xristosdino Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλημέρα Μου ήρθε αυτες τις κλειστες μερες η ιδεα να κρεμασω ενα σακο στο μπαλκόνι μου να εκτονώνομαι, μεγάλο μέγεθος και για λακτισματα. Εχει κανεις εμπειρία τι να προσέξω; Το πιο βασικο, τι να δω στο ταβανι του μπαλκονιου για να ξερω οτι ειναι ασφαλές το κρεμασμα? Στη συνεχεια, με τι τον γεμιζω? (αν φτασω μεχρι εκει)
AlexDon Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Φίλε μου γενικά τα παλιά ρούχα και υφάσματα είναι ιδανικά αλλά δεν είναι το ίδιο με τούς ηδη γεμισμένους σακους . Πήρες τελικά;
AlexDon Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Εγώ έχω εναν που δεν θέλω πλέον λόγω ελλείψης χρόνου πολύ καλο γεμάτο της adidas με ειχε βολεψει (1.80 40 κιλα) το καλό είναι ότι είναι γεμισμένος σωστά ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί ακόμα και σε αρχάριους
arnold94 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Πιστεύετε μπορείς να μάθεις πυγμαχία απ' το YouTube?
djcat Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, arnold94 είπε Πιστεύετε μπορείς να μάθεις πυγμαχία απ' το YouTube? όχι
arnold94 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, djcat είπε όχι Ούτε πως να βαράς στο σάκο ε
jeanthira7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Σάκος επιδαπέδιος να μην τα φτύνει για μέσα στο σπίτι υπάρχει κάτι οικονομικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα