Προς το περιεχόμενο

Αγορα Νεου Skoda Kamiq 1.0 116hp Ambition - Suzuki Vitara 1.4 GL+ HYBRID 48V 129HP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επ τι έχουμε εδώ ;

Καλοταξιδο και αγρατζουνιστο. Ωραίο το μαύρο. Τωρα είσαι σαν αρχιμανδρίτης. Πλάκα κάνω. Ωραία επιλογή για σοβαρό άνθρωπο και όχι σαν εμάς που έχουμε λίγο την καγκουρια μέσα μας.

Να το χαρείς φίλε.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Νεκροφόρα αδερφέ εγώ έτσι το λέω. Σοβαρό άνθρωπο δεν με λες βέβαια αλλά είμαι της αντίθεσης. Αν είδες τυπακι σήμερα με μωβ ζακέτα καπέλο Βανς ανάποδα και τατουάζ Φουλ μαυρίλα όλα τα χέρια τότε εγώ ήμουν πατά μου μια κόρνα την επόμενη 😉

@mp123

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Noobios είπε

Νεκροφόρα αδερφέ εγώ έτσι το λέω. Σοβαρό άνθρωπο δεν με λες βέβαια αλλά είμαι της αντίθεσης. Αν είδες τυπακι σήμερα με μωβ ζακέτα καπέλο Βανς ανάποδα και τατουάζ Φουλ μαυρίλα όλα τα χέρια τότε εγώ ήμουν πατά μου μια κόρνα την επόμενη 😉

@mp123

Μαν μία ερώτηση : υπέγραψες παραλαβή την ημέρα που πήρες το αμάξι?

Δημοσ.

Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με κατάναλωσεις ακόμα. Επίσης θέλει μερικά χλμ ακόμα ο κινητήρας πριν ομαλοποιηθεί και η κατανάλωση του. Δεν θα είναι αντιροσωπευτικα τα τωρινά του νούμερα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση προς τον TS. πως είναι η ποιόητα υλικών μέσα? Η αλήθεια είναι δεν έχω επαφή με skoda και κοίταγα και εγώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως και το 2008 το seat arona και το viatara. 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Masma είπε

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση προς τον TS. πως είναι η ποιόητα υλικών μέσα? Η αλήθεια είναι δεν έχω επαφή με skoda και κοίταγα και εγώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως και το 2008 το seat arona και το viatara. 

Στο kamiq που εχω δει ειναι αψογη. Καμμια μα καμμια σχεση με το t-cross. Παραπλησια με του t-roc θα ελεγα αλλα καλυτερη.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Παραπλησια με του t-roc θα ελεγα

Ο ειδικός τύπος πάντως λέει ότι έχει ψιλοχάλια πλαστικά το t-roc (ανακόλουθα της φήμης του γκρουπ)

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ο ειδικός τύπος πάντως λέει ότι έχει ψιλοχάλια πλαστικά το t-roc (ανακόλουθα της φήμης του γκρουπ)

Και εγώ ότι review έχω δεί το αναφέρουν

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, turbat0s είπε

32 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και εγώ ότι review έχω δεί το αναφέρουν

Αν σκεφτείτε οτι πρακτικά είναι ένα Polo,αντί να κάνουν προσθήκη στοιχείων με την λογική του upsale...αφαίρεσαν απο την καμπίνα τα μαλακά πλαστικά πάνω και κάτω απο την κονσόλα.

Δημοσ.

Το εσωτερικό αφήνει την αίσθηση του premium. Μαλακα πλαστικά, στιβαρή συναρμολόγηση που δίνει την εντύπωση ότι θα αντέξει στον χρόνο. Μηδέν τριγμοί εννοείται, πολύ καλή μόνωση από την μηχανή και το εξωτερικό γενικότερα. Καθίσματα στιβαρά και ανετα με μέτρια στήριξη θα έλεγα. Γενικα το εσωτερικό είναι από τα δυνατά του σημεία. Ανεβάζει την skoda στο γκρουπ σε άλλες κατηγορίες από το παρελθόν.

Με troc tcross δεν υπάρχει κάποια σύγκριση γιατί είναι άλλης κατηγορίας αμάξια συγκρίνονται με το kamiq. Για κάποιο λόγο η vw θελησε να τα κάνει νεανικά και τα γέμισε πλαστικουρα μέσα. Το troc βγάζει τριγμους σίγουρα κάποια φάση λένε. Με Tiguan υπάρχει σύγκριση το οποίο έχει σίγουρα ανώτερο ποιοτικά εσωτερικό αλλά όχι τόσο όσο θα φανταζόταν κάποιος αν είχε μόνο το σήμα στο μυαλό του.

Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία και Μπες σε ένα να σχηματίσεις άποψη να μην νομίζεις ότι στα λέω εγώ επειδή το πήρα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λόγω άμεσης ανάγκης αγοράς αυτοκινήτου και λόγω των εξαιρετικά προνοιακών όρων που θέτει η skoda έφτασε και η ώρα μου. Θα πάρω για test drive το kamiq 116hp και αν τραβάει αφού το φορτώσω θα το κλείσω. Αν όχι θα δω και το karoq στη συνέχεια με τα 150 που έχει. 

Μ'αρεσει πολύ περισσότερο το kamiq αλλά κατά βάθος ξέρω πως ο επιπλέον χώρος του karoq και τα επιπλέον άλογα του θα με βολέψουν περισσότερο. Είναι αυτό που λέμε περισσότερο αμάξι. 

2 ενήλικες, ένα ανήλικο που θα γίνουν δύο. Στα ταξίδια δεν ξέρω αν θα μου φτάσουν τα 400lt και αν είναι με την παραγγελία θα παρω κ την μπαγκαζιερα (348lt - 500€).

Οι όροι ειδικά στο kamiq είναι "πάρε με" 

-5000 προκαταβολή 

- 35 μήνες x 220€

- 36η δόση 9500 ή επαναγορά δανείου ή ανταλλαγή με νέο ή απλά το.... αφήνεις 😂

3 service δωρεάν, 4 χρόνια εγγύηση, ασφάλεια απλή (ή πληρώνεις τη διαφορά για μικτή) 

Χμμμμ 🤔

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...