SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 To εχω τερματησει εδω και πολλα χρονια,παιχνιδαρα απο τις λιγες ηταν,οποιος δεν το εχει δει ειναι must play και δωρεαν 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Δεν το κατέβασα ακόμα, έχει on line Mode για μάχες με άλλους χρήστες; ναι εχει 1
Krepalidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, bromiaris είπε Εξαιρετικό κι αγαπημενο. Το είχα στην πλήρη έκδοση, το πήρα τώρα στον λογαριασμό του μικρού. Τα dlc δεν αξίζουν αν πρώτα δεν παίζεται το βανίλια παιχνίδι. Από clans η Ikko Ikki είναι καλή φάση κι άκρως εκνευριστικός αντίπαλος λόγω των επαναστάσεων που υποκινούν. Αλλά 5 ευρ 16 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε μπήκαν και οι εκπτώσεις για τα DLC του -75% Εξαιρετικό κι αγαπημενο. Το είχα στην πλήρη έκδοση, το πήρα τώρα στον λογαριασμό του μικρού. Τα dlc δεν αξίζουν αν πρώτα δεν παίζεται το βανίλια παιχνίδι. Από clans αξίζουν οι δύο ξενολαγνες, θρησκευτικά φανατισμενες, μουτζαχεντίν της τότε Ιαπωνίας: Ikko Ikki με δοξασίες δανεισμένες από Κίνα ,και Otomo που εκχριστιανιστηκαν και γίναν έμποροι/ζηλωτές. Οι Ikko Ikki είναι καλή φάση κι άκρως εκνευριστικός αντίπαλος λόγω των επαναστάσεων που υποκινούν. Όπως εκνευριστικό ότι αν τους παίξεις σε μισεί όλη η Ιαπωνία και πρακτικά εμπόριο, διπλωματία είναι στο ναδίρ. Οι Οτομο με ναυτικό, πυροβόλα, κανόνια, ευρωπαϊκό εξοπλισμό είναι δυνατοί επίσης. Επειδή στην εξέλιξη του παιχνιδιού εκχριστιανιζονται κι αλλα clans, δεν έχουν τόσο ζόρι με την διπλωματία όσο οι Ikki Ikki που είναι το Μαύρο πρόβατο. 😀 Saints and heroes μονάδες στο campaign δεν πολυαξιζουν. Rise of Samurai είναι επιπλέον Campaign. Λιγότερες φυλές, λιγότερη ποικιλία, ανταγωνισμός. Με 2.49€ εντάξει είναι. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) πολυ ωραιο παιχνιδι, απο τα αγαπημενα μου. περισσοτερο επαιζα αυτο παρα το rome2 αφου αγορασα το rome2 😂 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
DownUNDERground Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιτέλους ένα παιχνίδι της προκοπής από το Steam. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από DownUNDERground
gerokost Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Το έκανα "register" και το κατεβάζω όποτε θέλω κι εγώ. Thanks 4 the info !
czarjuly Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Ερωτηση:δεν μπορω να το εχω εγκατεστημενο σε δυο pc? Στο δευτερο pc που το κατεβασα αντι για play μου γραφει stream Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο το steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα