basilisgate13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ειμαι σε αναζητηση κινητου και εχω καταληξει αναμεσα στο xiaomi mi9t και στο xiaomi redmi note 9s, αλλα ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις 1) χρηματα μεχρι 300 ευρω μαζι με τα μετοφορικα (κοιταω κυριως skroutz για αμεση αγορα και οχι απο εξωτερικο) 2) με ενδιαφερει κυριως οθονη ,καμερα μπρος-πισω, ηχειο και να μην κολλαει 3) το κινητο το χρησιμοποιω για ταινιες ,φωτογραφιες και για social media , σπανια παιζω παιχνιδια οποτε δεν με πολυ ενδιαφερει Δεν εχω απαιτησεις ναυαρχιδας στα 300 ευρω απλα να ειναι αξιοπρεπη κυριως στα σημεια που ζηταω
wolfskinn Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 https://www.bestprice.gr/item/2155571281/huawei-p30-6gb-128gb-dual.html
basilisgate13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 εχω ηδη huawei και δεν εχω τις καλυτερες εντυπωσεις γι αυτο δεν κοιταω καν ξανα huawei-honor
Payne83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Για μένα με αυτά που ζητάς και σε αυτα τα χρήματα το Mi 9T. 1
efkola Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Αυτά που έγραψες + Nova 5T , Realme 5 pro. To mi 9Τ (4/64) κοντά στα 220€ από Κίνα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους χρόνους παράδοσης.
vargas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, efkola είπε Αυτά που έγραψες + Nova 5T , Realme 5 pro. To mi 9Τ (4/64) κοντά στα 220€ από Κίνα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους χρόνους παράδοσης. 6/64
basilisgate13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 ειμαι πιο κοντα στο mi9t αλλα φοβαμαι την μπροστινη καμερα τον μηχανισμο μην γινει τιποτα στο μελλον και οσο αφορα και το face unlock .Πριν δω το redmi note 9s ημουν φουλ ετοιμος να παραγγειλω το mi9t αλλα οταν το ειδα μετα ημουν 50-50 αναμεσα στα 2 , Απο οτι μου λετε το mi9t ειναι καλυτερο απο το 9s
efkola Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, basilisgate13 είπε ειμαι πιο κοντα στο mi9t αλλα φοβαμαι την μπροστινη καμερα τον μηχανισμο μην γινει τιποτα στο μελλον και οσο αφορα και το face unlock .Πριν δω το redmi note 9s ημουν φουλ ετοιμος να παραγγειλω το mi9t αλλα οταν το ειδα μετα ημουν 50-50 αναμεσα στα 2 , Απο οτι μου λετε το mi9t ειναι καλυτερο απο το 9s Αν δεις βιντεάκια στο youtube, θα παρατηρήσεις ότι υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας π.χ. σε περίπτωση πτώσης.Κατά την άποψή μου, αυτό δεν είναι λόγος απόρριψης εκτός και αν αισθητικά δε σου ταιριάζει ή φοβάσαι ότι δε θα αντέξει το άνοιξε-κλείσε σε βάθος χρόνου.
basilisgate13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, efkola είπε Αν δεις βιντεάκια στο youtube, θα παρατηρήσεις ότι υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας π.χ. σε περίπτωση πτώσης.Κατά την άποψή μου, αυτό δεν είναι λόγος απόρριψης εκτός και αν αισθητικά δε σου ταιριάζει ή φοβάσαι ότι δε θα αντέξει το άνοιξε-κλείσε σε βάθος χρόνου. εχω δει βιντεακια και ειδα οτι κλεινει αυτοματα και ο καταστευαστης δινει μεχρι και 300.000 ανοιξε-κλεισε απλα φοβαμαι σε βαθος χρονου μην βγει ελαττωματικο και μεινω χωρις μπροστινη , ειναι το μονο που σκεφτομαι και δεν το εχω παραγγειλει ακομα ,αισθητικα δεν εχω προβλημα
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε εχω δει βιντεακια και ειδα οτι κλεινει αυτοματα και ο καταστευαστης δινει μεχρι και 300.000 ανοιξε-κλεισε απλα φοβαμαι σε βαθος χρονου μην βγει ελαττωματικο και μεινω χωρις μπροστινη , ειναι το μονο που σκεφτομαι και δεν το εχω παραγγειλει ακομα ,αισθητικα δεν εχω προβλημα Μεγάλο πλεονέκτημα οτι δεν έχει notch, η τρύπα (punch hole).Σκοπεύεις να χρησιμοποιείς συχνά την μπροστινή κάμερα; Ο μόνος τρόπος έως τώρα για 100% πλήρη οθόνη είναι αυτός. Στα 2 χρόνια θα έχεις αλλάξει κινητό, μέχρι τότε έχεις την εγγύηση. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από AntiCambeR
basilisgate13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 κοιτουσα τωρα και τα Realme XT (64GB) και Realme 5 Pro (8GB/128GB) στα ιδια λεφτα και αυτα και απο οτι ειδα καλες καμερες ,οθονη και ταχυτητα , ειδικα το ΧΤ ειναι με super amoled ,Εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτα τα κινητα γιατι την μαρκα πρωτη φορα την ακουω και δεν ξερω τι αναβαθμισεις θα παρουν και γενικα ποσο τα υποστηριζει η εταιρια που πρωτη φορα την ακουω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα