Προς το περιεχόμενο

Αγορα Νεου Skoda Kamiq 1.0 116hp Ambition - Suzuki Vitara 1.4 GL+ HYBRID 48V 129HP

Noobios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, bjj-p είπε

τι ισχυει τελικα;;

2,9%

Το kamiq δεν υπάρχει για td. Μου δίνουν το Scala. Έχει νόημα να το δοκιμάσω για να πάρω γεύση kamiq; 

Για τα χρηματοδοτικά επειδή και εμένα δεν μου βγαίνουν σωστά οι αριθμοί επιτρέψτε μου να επανέλθω σε 2ο χρόνο. 

@bjj-p για το 36μηνο είμαι σωστός 2,9%. Το χω μπροστά μου. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, chill είπε

2,9%

Το kamiq δεν υπάρχει για td. Μου δίνουν το Scala. Έχει νόημα να το δοκιμάσω για να πάρω γεύση kamiq; 

Για τα χρηματοδοτικά επειδή και εμένα δεν μου βγαίνουν σωστά οι αριθμοί επιτρέψτε μου να επανέλθω σε 2ο χρόνο. 

@bjj-p για το 36μηνο είμαι σωστός 2,9%. Το χω μπροστά μου. 

για εμενα βρες απο αλλου το kamiq. ακομη και να νοικιασεις. μην παρεις αμαξι στα τυφλα ειδικα αν δεν εισαι σιγουρος οτι σε ικανοποιει η δυναμη του.

1261598865_.png.37579154e9064845fb6272100a570c6f.png

στη βενζινη η διαφορα της μιας εκδοσης απο την αλλη εχει 5 κατοσταρικα.

στο πετρελαιο οι ιδιες εκδοσεις 3.5Κ  wtf?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, tutuyo είπε

6-7 κατοσταρικα κάτω από το κόστος με το καλημέρα. σε συνδυασμό με τα άλλα φοβερή προσφορά

Μου κάνανε έκπτωση 710 ευρώ ήδη. 

Είναι δυνατό χαρτί ή balloon χρηματοδότηση ΑΡΚΕΊ να μην αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι να φτάσεις στον συγκεκριμένο μήνα. Και επειδή έχουμε ζήσει 6 μήνες 2020 δεν ξέρεις τι και πως. 

Αυτοκίνητο με το κλειδί στο χέρι 

Αξία :18.600,00

36 μήνες μετά (balloon included) έχεις δώσει: 22.080,00€

Στα ανωτέρω έχεις γλιτώσει την τρέχουσα έκπτωση των 710€, τα services, μέρος της ασφάλειας αν επιλέξεις μικτή ή το σύνολο της ασφάλειας αν δεν κάνεις μικτή, +2 χρόνια εγγύηση που κακώς το αναφέρω μιας και θεωρώ πως ταο παίρνουν όλοι. Σας τα έγραψα από το χαρτί για να μην πω κάτι λάθος. 

Επεξ/σία από chill
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε ρε το πληρώνεις 3400€ επάνω

Αλλά κερδίζεις

3 σέρβις δωρεάν

Ασφάλεια, για πόσο;

Στο τέλος των 36 δόσεων εάν θες αλλάζεις αμάξι

Εγγύηση +2 χρόνια

Άμα τα εδινες τώρα όλα κας 18600, θα σου έβγαιναν τα παραπάνω μέχρι 3400€?

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1

5 ώρες πριν, chill είπε

Λόγω άμεσης ανάγκης αγοράς αυτοκινήτου και λόγω των εξαιρετικά προνοιακών όρων που θέτει η skoda έφτασε και η ώρα μου. Θα πάρω για test drive το kamiq 116hp και αν τραβάει αφού το φορτώσω θα το κλείσω. Αν όχι θα δω και το karoq στη συνέχεια με τα 150 που έχει. 

Μ'αρεσει πολύ περισσότερο το kamiq αλλά κατά βάθος ξέρω πως ο επιπλέον χώρος του karoq και τα επιπλέον άλογα του θα με βολέψουν περισσότερο. Είναι αυτό που λέμε περισσότερο αμάξι. 

2 ενήλικες, ένα ανήλικο που θα γίνουν δύο. Στα ταξίδια δεν ξέρω αν θα μου φτάσουν τα 400lt και αν είναι με την παραγγελία θα παρω κ την μπαγκαζιερα (348lt - 500€).

Οι όροι ειδικά στο kamiq είναι "πάρε με" 

-5000 προκαταβολή 

- 35 μήνες x 220€

- 36η δόση 9500 ή επαναγορά δανείου ή ανταλλαγή με νέο ή απλά το.... αφήνεις 😂

3 service δωρεάν, 4 χρόνια εγγύηση, ασφάλεια απλή (ή πληρώνεις τη διαφορά για μικτή) 

Χμμμμ 🤔

Στριμοκωλα πολύ θα είσαι στο καμικ 2 ενήλικες και δυο καρεκλάκια. Άμα βάλεις και μπαγκαζιέρες δε και ταξίδι με κλίμα με τον 1000αρη θα δεις καταναλώσεις άσχημες. Κανε td το scala είναι πολύ κοντά τα δυο αμάξια θα σου δώσει μια ιδέα.  

• Like 1

4 ώρες πριν, tutuyo είπε

Κάτσε ρε το πληρώνεις 3400€ επάνω

Αλλά κερδίζεις

3 σέρβις δωρεάν

Ασφάλεια, για πόσο;

Στο τέλος των 36 δόσεων εάν θες αλλάζεις αμάξι

Εγγύηση +2 χρόνια

Άμα τα εδινες τώρα όλα κας 18600, θα σου έβγαιναν τα παραπάνω μέχρι 3400€?

Εχω παρει προσφορα και εγω για το scala. 16900 μετρητης και με τις δοσεις 19860 (6000 προκαταβολη) σχεδον 3000 πανω. Τωρα πως λενε 1,9% επιτοκιο ειναι για γελια.

Τα δωρεαν σερβις και ασφαλεια ειναι για 3 χρονια, τα οποια τα εχεις πληρωσει μια χαρα στα 3000 εξτρα χιλιαρικα.

• Like 3

6 λεπτά πριν, c-max είπε

Εχω παρει προσφορα και εγω για το scala. 16900 μετρητης και με τις δοσεις 19860 (6000 προκαταβολη) σχεδον 3000 πανω. Τωρα πως λενε 1,9% επιτοκιο ειναι για γελια.

Τα δωρεαν σερβις και ασφαλεια ειναι για 3 χρονια, τα οποια τα εχεις πληρωσει μια χαρα στα 3000 εξτρα χιλιαρικα.

Κάτι παίζει όντως σιγά το 1.9

Εγώ στις 2008 για 9000 δάνειο με 7.5 επιτόκιο νομίζω βγήκε 2200 ο τόκος

Το ονομαστικό επιτόκιο θεωρώ πως πράγματι είναι 2,9%. Ωστόσο μέσα εμπεριέχει έξοδα φακέλου, ασφάλιση δανείου και δεν ξέρω και γω τι άλλο. 

Οπότε ονομαστικό 2,9% και πραγματικό πιασωκωλε,9% 😀

Από την άλλη αν δεν έχεις το κασέρι δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις. Συμβιβάζεσαι και πληρώνεις καπέλο τις ανάγκες σου. 

Όπως είπα είναι λύση ανάγκης και μου κάνει όπως το ζυγίζω εγώ το όλο χρηματοδοτικο. Δεν είναι γούστο ή καύλα, απλά με τα δύο mini μας πλέον δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις οικογενειακές ανάγκες. 

Δεν μου αρέσει να ξοδεύω χρήματα για αυτοκίνητα. Βάλε με να δανειστώ 5 ζωές για σπίτι αλλά όχι για αμάξι. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλη επιλογή. Βολευόμουν στο έπακρο με τα εταιρικά εργαλεία αλλά δυστυχώς εδώ και 1 χρόνο δεν έχω πια πρόσβαση. 

On 27/04/2020 at 19:36, el00019 said:

1.0 ecoboost focus του 13 με 2 ενηλίκους+2 παιδιά (δηλαδή καρότσια κλπ...όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν) + μπαγκαζιέρα

στην ανηφόρα στο Αρτεμίσιο ανέβαινε με 6η και 130 χωρίς να χάνει ταχύτητα και χωρίς το γκάζι στο πάτωμα (οκ λίγο πριν το πάτωμα.....)

μια χαρά τραβάνε αυτοί οι κινητήρες μέχρι τέτοια αμαξώματα 1200-1300 κιλά...χωρίς να βάζουν φωτιά στην άσφαλτο όπως είπε ένας φίλος ήδη.

Βάζουν φωτιά αλλού αυτοί οι κινητήρες! Είχα του 2015 για 3 χρόνια και 30.000 χιλιόμετρα μέχρι να μου κάψει κεφαλή. Την πάτησα μια φορά με τη ford και τέλος, φυσάω και το γιαούρτι τώρα.

Υπάρχουν εσωτερικά έγγραφα, τα έχω. Στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται.

9 λεπτά πριν, chill είπε

Το ονομαστικό επιτόκιο θεωρώ πως πράγματι είναι 2,9%. Ωστόσο μέσα εμπεριέχει έξοδα φακέλου, ασφάλιση δανείου και δεν ξέρω και γω τι άλλο. 

Από την άλλη αν δεν έχεις το κασέρι δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις. Συμβιβάζεσαι και πληρώνεις καπέλο τις ανάγκες σου. 

Όπως είπα είναι λύση ανάγκης και μου κάνει όπως το ζυγίζω εγώ το όλο χρηματοδοτικο. Δεν είναι γούστο ή καύλα, απλά με τα δύο mini μας πλέον δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις οικογενειακές ανάγκες. 

Δεν μου αρέσει να ξοδεύω χρήματα για αυτοκίνητα. Βάλε με να δανειστώ 5 ζωές για σπίτι αλλά όχι για αμάξι. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλη επιλογή. Βολευόμουν στο έπακρο με τα εταιρικά εργαλεία αλλά δυστυχώς εδώ και 1 χρόνο δεν έχω πια πρόσβαση. 

Ναι ρε μαν μαζι σου , δεν είπε κανείς κάτι για τον διακανονισμό , και εγώ μια από ίδια είμαι

Απλα αφού γύρισα όλες τις αντιπροσωπείες έβλεπα την τελική τιμή με τόκους για να συγκρίνω . Γιατί αν π.χ. δεν είδες κάποιο μοντέλο επειδή έχει 1000€ πάνω, αλλά έχει καλύτερο επιτόκιο , μήπως είναι ευκαιρία να το κοιτάξεις 

Αλλα σίγουρα από την μια βολεύει η πρώτη δόση 6 μήνες μετά , από την άλλη με αγχώνει η τελευταία μεγάλη δοση 

και αν έχεις πληρώσει ήδη 3400 στα 4 χρόνια , και δεν έχεις την τελευταία μεγάλη δόση και κανείς πάλι διακανονισμό και βγουν άλλες 2000 σε τόκους , το αμάξι θα έχει κοστίσει κοντά 24000+

Ε αξίζει το kamiq 24000€ ?

Αυτός είναι ο προβληματισμός για αυτό στο λέμε 

• Like 1

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Ναι ρε μαν μαζι σου , δεν είπε κανείς κάτι για τον διακανονισμό , και εγώ μια από ίδια είμαι

Απλα αφού γύρισα όλες τις αντιπροσωπείες έβλεπα την τελική τιμή με τόκους για να συγκρίνω . Γιατί αν π.χ. δεν είδες κάποιο μοντέλο επειδή έχει 1000€ πάνω, αλλά έχει καλύτερο επιτόκιο , μήπως είναι ευκαιρία να το κοιτάξεις 

Αλλα σίγουρα από την μια βολεύει η πρώτη δόση 6 μήνες μετά , από την άλλη με αγχώνει η τελευταία μεγάλη δοση 

και αν έχεις πληρώσει ήδη 3400 στα 4 χρόνια , και δεν έχεις την τελευταία μεγάλη δόση και κανείς πάλι διακανονισμό και βγουν άλλες 2000 σε τόκους , το αμάξι θα έχει κοστίσει κοντά 24000+

Ε αξίζει το kamiq 24000€ ?

Αυτός είναι ο προβληματισμός για αυτό στο λέμε 

Έτσι όπως το λες έχεις δίκιο. 

Και προφανώς όχι το kamiq αλλά κανένα αμάξι δεν αξίζει 6 ή 7k πάνω από την αρχική του τιμή. 

Ωστόσο με τα τωρινά μου δεδομένα, το balloon δεν θα χρειαστεί επαναχρηματοδοτηση αλλά θα πληρωθεί στο ακέραιο τον 42ο μήνα. Αφορά ρευστό ποίηση ενός κομματιού ακίνητης περιουσίας στο οποίο είμαι συνδικαιουχος το οποίο έχει πάει πίσω για χαζούς λόγους. Ε δεν θα χρειαστουν περισσότερο από 42 μήνες για να ολοκληρωθεί. Ακόμα και αυτό να μην γίνει τα ετήσια εισοδήματα μου μου επιτρέπουν να έχω την άνεση να ολοκληρώσω και χωρίς την οποία ρευστόποίηση με λίγο στρίμωγμα στους 42 μήνες. 

Από τη στιγμή που θα έχω μετακινήσεις με δύο παιδιά δεν μπορώ να βασιστώ στο μεγαλο οικογενειακό που για μας είναι πια το... micra 😀

Ή εναλλακτική είναι να μην μετάκινούμαστε που πίστεψε με ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ αλλά η γυναίκα μου και η κόρη μου όχι. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, el00019 said:

Πως (γιατί) την έκαψε; @thodoris1985

Υπερθέρμανση ακριβώς εκεί που συνδέεται το τουρμπο. Αυτό το έχω διαβάσει και από αλλού (unofficial από κάποιον που φαινόταν ότι το γνώριζε από πολλές και διάφορες περιπτώσεις και όχι προσωπικά). Έχω δει και την εκπομπή του BBC που αναφέρει αρκετές τέτοιες (ολόιδιες) περιπτώσεις. Και έχω και μια κυλινδροκεφαλή στην αποθήκη που το αποδεικνύει. Πέρα από το εσωτερικό έγγραφο που αναφέρει 3 προβλήματα (τα 2 γνωστά). Το τελευταίο αναφέρει "απλά": "cylinder head and gasket".

Στο καντράν κανένα λαμπάκι, καμία υπερθέρμανση δε φάνηκε από το δείκτη, κανένα limp mode στο αυτοκίνητο και το κατάλαβα ΑΜΕΣΑ γιατί είχε ένα άλλο γνωστό πρόβλημα με μια τσιμούχα στον καθρέπτη της μηχανής (front cover o ring), και έλεγχα τα πάντα κάθε 3 μέρες και γενικότερα είχα το νου μου σε όλα.

Τυχαία: εννοώ ότι είχε κάποιους μικρούς κραδασμούς (περισσότερο από το φυσιολογικό) μόνο κατά την κρύα εκκίνηση του αυτοκινήτου και για 10" περίπου

Σημείωση ότι στην Αγγλία καλύπτουν και εκτός εγγύησης τα παραπάνω... (με τρέξιμο). Εγώ είμαι ΣτΚ αυτή τη στιγμή (μετά από συνάντηση που ζήτησαν μόνοι τους από την FMH χωρίς κανένα αποτέλεσμα), περιμένω άλλη μια απάντηση τους (μέσω ΣτΚ) και πράττω ανάλογα.

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, chill είπε

φιλε μου γιατι δεν ψαχνεις ιδιωτικο  leasing? με τις αλλαγες τεχνολογιας στα επομενα 4-5 χρονια δεν ειναι απαραιτητα καλη ιδεα να παντρευτεις αμαξι....βαλε μια δοση χρησης αυτοκινητου, όχι κτησης.

εγω πηρα προσφορα για kamiq 1.5 tdi, με φλωμωσε ο πωλητης με τα δηθεν "στο τελος το αλλαζεις, το αφηνεις" κλπ ( τιποτα τετοιο, την χρωστας κανονικα την baloon κ το αλλαζεις αμα θες ειναι επισης μουφα: θα σου μεινει μπαλοον πχ 9500 και θα στο αγορασουν σε τρεχουσα τμη αγορας πχ 10000 αλλα τα 9500 θα τα πληρωσεις στο κεφαλαιο του νεου αυτοκινητου, δηλαδη απλη αναχρηματοδοτηση της baloon). η ασφαλεια ειναι απλη, αν βαλεις μεικτη ανεβαινει η δοση, και η επεκταση εγγυησης ειναι η γνωστη +2 χρονια το οποιο κοστος μπαινει στο αρχικο σου κεφαλαιο, μου ειπε και για το προνομιακο 1,9% για τα ετοιμοπαρδοτα Ιουνιου αλλα αρχες ιουνιου και δεν μου εβρισκε κανενα advance, μονο μαυρο σε βασικη εκδοση που σιγουρα δεν με ενδιεφερε.

Τελικα, του ζητησα προσφορα για το μοντελο που ηθελα για παραγγελια κ παραδοση Σεπτεμβριο, και φυσικα το 1,9 εγινε 5,9%. Να μην τα πολυλεω, με μεικτη ασφαλεια μου εβγαλε μια δοση 350Χ47 και κατι λιγοτερο απο 9000 μπαλουν δοση, ακριβοτερα απο την προσφορα leasing γνωστης εταιριας ( αν θυμαμαι καλα (340) 383Χ48) οπου περιλαμβανεται και αυτοκινητο αντικαταστασης, και τελη κυκλοφοριας και λαστιχα στα 40000 και στο τελος οντως το αφηνω και δε νπληρωνω μπαλουν. και για οσους πουνε το γνωστο "ναι αλλα στο τελος δεν σου μενει το αυτοκινητο" ουτε με την μπαλοον σου μενει, αν δεν τηνπληρωσεις. Σε 5 χρονια με τα ηλεκτρικα, δεν νομιζω τα ντιζελ να κρατησουν καλη μεταπωλητικη αξια για να το παντρευτώ.

edit Η προσφορά leasing ειναι 48Χ383 αν δεν βαλεις προκαταβολη, 48Χ280 αν βαλεις 4500 προκαταβολή, +3 μισθώματα εγγύηση, για kamiq 1.6TDI DSG Ambition+μεταλικο χρώμα+20.000χλμ το χρόνο+μεικτή με απαλλαγή 300 ευρω και αυτοκινητο αντικαταστασης+service+τελη κυκλοφορίας+λαστιχα στο 40000χλμ. Στο τέλος το επιστρεφεις, παιρνεις πίσω εγγύηση και πας στο επόμενο

Επεξ/σία από pp6210
διορθωση τιμων leasing

@thodoris1985 τώρα σε θυμήθηκα από το clubford. Δε θυμόμουν το πρόβλημα ακριβώς αλλά θυμόμουν πως είχες τρεξίματα

και μια κακή αντιμετώπιση από FMH. Αλήθεια άλλος Ελλάδα με το πρόβλημά σου έχει εμφανιστεί;

Εγώ εδώ (εννοώ Insomnia αλλά σε άλλο θέμα) έχω αναφέρει στους συμφορουμιτες το πιο κοινό πρόβλημα με το κύκλωμα ψύξης.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...