Fosforos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 πηρα ssd και ram θα κάνω φορματ και εγκατάσταση τα windows ξανά πόσο λέτε να βγει; πήρα τηλέφωνα σε καταστήματα και κανεις δε μου ειπε ξεκαθαρα τιμη,ολοι λεγαν φερτο να το δουμε
Muhammad Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Εννοείς να τους δώσεις δίσκο και ram να σου τα περάσουν και να σου βάλλουν και τα windows? Πιστεύω κανένα 40αρι. Εκεί γύρω 2
Fosforos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 ναι αυτό ακριβώς τα αγόρασα από το eshop για να μου βγουν φθηνοτερα
dompred Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Εφόσον τα πήρες και θα κάνεις φορματ και εγκατάσταση, τι μένει; Απλά να τα κουμπώσουν; Αν είναι μόνο αυτό θα μπορούσαν να σου ζητήσουν από 5Ε συμβολικά έως όσο νομίζουν ότι μπορούν να στο πουλήσουν ως άθλο (και να σπρώξουν μαζί και φορμάτ). Δεν μπορείς να το κάνεις εσύ; Θεωρώ το φορματ είναι πιο δύσκολο από το να κουμπώσεις ram/ssd 1
Fosforos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 οχι γιατι θελω να κάνω τον σκληρο εξωτερικο οποτε πρεπει να το παω μιας και είμαι εδώ λέτε να ξαναβάλω windows 10 ή να προτιμήσω κάτι άλλο; δεν έχω ιδέα από αυτά έχω να ασχοληθώ από το 2016 που τον αγόρασα βασικά το φορματ και την επανεγκατάσταση να τα κάνω ή έιναι περιττά;
dompred Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Fosforos είπε οχι γιατι θελω να κάνω τον σκληρο εξωτερικο οποτε πρεπει να το παω Βγάζεις τον σκληρό (ένα καλώδιο έχει πάνω του) και στο ίδιο καλώδιο κουμπώνεις τον ssd. Η ραμ κουμπώνει μόνο από την μια πλευρά, αν δεν μπαίνει γύρνα τη και ξαναδοκίμασε. Παίρνεις μια θήκη 2.5" και βάζεις εκεί τον σκληρό του λαπτοπ. 1 1
Fosforos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, dompred είπε Βγάζεις τον σκληρό (ένα καλώδιο έχει πάνω του) και στο ίδιο καλώδιο κουμπώνεις τον ssd. Η ραμ κουμπώνει μόνο από την μια πλευρά, αν δεν μπαίνει γύρνα τη και ξαναδοκίμασε. Παίρνεις μια θήκη 2.5" και βάζεις εκεί τον σκληρό του λαπτοπ. ενδιαφέρον θα πάρω τηλέφωνο έναν φίλο που πιάνουν τα χέρια του σε τέτοια πράγματα
Muhammad Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, dompred είπε Εφόσον τα πήρες και θα κάνεις φορματ και εγκατάσταση, τι μένει; Απλά να τα κουμπώσουν; Αν είναι μόνο αυτό θα μπορούσαν να σου ζητήσουν από 5Ε συμβολικά έως όσο νομίζουν ότι μπορούν να στο πουλήσουν ως άθλο (και να σπρώξουν μαζί και φορμάτ). Δεν μπορείς να το κάνεις εσύ; Θεωρώ το φορματ είναι πιο δύσκολο από το να κουμπώσεις ram/ssd 5€. συμβολικά κιόλας, για να καθίσει ο άλλος να βάλει δίσκο, ram και να κάνει εγκατάσταση τα windows? Μη τρελαθούμε κιόλας. Αν είναι έτσι ας το κλείσουν το μαγαζί και να ανοίξουν φιλανθρωπικό ίδρυμα. Και από πού θα βγάλουν λεφτά; Επειδή κάποιοι εδώ έχουμε κάποιες γνώσεις και μας φαίνεται εύκολο δε χρειάζεται να υποτιμάμε την δουλειά του άλλου. Προσωπικά το έχω κάνει για φίλους, δεν είναι άθλος αλλά σε καμία περίπτωση δε θα το έκανα για 5€ αν ήταν να πληρωθώ 6
Fosforos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 λοιπόν πήρα το φιλαράκι που έχει κατάστημα με δορυφορικά και κεραίες και πιάνουν τ χέρια του από αυτά και μου είπε ότι μπορεί να μου τα κουμπώσει μέχρι εκεί μπορεί μου είπε μετά θα το παώ σε ηλεκτρονικό
dompred Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Muhammad είπε 5€. συμβολικά κιόλας, για να καθίσει ο άλλος να βάλει δίσκο, ram και να κάνει εγκατάσταση τα windows? Μη τρελαθούμε κιόλας. Αν είναι έτσι ας το κλείσουν το μαγαζί και να ανοίξουν φιλανθρωπικό ίδρυμα. Και από πού θα βγάλουν λεφτά; Επειδή κάποιοι εδώ έχουμε κάποιες γνώσεις και μας φαίνεται εύκολο δε χρειάζεται να υποτιμάμε την δουλειά του άλλου. Προσωπικά το έχω κάνει για φίλους, δεν είναι άθλος αλλά σε καμία περίπτωση δε θα το έκανα για 5€ αν ήταν να πληρωθώ 5Ε το είπα ως μια τιμή για να φορέσει την καινούργια ραμ και να αλλάξει τον δίσκο. Από αυτά που έγραψε ο TS, κατάλαβα ότι θα κάνει μόνος του φορματ και εγκατάσταση.
