steliosbmw Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ανοίγοντας το pc μου βγάζει αυτό το μήνυμα... Πώς μπορώ να το βγάλω ...και να ξεκινούν κανονικά τα windows χωρίς να χρειάζεται να πατάω το F1.
koolisk6 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 δε μπορεις,εχει σενσορα η μητρικη που αμα δεν ειναι συνδεδεμενο το front panel της dell το βγαζει συνεχεια
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, steliosbmw είπε Ανοίγοντας το pc μου βγάζει αυτό το μήνυμα... Πώς μπορώ να το βγάλω ...και να ξεκινούν κανονικά τα windows χωρίς να χρειάζεται να πατάω το F1. Αποσυνδέσατε το front panel;
steliosbmw Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι ακριβως...πηρα μια μητρικη σε ενα παλιο κουτι που ηταν συνδεμενη και τηυν εβγαλα και την εβαλα σε ενα δικο μου καλυτερο. Αν βαλω το δικο του front panel απο το παλιο κουτι λες να διορθωθει το προβλημα? Αυτο ειναι απο το παλιο κουτι που το εχω βγαλει. Αν το βαλω θα ει ναι Ok? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από steliosbmw
soteras Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μπες στο bios και δες αμα εχει απενεργοποιηση εντοπισμκου του φροντ πανελ και κλειστο να δουμε τι θα σε πει
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, steliosbmw είπε Οχι ακριβως...πηρα μια μητρικη σε ενα παλιο κουτι που ηταν συνδεμενη και τηυν εβγαλα και την εβαλα σε ενα δικο μου καλυτερο. Αν βαλω το δικο του front panel απο το παλιο κουτι λες να διορθωθει το προβλημα? Αν γίνεται αυτό που προτείνει ο φίλος από πάνω εντάξη, αν όχι βάλτε το παλιό (αν ταιριάζει). Βρίσκεται στη τελευταία ή προ-τελευταία καρτέλα του ΒΙΟS. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
steliosbmw Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Πως θα το δω αυτό που προτείνει ο φίλος από πάνω που δεν το ξερω να το κανω. Εν το μεταξύ το power button δεν μου δουλευει. Δηλαδή...πατώντας το δεν ανοίγει το pc {ανοιγει βαζοντας το καλώδιο στο τροφοδοτικό}...ούτε κλείνει παρατεταμένα... Οπότε με το δικο του λογικα θα διορθώνεται.
soteras Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Λοιπον ας τα παρουμε με τη αρχη ολα αμα το power button δεν λειτουργει αυτο σημαινει οτι λογικα εχουν συνδεθει αυτα μικρα καλαδιακια λογικα εχουν μπει ειτε λαθος ειτε αναποδα σπανιο να χαλασει το κουμπι βεβαιωσου οτι ολα αυτα ειναι σωστα συνδεδεμενα καθως μπορει να χτυπαει για αυτο το λογο το σφαλμα. Μετα οταν ανοιγει ο υπολογιστης πατας ειτε f2 ειτε το del στις περισσοτερες μιτρικες οταν μπεις στο bios με τα βελακια δες αμα εχει επιλογη για front panel switch και αμα ειναι enable καντο deseble καποια dell που εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν τετιο πραγματακι. Επισης αμα πεις το ακριβες μοντελο μιτρικης θα μας βοηθουσες ολους πολυ
steliosbmw Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ακριβές μοντέλο μητρικής είναι.... DELL 330 Δεν εχει επιλογη για front panel switch Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από steliosbmw
soteras Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ωραία αμα πας εδω https://www.dell.com/downloads/global/products/optix/en/optix_330_techspecs.pdf στη σελιδα 5 δειχνει που ενα σχεδιο εκει που δειχνει τη μιτρικη στο νουμερο 6 εχεις βαλει κατι ?
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, steliosbmw είπε Το ακριβές μοντέλο μητρικής είναι.... DELL 330 Δεν εχει επιλογη για front panel switch Στο κίτρινο κουτάκι βρίσκεται το Front panel switch. Εσείς που συνδέσατε το Rower conector;
soteras Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Αμα στη θεση που σου δειχνουμε εχεις βαλει το σωστο καλωδιο βεβαιωσου οτι εχει κουμπωσει καλα και σωστα συνηθως το πλακε καλωδιο εχει εκει ενα πραματακι που εξεχει και το βυσμα στη μιτρικη εχει το κενο που κουμπωνει εκει αμα το εχεις κανει σωστα δοκιμασε απο το παλιο κουτι απλα μην ακουμπησει η πλακετα σιδερο η οτι αλλο μπορει να προκαλεσει βραχυκυκλωμα
hp8 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, steliosbmw είπε Δεν εχει επιλογη για front panel switch εκει που εισαι τωρα στο keyboard errors πατα enter επελεξε το do not report να γινει πρασινο χρωμα απο γκρι που ειναι τωρα Πατα Esc σωσε τις αλλαγες και λογικα θα εισαι οκ
snbblp Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Power led και power button είναι πάνω στο πλακετάκι του front panel. Επίσης το front panel έχει ενεργά στοιχεία, όπως IC για το audio και τα δύο USB2 connectors. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την σωστή λειτουργία και για την δυνατότητα hardware διαγνωστικής ρουτίνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα