otso Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Dεν δουλευει το σταθερο τηλεφωνο καποιο γιγασετ ασυρματο . Το voip cosmote κουτι στο telephony ειναι αναμενο το λαμπακι ιντερνετ εχω θελω να δοκιμασω αλλο σταθερο τηλ , αλλά το μονο που εχω ειναι ενα παμπαλαιο οτε με κουμπια Δουλευουν τα παλια τηλεφωνα σε voip ; και γενικα αν τελικα εχει προβλημα το τηλεφωνο σε τυχον καινουργια αγορα προσεχουμε κατι οταν εχουμε voip ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 27/04/2020 at 22:02, otso said: Dεν δουλευει το σταθερο τηλεφωνο καποιο γιγασετ ασυρματο . Το voip cosmote κουτι στο telephony ειναι αναμενο το λαμπακι ιντερνετ εχω θελω να δοκιμασω αλλο σταθερο τηλ , αλλά το μονο που εχω ειναι ενα παμπαλαιο οτε με κουμπια Δουλευουν τα παλια τηλεφωνα σε voip ; και γενικα αν τελικα εχει προβλημα το τηλεφωνο σε τυχον καινουργια αγορα προσεχουμε κατι οταν εχουμε voip ; παραξενο να μην δουλευει εκτος αν εχει αλλο pinout στο rj11. παιζει οτιδηποτε έχει tone dialing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα