function Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ξρεις το θεμα ειναι οτι ειμαι 1.77 με τα παπουτσια κ θα ηθελα να μπορει να κανει κ η γυναικα μου με αυτο (ειναι 1.62) εστω κ με χαμηλωμενη σελα... θα μπορει λες;;; εστω κ ξεκινωντας με ορθοπεταλια;;; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από function
leolipop Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Σίγουρα. Εμένα η γυναίκα μου είναι 1.57 και το καταφέρνει, αυτό που είχα βάλει φωτογραφιά πιο πίσω.
function Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Τι frame size εχει αυτο που ανεβασες;; ψαχνω αλλα δεν βρισκω....
function Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μια χαρα .. σεευχαριατω πολυ και σορι για το ζαλισμα
ritchie77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 16 ώρες πριν, function είπε Μηπως το μετρησες;;; 2 ώρες πριν, leolipop είπε 51 η 52 ειναι. 😮
function Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Λοιπον εντυπωσεις... ειναι πολυ ωραιο ποδηλατο...εχει grip shifter και 18 ταχυτητες... ξερετε τι παρατηρησα ομως;;; οτι οταν το grip των πισω γραναζιων φτανει στο τερμα, η αλυσιδα ειναι στο πεμπτο γραναζι... δηλαδη στην 6η ταχυτητα δεν μπορω να παω... ειναι προβλημα η απλα θελει δουλεμμα το grip κ γρασαρισμα η αλυσιδα???
VonLoutsos Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 40 minutes ago, function said: Λοιπον εντυπωσεις... ειναι πολυ ωραιο ποδηλατο...εχει grip shifter και 18 ταχυτητες... ξερετε τι παρατηρησα ομως;;; οτι οταν το grip των πισω γραναζιων φτανει στο τερμα, η αλυσιδα ειναι στο πεμπτο γραναζι... δηλαδη στην 6η ταχυτητα δεν μπορω να παω... ειναι προβλημα η απλα θελει δουλεμμα το grip κ γρασαρισμα η αλυσιδα??? Ή δεν το έχει ρυθμίσει εξ'αρχής σωστά ή απορυθμίστηκε. Το πας εκει που το πήρες και το ρυθμίζει. Παραπάνω από 15 λεπτά υπόθεση δεν είναι.
leolipop Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) τι λετε ρε παιδια...Σιγα μην τρεχει πισω για αυτο ... Δες αυτο το βιντεο απο το 5π λεπτο και μετα. Αν αυτο που ρυθμιζει το τεντωμα της ντιζας δεν ειναι στο χειρηστηριο , ειναι κατω στο ντεραγιε εκει που καταληγει το συρμα ΠΡΙΝ το σημειο που πιανει και βιδωνεται. Αν θες να εισαι απολυτος κανε οτι λεει το βιντεο απο την αρχη. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από leolipop
function Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μιας κ τωρα μαθαινω οτι οι ταχυτητες στην ουσια ειναι ο πολλαπλασιασμος των μπροστα με τα πισω γραναζια, κ μιας και οι ταχυτητες 16-17 δεν εξυπηρετουνται απο κανενα συνδυασμο, τοτε η μονη ταχυτητα που χανω ως στιγμης ειναι η 18η.... σωστα;;; 8 λεπτά πριν, leolipop είπε τι λετε ρε παιδια...Σιγα μην τρεχει πισω για αυτο ... Δες αυτο το βιντεο απο το 5π λεπτο και μετα. Αν αυτο που ρυθμιζει το τεντωμα της ντιζας δεν ειναι στο χειρηστηριο , ειναι κατω στο ντεραγιε εκει που καταληγει το συρμα ΠΡΙΝ το σημειο που πιανει και βιδωνεται. Οκ.... θα του ριξω μια ματια.... ευχσριστω πολυ
leolipop Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 χανεις 1 πισω δισκο επι 3 μπροστινους.Το συρμα θελει τεντωμα, το κανεις λιγο λιγο ενω κανεις πεταλι με το ποδηλατο σηκωμενο μεχρι να ανεβει η αλυσιδα και να μη χτυπαει σε αλλους δισκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις