rasmio Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να φτιάξω ένα σύστημα με 600 ευρώ χωρίς κάρτα γραφικών, κατέχω μία 1060 6gb που είναι οκ για τώρα Ποσό που διαθέτουμε : 600 Χρήση υπολογιστή : Gaming [Destiny 2, Cyberpunk 2077, Death Stranding, Future Proof γενικά] | Music Production, που σημαίνει ότι χρειάζεται να είναι αρκετά αθόρυβο Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Pro Tools + Games Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : όχι δεν χρειάζομαι, μελλοντικά θα πάρω μία LG 27gl850 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι θα προτιμούσα να το αγοράσω από το Digital-Master λόγω των πολύ λογικών τιμών του και της δωρεάν συναρμολόγησης + Win 10 σύμφωνα με αυτά έφτιαξα αυτό που έχω επισυνάψει, θα μου προτείνατε κάποια αλλαγή; ευχαριστώ πολύ! να προσθέσω ότι μελλοντικά θα πάω και σε μία 2070 super και σε SSDs (προς το παρών είμαι οκ με τα του παλιού PC, SSD+1tb HD) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από rasmio περισσότερες πληροφορίες
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλύτερη ψύκτρα . Ίσως η καλύτερη της αγοράς σε αυτή την κατηγορία. Πολύ καλές επιδόσεις και πολύ χαμηλός θόρυβος !!! πιο compact σύνολο καλύτερο τροφοδοτικό . 7 χρόνια εγγύηση Semi modular , Seasonic) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από adtakhs 2
rasmio Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ πολύ!! σε ενα τετοιο tower θα χωρεσει μια 2070s; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από rasmio
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, rasmio είπε ευχαριστώ πολύ!! σε ενα τετοιο tower θα χωρεσει μια 2070s; Ναι . 1
Duck Dodgers Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, adtakhs είπε καλύτερο τροφοδοτικό . 7 χρόνια εγγύηση Semi modular , Seasonic) Στα ίδια λεφτά βγαίνει το rm 650 full modular με 10 χρόνια! Από σκρούτζ όμως, απο την στιγμή όμως που θα στο φτιάξουν εκεί πολύ καλή επιλογή το seasonic! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από Duck Dodgers
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Στα ίδια λεφτά βγαίνει το rm 650 full modular με 10 χρόνια! Από σκρούτζ όμως, απο την στιγμή όμως που θα στο φτιάξουν εκεί πολύ καλή επιλογή το seasonic! Αν είναι θέμα η εγγύηση υπάρχει και αυτό με λίγα παραπάνω με 10 έτη. https://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=8beb0310-c739-4aef-ac42-29115ab00a1f 1
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λες και θα κρατήσει το τροφοδοτικό πάνω από 5, μια χαρά είναι η σύνθεση του Τάκη. Το RM είναι χειρότερο από το RMx παρότι πιο νέο Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από thetiesthatbind
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Και αυτό με κουτί με ηχομόνωση . Δεν ξέρω τι θες από αισθητικής πλευράς. 1
metropontikas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, adtakhs είπε Και αυτό με κουτί με ηχομόνωση . Δεν ξέρω τι θες από αισθητικής πλευράς. φίλε το κουτί που ανέφερες τα πάει καλά με τις θερμοκρασίες και το airflow;
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανένα θέμα δεν θα έχεις. Και επειδή πήγες σε MIDI κουτί μπορείς να αλλάξεις σε ATX μητρική στα ίδια χρήματα. Οπότε μητρική βάζεις αυτήν εδώ https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Socket AMD AM4 (X470)|MSI X470 GAMING PLUS MAX motherboard (7B79-017R) που δίνει τα παρακάτω. και παίρνεις το απόλυτο για τα χρήματα που δίνεις. Φοράει το X470 chipset και όχι το μικρό που σημαίνει περισσότερες θύρες για σκληρούς και M2 , περισσότερα lanes για περιφερειακές συσκευές. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από adtakhs 1
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, metropontikas είπε με μπέρδεψες νομίζω με τον ts. Όντως ... χαχαχα Ο TS θέλει κουτί για ηχογραφήσεις με χαμηλό θόρυβο Κ.Λ.Π. Το κουτί αυτό προσφέρει μόνωση εσωτερικά για τον ήχο.
metropontikas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Όντως ... χαχαχα Ο TS θέλει κουτί για ηχογραφήσεις με χαμηλό θόρυβο Κ.Λ.Π. Το κουτί αυτό προσφέρει μόνωση εσωτερικά για τον ήχο. επειδή θα κάνω αναβάθμιση του συστήματός μου κι εγώ, είχα πετύχει το eclpise και το ψιλοερωτεύτηκα. αλλά επειδή το θέλω για gaming φοβόμουν μην έχω θέμα με θερμοκρασίες, εξού και η ερώτηση. και επειδή το τελευταίο κουτί που είχα έκανε θόρυβο, θέλω κάτι πιο ήρεμο. :ρ
adtakhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, metropontikas είπε επειδή θα κάνω αναβάθμιση του συστήματός μου κι εγώ, είχα πετύχει το eclpise και το ψιλοερωτεύτηκα. αλλά επειδή το θέλω για gaming φοβόμουν μην έχω θέμα με θερμοκρασίες, εξού και η ερώτηση. και επειδή το τελευταίο κουτί που είχα έκανε θόρυβο, θέλω κάτι πιο ήρεμο. :ρ Στα πόσα χρήματα ψάνχνεις ? Εχεις ανοίξει θέμα ? Αν ναι να πάμε στο δικό σου να μην μπερδεύονται τα θέματα μεταξύ τους.
metropontikas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 όχι δεν έχω ανοίξει, αλλά έχεις δίκιο. κακώς μας βγαζω οφφτοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα