Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα υπάρχει δυνατότητα να ξεκλειδωθείς σκληρός δίσκος laptop για να κάνω format;  ** Ο δίσκος είναι δικός μου . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Οι γνώσεις μου στο θέμα δεν είναι και πολύ καλές , μάλλον κάτω του μετρίου θα έλεγα .

BA3C973A-680C-415A-8588-F1534D241032.jpeg

Δημοσ.

Ο δίσκος ήταν στο λαπτοπ του γιού μου , προφανώς είχε βάλει κωδικό . Το λαπτοπ παρέδωσε πνεύμα πριν ένα περίπου εξάμηνο , πετάχτηκε διότι ήταν ασύμφορη η επισκευή και κρατήσαμε δίσκο και Ram . 
Tώρα προσπάθησα να  χρησιμοποιήσω για το δικό μου λαπτοπ τον δίσκο και όταν πατάω εκκίνηση μου ζητάει κωδικό δίσκου για ξεκλείδωμα . Συγνώμη για το μακροσκελές .

Δημοσ.

Υπάρχουν τουλάχιστον 3 τρόποι.
Ο ένας είναι με χρήση ειδικού hardware που έχουν όσοι ασχολούνται με data recovery.
Ο δεύτερος είναι με ειδικό καλώδιο TTL serial, και εντολές μέσω πχ hyperterminal:
http://forum.hddguru.com/viewtopic.php?t=21461&start=

Ο τρίτος είναι τα master keys (passwords)
https://ipv5.wordpress.com/2008/04/14/list-of-hard-disk-ata-master-passwords/

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την αμεσότητα . Επειδή δεν περιέχει κάποιο αρχεία που μου είναι και τόσο απαραίτητα , απλά έλεγα τουλάχιστον μήπως με κάτι απλό θα Μπόρου σα να χρησημοποιησω τον δίσκο και να μην τον πετάξω . Οι λύσεις φαντάζουν δύσκολες για εμένα όποτε  ανακύκλωση ... .Οπως και να έχει και πάλι ευχαριστώ πολύ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mpouliaritis είπε

υπάρχει δυνατότητα να ξεκλειδωθείς σκληρός δίσκος laptop για να κάνω format;

δοκίμασες να τον κάνεις  format  και δεν σ αφήνει ? Αν  ναι πως δοκίμασες ?

προφανώς είχε βάλει κωδικό

ο κωδικός είναι αυτός που μπαίνει στο λειτουργικό ?

Ο δίσκος ήταν στο λαπτοπ του γιού μου

αφού είναι του γιου σας  που το πρόβλημα ? Ζητήστε τoυ τον κωδικό

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, hp8 είπε

Λες να περιμενε εσενα να του το πεις........................................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, hp8 είπε

δοκίμασες να τον κάνεις  format  και δεν σ αφήνει ? Αν  ναι πως δοκίμασες ?

ο κωδικός είναι αυτός που μπαίνει στο λειτουργικό ?

Ανεβάζω την φωτό που βγάζει το λαπτοπ όταν πατάω εκκίνηση η ακόμα όταν προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση Windows μέσα από το bios .Οσο αφορά το : αφού είναι του γιου γιατί δεν του ζητάς τον κωδικό , Θεωρώ ότι δεν το διάβασα !ευχαριστω πάντως .

59140100-5CC9-4A36-8576-7AD7B7818E74.jpeg

Επεξ/σία από mpouliaritis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpouliaritis είπε

Ανεβάζω την φωτό που βγάζει το λαπτοπ όταν πατάω εκκίνηση η ακόμα όταν προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση Windows μέσα από το bios .Οσο αφορά το : αφού είναι του γιου γιατί δεν του ζητάς τον κωδικό , Θεωρώ ότι δεν το διάβασα !ευχαριστω πάντως .

59140100-5CC9-4A36-8576-7AD7B7818E74.jpeg

Το δοκίμασες αυτό;
Seagate +25φορές κενό διάστημα

*Seagate                        *

Δημοσ.

Αν δεν σου κάνει κόπο, ενημέρωσέ μας για το αν έπιασε το backdoor του κατασκευαστή.

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου . Δεν είναι θέμα κόπου ,είναι θάμα επιπέδου γνώσεων του συγκεκριμένου θέματος . Δυστυχώς δεν το έχω και πολύ με αποτέλεσμα οι περισσότερες προσπάθειες βοήθειας από αρκετούς εδώ ( και ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ ) να μην γίνονται κατανοητές . Ήλπιζα μήπως υπήρχε κάποιος απλός τρόπος και κατάφερνα κάτι .Οπως και να έχει και πάλι ευχαριστώ .

• Sad 1
Δημοσ.

Λυπάμαι γι' αυτο.
Σου είχα δώσει το master key του κατασκευαστή,, που ξεκλειδώνει το 99% των δίσκων. Οπως και νά'χει, καλή συνέχεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snbblp είπε

Λυπάμαι γι' αυτο.
Σου είχα δώσει το master key του κατασκευαστή,, που ξεκλειδώνει το 99% των δίσκων. Οπως και νά'χει, καλή συνέχεια.

Καλημέρα καλό μήνα .Αν καταλαβαίνω σωστά πατάω αστεράκι και 25 φορές το κενό ; Μου δίνει επιλογή  μονο για οκταψήφιο κωδικό  οπωσ Φαίνεται στη φωτό ,αν κάνω λάθος και είναι εφικτό μια βοήθεια .

Δημοσ.

Γράψε όσο χωρέσει. Προσπάθησε να είναι όπως σου το έδωσα, ίσως το πάρει ακόμα κι αν δεν το βλέπεις.
Σε εμένα έχει δουλέψει πάνω από 5 φορές.

Δημοσ.

Δηλαδή εκεί που ζητά τον κωδικό και φαίνεται να έχει 8 θέσεις , πατάω αστεράκι και 25 κενά ; Συγνώμη αν κουράζω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...