kjj Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Παιδια αν παω να κανω επανεκκινηση το pc δεν ξεκιναει. Δεν κανει ουτε μπιπ. Αν πατησω το reset button τοτε ξεκιναει το pc!!!!...... Τι φταιει ξερετε; Να ξερετε οτι εκανα update το bios και μετα το παρατηρησα... Ισως λοιπον να ειναι καμμια επιλογη καινουρια στην msi μου και να πρεπει να την αλλαξω. Ωστοσο, ξαναεβαλα μετα το παλιο bios αλλα το προβλημα παρεμεινε.
xsterg Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 prokeitai gia kainourio pc h gia palio? kai an einai palio mimpos ekanes kapoia metatropi sto pc? anoixtike gia kapoio logo apo esena h kapoion allo? pithanologo oti exei syndethei to diakoptaki toy reset stin thesi toy power kai to antistrofo. allaje thesi kai tha deis fos....
kjj Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Οχι φιλε μου. Δεν εχει γινει τιποτα τετοιο. Ακομη και μεσα στα win να ειμαι και να δωσω εντολη επανεκιννησης το pc δεν ξεκιναει. Απλα σβηνει η οθονη, οπως οταν παει να ξανα μπουταρει αλλα δεν ξεκιναει. Μετα παταω το reset και βλεπω "φως".
Highlander Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Κοίταξε εδώ. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=375112 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Σε εμένα τουλάχιστον ήταν μητρική.
kjj Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Φιλε Highlander ευχαριστω. Θα κοιταξω το pc να δω αν και εμενα φταιει κατι παρομοιο. Παντως, αξιζει να σημειωθει οτι αυτο το προβλημα μου δημιουργηθηκε αμεσως μετα την εγκατασταση του νεου μου bios. To ιδιο bios το ειχα εγκαταστησει και παλιοτερα και ειχα το ιδιο προβλημα και γι αυτο μετα ξαναεβαλα παλι το παλιο. Αυτη τη φορα ονως ουτε το παλιο μπορει να συνεφερει τα πραγματα. Εγω πιστευω οτι ειναι καποια νεα επιλογη που εχει βαλει η msi.
NkC Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Steiltous k ena mail..logika kati 8a 3eroun na sou poun
kjj Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Steiltous k ena mail..logika kati 8a 3eroun na sou poun Σωστος Αλλα μεχρι να με απαντησουν θα εχουμε περασει στην επομενη γενια υπολογιστων :roll:
NkC Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 pote den 3ereis..k fusika den xaneis k tpt... to idio pantws sumvainei k se ena filo mou meta apo mple o8onh pou tou vgazei suxna pukna otan grafei dvd..h mhtrikh tou xrhsimopoiei to idio chipaki me th dikh sou..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.