mechpanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, suspiria είπε Εγώ έχω να σου πω άπειρα και μηχανικά και ηλεκτρικά προβλήματα. Άπειρα όμως! Επειδή κυκλοφορούν άπειρα οχήματα με αυτόν τον κινητήρα, μήπως; Άπειρα όμως!
zourman1981 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Η πρόταση "τα skoda είναι για μπαρμπαδια" την λες και υποκειμενική άποψη... Εγώ γουστάρω πολύ ας πούμε την octavia και στο μάτι μου είναι μοντέρνο αμάξι Για μπαρμπαδια θεωρώ κάτι avensis και κάποια bmw merc
suspiria Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Εσύ είσαι εξαίρεση στον κανόνα.Ο κανόνας λέει αναξιοπιστία στο φουλ.Δεν το λέω εγώ.Διαβασε ένα σωρό λίστες με ζημιαρικα αυτοκίνητα και ρώτα τους μηχανικούς και θα καταλάβεις.
zourman1981 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Επειδή κυκλοφορούν άπειρα οχήματα με αυτόν τον κινητήρα, μήπως; Άπειρα όμως! Και βγάζουν όλα τα ίδια προβλήματα... Μια σύμπτωση όμως...
suspiria Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, Haldol είπε Λογικό; Για κάθε μάρκα αν μπεις στα fora της θα διαβάσεις τέρατα. Το κόμπλεξ που έχουν ορισμένοι με το VAG όμως (και το έχουν συνήθως όσοι δεν έχουν κάποιο όχημα του group) είναι από άλλο πλανήτη. Εγώ πάντως έχω golf 1.4 tsi γι'αυτό το λέω. Τώρα αν κατάλαβες ότι δεν έχω δικό σου θέμα....
Haldol Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, suspiria είπε Εγώ πάντως έχω golf 1.4 tsi γι'αυτό το λέω. Τώρα αν κατάλαβες ότι δεν έχω δικό σου θέμα.... Συνήθως είπα. Κι εμένα έχουν περάσει 2 απροβλημάτιστα VAG απ'τα χέρια μου (καλά, το 1 είναι καινούριο ακόμα, δε πιάνεται) αλλά δεν ανάγω τη δική μου εξαιρετική εμπειρία σε κανόνα. Αναγνωρίζω ότι έχουν βγει και προβληματικά μοτέρ / αμάξια. Το να χαρακτηρίζεται όμως όλος ο όμιλος κατ' οποιονδήποτε τρόπο, παρά τα διαμάντια που έχει βγάλει, είναι απλά κόμπλεξ και τσουβάλιασμα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Haldol
dimitris05 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Γνώμη για Jeep Renegade? Το έχεις κοιτάξει? 2
suspiria Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Συνήθως είπα. Κι εμένα έχουν περάσει 2 απροβλημάτιστα VAG απ'τα χέρια μου (καλά, το 1 είναι καινούριο ακόμα, δε πιάνεται) αλλά την ανάγω τη δική μου εξαιρετική εμπειρία ως κανόνα. Αναγνωρίζω ότι έχουν βγει και προβληματικά μοτέρ / αμάξια. Το να χαρακτηρίζεται όμως όλος ο όμιλος κατ' οποιονδήποτε τρόπο, παρά τα διαμάντια που έχει βγάλει, είναι απλά κόμπλεξ και τσουβάλιασμα. Σου ξαναγράφω είμαι κάτοχος λες να έχω έμφυτο κόμπλεξ;Μήπως απέκτησα κακή εικόνα από την προσωπική μου εμπειρία και μιλώντας κατόπιν με μηχανικούς.Το σκάνδαλο με τα ψεύτικα στοιχεία το ξέχασες; Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Γερμανοί σε βλέπουν μόνο ως χρήμα και ως πρόβατο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Το να χαρακτηρίζεται όμως όλος ο όμιλος κατ' οποιονδήποτε τρόπο, παρά τα διαμάντια που έχει βγάλει, είναι απλά κόμπλεξ και τσουβάλιασμα. Insomnia 3 λεπτά πριν, suspiria είπε Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Γερμανοί σε βλέπουν μόνο ως χρήμα και ως πρόβατο; Εντάξει το τερμάτισες.Ισως κάποια μέρα καταλάβεις ότι το πώς σε βλέπει ο άλλος δεν έχει σχέση με εθνικότητα.Μονο οι κομπλεξικοί τσουβαλιαζουν ολόκληρους λαούς,το κάνουν πολύ χειρότερα και οι Γερμανοί για εμάς,οι κομπλεξικοί. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από jmmys
tutuyo Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Θεωρω ο μονος αλλος "σοβαρος" ανταγωνιστης του Kamiq θα μπορουσες να κοιταζεις ειναι το Crossland X, σε ιδια χρηματα παντα Παραπλησιοι χωροι, πιο δυνατος κινητηρας (παντα για την εκδοση με Puretech 1.2,130), αντιστοιχη ποιοτητα κατασκευης ,ανεση και 5 ετη εγγυηση. Δεν εχει καποιο σοβαρο μειονεκτημα που θα ηταν deal breaker, εκτος φυσικα απο το σχεδιασμο αλλα εκει ειναι καθαρα υποκειμενικο Αντιστοιχα επειδη "ξυνεις" την μεγαλυτερη κατηγορια οσον αφορα στο οικονομικο, το αντιπαλον δεος του Karoq ειναι το Grandland X. Ολα τα υπολοιπα μεγαλυτερα SUV (με εξαιρεση το Qashqai) βγαινουν ακριβοτερα). Captur πανεμορφο, φαινεται ποιοτικο αλλα διαβαζω για ταμπουρα πισω
suspiria Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, tutuyo είπε Captur πανεμορφο, φαινεται ποιοτικο αλλα διαβαζω για ταμπουρα πισω Ναι ρε γμτ τι φάση.Το έχει πάρει μια συνάδελφος.Οντως ταμπούρα πίσω.... 1
tutuyo Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, suspiria είπε Ναι ρε γμτ τι φάση.Το έχει πάρει μια συνάδελφος.Οντως ταμπούρα πίσω.... Μα το ιδιο εγραφε και ενας φιλος εδω για το Puma. Δεν το καταλαβαινω ειλικρινα 1
Haldol Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, suspiria είπε Σου ξαναγράφω είμαι κάτοχος λες να έχω έμφυτο κόμπλεξ;Μήπως απέκτησα κακή εικόνα από την προσωπική μου εμπειρία και μιλώντας κατόπιν με μηχανικούς.Το σκάνδαλο με τα ψεύτικα στοιχεία το ξέχασες; Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Γερμανοί σε βλέπουν μόνο ως χρήμα και ως πρόβατο; Κάτοχος των περισσότερων αυτοκινήτων που έχει βγάλει το group; Και ήταν όλα προβληματικα; Ξαναλέω, ορισμένες κακές (ή καλές) εμπειρίες δε μπορούν να αναχθούν σε κανόνα. Το σκάνδαλο με τις ψεύτικες δηλώσεις ρύπων να υπενθυμίσω ότι αργότερα επεκτάθηκε σε πολλές περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, όχι μόνο γερμανικές. Τελικά, όλοι μας βλέπουν σαν πρόβατο, ή μας πειράζει μόνο ο πρώτος που πιάστηκε στη φάκα; 7 λεπτά πριν, tutuyo είπε Captur πανεμορφο, φαινεται ποιοτικο αλλα διαβαζω για ταμπουρα πισω 4 λεπτά πριν, suspiria είπε Ναι ρε γμτ τι φάση.Το έχει πάρει μια συνάδελφος.Οντως ταμπούρα πίσω.... 2 λεπτά πριν, tutuyo είπε Μα το ιδιο εγραφε και ενας φιλος εδω για το Puma. Δεν το καταλαβαινω ειλικρινα Πραγματικά, σε καινούριο τεχνολογικά αυτοκίνητο είναι χαζομάρα να βάζουν ταμπούρα.Όμως δεν είναι λόγος αυτός να απορριφθεί το όχημα, εφόσον στα υπόλοιπα μας ικανοποιεί. Δεν έχουν τόση διαφορά από τις δισκόπλακες στον πίσω άξονα σε γενική - καθημερινή χρήση. Τώρα αν το αμάξι χρησιμοποιηθεί για κάτι πιο ιδιαίτερο (καταβάσεις, λάσπη, κλπ) προφανώς αλλάζουν τα δεδομένα. 1
lofter Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2020 στις 9:31 ΠΜ, Noobios είπε Καλημερα, Ψαχνομαι για την αγορα ενος μικρου SUV. Κάτοχος Kamiq , έκδοσης Ambition εδώ και πέντε μήνες περίπου. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως. Εμπεριστατωμένη ανάλυση όπως ο φίλος παραπάνω με το Vitara, δε νομίζω οτι έχει νόημα να κάνω, λόγο του μικρού χρόνου κατοχής του αυτοκινήτου. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από lofter
turbat0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, lofter είπε Εμπεριστατωμένη ανάλυση όπως ο φίλος παραπάνω με το Vitara δε νομίζω οτι έχει νόημα να κάνω Σωστός, αλλά μια συνοπτική αναφορά είναι χρήσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα