Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με επανεκκινηση

kjj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν παω να κανω επανεκκινηση το pc δεν ξεκιναει. Δεν κανει ουτε μπιπ. Αν πατησω το reset button τοτε ξεκιναει το pc!!!!......

Τι φταιει ξερετε;

Να ξερετε οτι εκανα update το bios και μετα το παρατηρησα...

Ισως λοιπον να ειναι καμμια επιλογη καινουρια στην msi μου και να πρεπει να την αλλαξω. Ωστοσο, ξαναεβαλα μετα το παλιο bios αλλα το προβλημα παρεμεινε.

Δημοσ.

prokeitai gia kainourio pc h gia palio? kai an einai palio mimpos ekanes kapoia metatropi sto pc? anoixtike gia kapoio logo apo esena h kapoion allo? pithanologo oti exei syndethei to diakoptaki toy reset stin thesi toy power kai to antistrofo. allaje thesi kai tha deis fos....

Δημοσ.

Οχι φιλε μου. Δεν εχει γινει τιποτα τετοιο. Ακομη και μεσα στα win να ειμαι και να δωσω εντολη επανεκιννησης το pc δεν ξεκιναει. Απλα σβηνει η οθονη, οπως οταν παει να ξανα μπουταρει αλλα δεν ξεκιναει. Μετα παταω το reset και βλεπω "φως". :shock:

Δημοσ.

Φιλε Highlander ευχαριστω. Θα κοιταξω το pc να δω αν και εμενα φταιει κατι παρομοιο.

Παντως, αξιζει να σημειωθει οτι αυτο το προβλημα μου δημιουργηθηκε αμεσως μετα την εγκατασταση του νεου μου bios. To ιδιο bios το ειχα εγκαταστησει και παλιοτερα και ειχα το ιδιο προβλημα και γι αυτο μετα ξαναεβαλα παλι το παλιο. Αυτη τη φορα ονως ουτε το παλιο μπορει να συνεφερει τα πραγματα. :(

Εγω πιστευω οτι ειναι καποια νεα επιλογη που εχει βαλει η msi.

Δημοσ.
Steiltous k ena mail..logika kati 8a 3eroun na sou poun ;)

Σωστος :)

Αλλα μεχρι να με απαντησουν θα εχουμε περασει στην επομενη γενια υπολογιστων :roll:

Δημοσ.

pote den 3ereis..k fusika den xaneis k tpt...

to idio pantws sumvainei k se ena filo mou meta apo mple o8onh pou tou vgazei suxna pukna otan grafei dvd..h mhtrikh tou xrhsimopoiei to idio chipaki me th dikh sou..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...