takoulou Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 41 λεπτά πριν, Fosforos είπε πηρα ssd και ram θα κάνω φορματ και εγκατάσταση τα windows ξανά πόσο λέτε να βγει; πήρα τηλέφωνα σε καταστήματα και κανεις δε μου ειπε ξεκαθαρα τιμη,ολοι λεγαν φερτο να το δουμε Φιλε να το πας σε καταστημα να σου περασει τα windows 10... Μπορει να σου παρει απο 40-70 ευρω... Και αν βαλεις γνησια θα παει πανω απο 100 ευρω...
sexymwro7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοειται οτι η δουλεια που απαιτειται γι αυτο δεν αξιζει καν 5 ευρω. Ενας φιλος με στοιχειωδεις γνωσεις θα στο κανεις τελειως δωρεαν ή με εναν καφε κερασμα. Οπως και εννοειται οπως λεει και φιλος παραπανω, οτι αμα πας σε μαγαζι δεν προκειται να σου παρει 5 ευρω. Θα σου παρει απο 20 μεχρι 50 ευρω. Πληρωνεις την ωρα του ουσιαστικα, οχι τη δυσκολια της εργασιας. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από sexymwro7 2
TuXaKoS Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Εννοειται οτι η δουλεια που απαιτειται γι αυτο δεν αξιζει καν 5 ευρω. Ενας φιλος με στοιχειωδεις γνωσεις θα στο κανεις τελειως δωρεαν ή με εναν καφε κερασμα. Οπως και εννοειται οπως λεει και φιλος παραπανω, οτι αμα πας σε μαγαζι δεν προκειται να σου παρει 5 ευρω. Θα σου παρει απο 20 μεχρι 50 ευρω. Πληρωνεις την ωρα του ουσιαστικα, οχι τη δυσκολια της εργασιας. Και ότι θα του ζητήσεις τα ρέστα αν έχεις πρόβλημα μετά που δεν είναι και μικρό πράγμα..
Fosforos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, takoulou είπε Φιλε να το πας σε καταστημα να σου περασει τα windows 10... Μπορει να σου παρει απο 40-70 ευρω... Και αν βαλεις γνησια θα παει πανω απο 100 ευρω... σιγά θα το κάνω μόνος μου αρκεί να μάθω πως γίνεται 25 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Εννοειται οτι η δουλεια που απαιτειται γι αυτο δεν αξιζει καν 5 ευρω. Ενας φιλος με στοιχειωδεις γνωσεις θα στο κανεις τελειως δωρεαν ή με εναν καφε κερασμα. Οπως και εννοειται οπως λεει και φιλος παραπανω, οτι αμα πας σε μαγαζι δεν προκειται να σου παρει 5 ευρω. Θα σου παρει απο 20 μεχρι 50 ευρω. Πληρωνεις την ωρα του ουσιαστικα, οχι τη δυσκολια της εργασιας. εντάξει το κούμπωμα του ssd και της ram το έλυσα θα το κάνει γνωστός δωρεαν οριστε Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Fosforos
takoulou Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, Fosforos είπε σιγά θα το κάνω μόνος μου αρκεί να μάθω πως γίνεται εντάξει το κούμπωμα του ssd και της ram το έλυσα θα το κάνει γνωστός δωρεαν οριστε Τα windows πως θα τα περασεις;;; Τα office;; Εχει δουλεια 3-4 ωρες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα