Προς το περιεχόμενο

Steam -> TOTAL WAR: SHOGUN 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, bromiaris είπε

Screenshot_20200427_215329_com.android.chrome.jpg

Εξαιρετικό κι αγαπημενο. Το είχα στην πλήρη έκδοση, το πήρα τώρα στον λογαριασμό του μικρού.

Τα dlc δεν αξίζουν αν πρώτα δεν παίζεται το βανίλια παιχνίδι. Από clans η Ikko Ikki είναι καλή φάση κι άκρως εκνευριστικός αντίπαλος λόγω των επαναστάσεων που υποκινούν. Αλλά 5 ευρ

16 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

μπήκαν  και οι εκπτώσεις για τα DLC του -75%
image.png.84ed4ec08a40e5003c45a5fca2ebfa48.png

Εξαιρετικό κι αγαπημενο. Το είχα στην πλήρη έκδοση, το πήρα τώρα στον λογαριασμό του μικρού.

Τα dlc δεν αξίζουν αν πρώτα δεν παίζεται το βανίλια παιχνίδι.

Από clans αξίζουν οι δύο ξενολαγνες, θρησκευτικά φανατισμενες, μουτζαχεντίν της τότε Ιαπωνίας: Ikko Ikki με δοξασίες δανεισμένες από Κίνα ,και Otomo που εκχριστιανιστηκαν και γίναν έμποροι/ζηλωτές.

Οι Ikko Ikki είναι καλή φάση κι άκρως εκνευριστικός αντίπαλος λόγω των επαναστάσεων που υποκινούν. Όπως εκνευριστικό ότι αν τους παίξεις σε μισεί όλη η Ιαπωνία και πρακτικά εμπόριο, διπλωματία είναι στο ναδίρ.

Οι Οτομο με ναυτικό, πυροβόλα, κανόνια, ευρωπαϊκό εξοπλισμό είναι δυνατοί επίσης. Επειδή στην εξέλιξη του παιχνιδιού εκχριστιανιζονται κι αλλα clans, δεν έχουν τόσο ζόρι με την διπλωματία όσο οι Ikki Ikki που είναι το Μαύρο πρόβατο. 😀

Saints and heroes μονάδες στο campaign δεν πολυαξιζουν.

Rise of Samurai είναι επιπλέον Campaign. Λιγότερες φυλές, λιγότερη ποικιλία, ανταγωνισμός. Με 2.49€ εντάξει είναι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ ωραιο παιχνιδι, απο τα αγαπημενα μου. περισσοτερο επαιζα αυτο παρα το rome2 αφου αγορασα το rome2 😂

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ερωτηση:δεν μπορω να το εχω εγκατεστημενο σε δυο pc?

Στο δευτερο pc που το κατεβασα αντι για play μου  γραφει stream 

Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο το steam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...