη... Σκέφτηκα να φτιάξω έναν λογαριασμό UK based με Revolut και στην λήξη της συνδρομής να κάνω το κολπάκι που αναφέρατε.. Πριν όμως πετάξω τα 10-15 ευρώ σε UK συνδρομή για να το γυρίσω μετά , μπας και γλυτώσω το 1€ της εθνικής τον μήνα , ήθελα να ρωτήσω εάν το έχει δοκιμάσει κανείς και δουλεύει! βγαλαμε ακρη τελικα? υπαρχει λυση στο προβλημα?
TrevieL Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 11 ώρες πριν, freedomman είπε βγαλαμε ακρη τελικα? υπαρχει λυση στο προβλημα? Περιμένω να τελειώσει ο μήνας μου και έπειτα δοκιμάζω. Θα ενημερώσω το νήμα μόλις έχω νέα ! 1
jimkousou Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην ομαδα!!! Εχει δοκιμασει κανενας τον τροπο που ειπε παραπανω ο panzertank ? Εγω αγοραζα μεσω Ebay με 4 ευρω μεχρι πριν απο λιγες μερες πουλουσαν τα δωρεαν δοκιμαστικα και χρησιμοποιουσα αυτο τον τροπο πανω απο ενα χρονο αλλα πλεον σταματησαν κ ψαχνω εναλακτικη. Ευχαριστω Επεξ/σία 2 Μαΐου 2021 από jimkousou
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Στις 2/5/2021 στις 11:44 ΠΜ, jimkousou είπε Καλησπερα στην ομαδα!!! Εχει δοκιμασει κανενας τον τροπο που ειπε παραπανω ο panzertank ? Εγω αγοραζα μεσω Ebay με 4 ευρω μεχρι πριν απο λιγες μερες πουλουσαν τα δωρεαν δοκιμαστικα και χρησιμοποιουσα αυτο τον τροπο πανω απο ενα χρονο αλλα πλεον σταματησαν κ ψαχνω εναλακτικη. Ευχαριστω Βρήκες κάτι φίλε μου? Και εγώ ψάχνω.
panzertank Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά, δουλεύει ο τρόπος που σας ανέφερα. Αρχές του μήνα έκανα και πάλι ανανέωση αγοράζοντας Τούρκικη κάρτα από eneba Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από panzertank
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 8/3/2021 στις 4:17 ΜΜ, panzertank είπε Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα κατάφερα σε παλιό μου ανενεργό netflix να ενεργοποιήσω τούρκικο account. Η διαδικασία πολύ εύκολη και γρήγορη. Αγόρασα 100L (τουρκική λίρα) Netflix gift card από eneba. Ενεργοποίησα vpn με server Τουρκία. Login στο account μου και reactivate account με χρήση της gift card. Στο prompt για εισαγωγή τούρκικου κινητού το αφήνετε κενό και απλά continue. Σημείωση.... Δουλεύει σε παλιά account αρκεί να μην έχουν ενεργή συνδρομή. Λογικά και για δημιουργία νέου account θα δουλεύει. Μολις μπήκα eneba και δεν βρίσκω netflix. Την έβγαλαν? Επίσης βλέποντας για πληρωμή βγάζει μόνο κάρτα ή paypal. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από TheoAlex50
panzertank Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Μολις μπήκα eneba και δεν βρίσκω netflix. Την έβγαλαν? Επίσης βλέποντας για πληρωμή βγάζει μόνο κάρτα ή paypal. https://www.eneba.com/netflix-netflix-gift-card-100-tl-key-turkey
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, panzertank είπε https://www.eneba.com/netflix-netflix-gift-card-100-tl-key-turkey Οκ σε ευχαριστώ. Μόλις μπήκα στο netflix app και για πληρωμή έχει κάρτα και paypal. Πως μπορείς να κάνεις αυτό που ανέφερες παραπάνω, να ενεργοποιήσεις μέσω gift card? Και για πιο πακέτο η ποια διάρκεια?
panzertank Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Οκ σε ευχαριστώ. Μόλις μπήκα στο netflix app και για πληρωμή έχει κάρτα και paypal. Πως μπορείς να κάνεις αυτό που ανέφερες παραπάνω, να ενεργοποιήσεις μέσω gift card? Και για πιο πακέτο η ποια διάρκεια? Add a payment method-> redeem a gift code or a special offer.
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, panzertank είπε Add a payment method-> redeem a gift code or a special offer. Αυτά εδώ βλέπω. Δεν μου δείχνει κάτι για redeem.
panzertank Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Αυτά εδώ βλέπω. Δεν μου δείχνει κάτι για redeem. https://www.netflix.com/gr-en/redeem Δοκίμασε και αυτό το link αφού έχεις κάνει log in στο Netflix account σου. Ήταν ανενεργός ο λογαριασμός σου και είχαν αφαιρεθεί οι τρόποι πληρωμής; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από panzertank
vaga1um3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Εχετε δοκιμασει απο g2a? πριν 2-3 εβδομαδες ανανεωσα κ γω το λογαριασμό μου.
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, panzertank είπε https://www.netflix.com/gr-en/redeem Δοκίμασε και αυτό το link αφού έχεις κάνει log in στο Netflix account σου. Ήταν ανενεργός ο λογαριασμός σου και είχαν αφαιρεθεί οι τρόποι πληρωμής; Υπαρχει κανονικά η κάρτα μου, για αυτό το έσβησα με μαύρο. Και δεν μου έχει κάπου να πληρώσω από υπόλοιπο η με gift card. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
panzertank Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Υπαρχει κανονικά η κάρτα μου, για αυτό το έσβησα με μαύρο. Και δεν μου έχει κάπου να πληρώσω από υπόλοιπο η με gift card. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Όπως έχω γράψει για να δουλέψει πρέπει πρώτα να έχουν αφαιρεθεί όλα τα μέσα πληρωμής που τυχόν έχεις καταχωρίσει και η συνδρομή σου να είναι ανενεργή. 4 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Εχετε δοκιμασει απο g2a? πριν 2-3 εβδομαδες ανανεωσα κ γω το λογαριασμό μου. Έχεις ενεργοποιήσει Netflix Τουρκίας με τον τρόπο που έχω αναφέρει;
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, panzertank είπε Όπως έχω γράψει για να δουλέψει πρέπει πρώτα να έχουν αφαιρεθεί όλα τα μέσα πληρωμής που τυχόν έχεις καταχωρίσει και η συνδρομή σου να είναι ανενεργή. Έχεις ενεργοποιήσει Netflix Τουρκίας με τον τρόπο που έχω αναφέρει; Έχω ανενεργή συνδρομή, το πως να βγάλω τους άλλους τρόπους πληρωμής δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις