Choulio Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2020 στις 9:14 ΠΜ, mants118 είπε δεν έχω παρατηρήσει κάτι και το φορτίζω πάντα στη δεξια πλευρά. Macbook Pro 2012 😛 από το https://www.engadget.com και το θυμάμαι τότε που το δημοσίευσαν, θεωρώ ότι είναι αληθινό. Αυτό βέβαια είναι η απάντηση του Jobs, όχι της Apple, αλλά τότε ειδικά Jobs=Apple. Η ατάκα που παίζει παντού "το κρατάς λάθος" δεν έχει ειπωθεί ποτέ. Κανείς δεν είπε σε κανέναν χρήστη ποτέ ότι το κρατάει λάθος. Ο Τζομπς του είπε να αποφεύγει να το κρατάει έτσι. @haHa Για χρηστης που περιμενει τους παντες στη γωνια να κανουν το παραμικρο λαθος και μετα σπαμαρει το thread λεγοντας ξανα και ξανα αυτο που ειπες οτι "........." δεν ισχυει και θα πρεπει να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος, δεν εισαι και ιδιαιτερα προσεκτικος παντως. Υποστηριζεις οτι ειπωθηκε η ατακα "το κρατατε λαθος" ενω τετοια ατακα δεν εχει ειπωθει ποτε. Περιμενω και απο σενα να κανει εστω μια φορα αυτο που επανειλημενα ξανα και ξανα ζητας απο τοσους χρηστες απιστευτα εριστικα (και το λεω αυτο παρολο που στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεψν αυτων συμφωνω μαζι σου). Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Choulio
haHa Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2020 στις 10:42 ΜΜ, Choulio είπε Η ατάκα που παίζει παντού "το κρατάς λάθος" δεν έχει ειπωθεί ποτέ. Κανείς δεν είπε σε κανέναν χρήστη ποτέ ότι το κρατάει λάθος. Ο Τζομπς του είπε να αποφεύγει να το κρατάει έτσι. @haHa Για χρηστης που περιμενει τους παντες στη γωνια να κανουν το παραμικρο λαθος και μετα σπαμαρει το thread λεγοντας ξανα και ξανα αυτο που ειπες οτι "........." δεν ισχυει και θα πρεπει να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος, δεν εισαι και ιδιαιτερα προσεκτικος παντως. Υποστηριζεις οτι ειπωθηκε η ατακα "το κρατατε λαθος" ενω τετοια ατακα δεν εχει ειπωθει ποτε. Περιμενω και απο σενα να κανει εστω μια φορα αυτο που επανειλημενα ξανα και ξανα ζητας απο τοσους χρηστες απιστευτα εριστικα (και το λεω αυτο παρολο που στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεψν αυτων συμφωνω μαζι σου). Ειμαι ο πρωτος που θα παραδεχθω το λαθος μου. Αλλα μπορεις να μου δειξεις που υποστηριξα οτι ειπωθηκε η ατακα οτι 'το κρατατε λαθος'; Εγω χαρακτηριστικα μιλαγα για το εμαιλ που εστειλε ο Jobs και μαλιστα παρατεθηκε στα Αγγλικα εδω(και σε αυτο τα ποστ απαντησα που εκανες και εσυ τωρα quote) και παρεθεσα και εγω σε δικο μου ποστ πιο μετα: Αναφορά σε κείμενο We asked Apple if it was aware of the issue, and on a lark copied CEO Steve Jobs since the flaw contradicted his statements about the "brilliant" antenna design during WWDC. Jobs responded to our question this evening, in his usual terse manner. "All phones have sensitive areas," Jobs wrote. "Just avoid holding it in this way." Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από haHa
Choulio Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, haHa είπε Ειμαι ο πρωτος που θα παραδεχθω το λαθος μου. Αλλα μπορεις να μου δειξεις που υποστηριξα οτι ειπωθηκε η ατακα οτι 'το κρατατε λαθος'; Εγω χαρακτηριστικα μιλαγα για το εμαιλ που εστειλε ο Jobs και μαλιστα παρατεθηκε στα Αγγλικα εδω(και σε αυτο τα ποστ απαντησα που εκανες και εσυ τωρα quote) και παρεθεσα και εγω σε δικο μου ποστ πιο μετα: Αν δεν κάνω λάθος έγραψες ότι η Apple εδωσε θήκες για να μην πέφτει το σήμα όταν το κρατάνε λάθος.
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Choulio είπε Αν δεν κάνω λάθος έγραψες ότι η Apple εδωσε θήκες για να μην πέφτει το σήμα όταν το κρατάνε λάθος. Ναι, ισχυει αυτο. Δεν εγραψα ομως οτι ειπε αυτα τα λογια η apple/Jobs. Το τι ειπε o Jobs το παρεθεσα αυτουσιο σε quote για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις. Καποιοι βεβαια αρνιοντουσαν να δεχθουν το εμαιλ αυτο και γυρω απο αυτο εγινε η συζήτηση. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από haHa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα