topdj21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλησπέρα Κάποιες φορές έχω αποσυνδέσεις ή ανάβει κόκκινο το ίντερνετ και θέλει επανεκκίνηση το router για να συνδεθεί πάλι το ίντερνετ φαίνεται να έχει κάτι ή γραμμή; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topdj21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Νεότερες εικόνες με πιο πολύ χρόνο χρήσης του router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2020 στις 4:30 ΜΜ, topdj21 είπε Καλησπέρα Κάποιες φορές έχω αποσυνδέσεις ή ανάβει κόκκινο το ίντερνετ και θέλει επανεκκίνηση το router για να συνδεθεί πάλι το ίντερνετ φαίνεται να έχει κάτι ή γραμμή; Ευχαριστώ Σχετικα με το κοκκινο λαμπακι, πρεπει να ειναι θεμα ρουτερ Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topdj21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Ναι μίλησα με Vodafone και είπαν θα μου κάνουν αντικατάσταση το router και ζήτησα να μου στείλουν ένα tplink που έχουν όχι πάλι αυτό Αναμένω να το παραπάνω απο Δευτέρα για αν δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 27/4/2020 στις 4:30 ΜΜ, topdj21 είπε Καλησπέρα Κάποιες φορές έχω αποσυνδέσεις ή ανάβει κόκκινο το ίντερνετ και θέλει επανεκκίνηση το router για να συνδεθεί πάλι το ίντερνετ φαίνεται να έχει κάτι ή γραμμή; Ευχαριστώ επειδη ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και μου στειλανε 2 ρουτερ αν δεν λυθει το προβλημα..να τους πεις να σου κανουν αλλαγη θυρας οπως εμενα που λυ8ηκε ετσι το προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 είναι πρόβλημα της vodafone ...και έμενα τα ίδια κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, topdj21 είπε Ναι μίλησα με Vodafone και είπαν θα μου κάνουν αντικατάσταση το router και ζήτησα να μου στείλουν ένα tplink που έχουν όχι πάλι αυτό Αναμένω να το παραπάνω απο Δευτέρα για αν δούμε Εγω οσο ημουν vodafone το παθενα συνεχεια . Απλα ακουμπουσα το ρουτερ και άναβε κόκκινο λαμπάκι και έφτιαχνε μονο με restart και οχι παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topdj21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) και τελικά τι κάνατε για να λυθεί το πρόβλημα; να και οι τωρινές πληροφορίες απο το router μετά απο on/off γιατί μου είπαν έκαναν κάτι αλλαγές αλλά δεν βλέπω κάτι! Επίσης μου είπαν έγινε και έλεγχος της γραμμής απο τεχνικό απο το καφαο μέχρι το κέντρο και απο το καφαο μέχρι την πολυκατοικία και δεν είδαν κάποιο πρόβλημα Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από topdj21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ορίστε τα στατιστικά της γραμμής μου. Το SNR οταν κανω reboot τωρα τις τελευταιες μερες ξεκιναει απο 18db, πεφτει σταδιακα, και μετα απο μερικες ωρες κλειδωνει στα 33mbps down με 93 attainable και snr καπου στο 9db.. Πως εξηγειται τετοια συμπεριφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topdj21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Σήμερα το πρωί έγινε η αντικατάσταση του router με το tplink Για την ώρα όλα μια χαρά, μην το ματιάσω χαχα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα