Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, σε μια δυο βδομάδες πιθανώς να προβώ σε αγορά δεύτερης οθόνης καθώς ζορίζομαι με την πτυχιακή μου που πρέπει να τρέχω 2 προγράμματα παράλληλα. Έλεγα να πάρω μια παλιά μεταχειρισμένη (τις κλασικές τετράγωνες των 17 ιντσων) για να μου βγει γύρω στο 20άρικο (δεν θα δώσω πάνω από 20-25€). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα παίζει κανονικά, καθώς θα τρέχει σε πρόγραμμα γραφικών. Επίσης θα είναι με vga η σύνδεση - αυτήν την στιγμή στην κάρτα γραφικών μου έχω ένα hdmi που χρησιμοποιώ για την τωρινή οθόνη μου και έχω και μια dvi και vga. Υπάρχει θέμα που η σύνδεση θα γίνει στο vga (πρόβλημα ως προς την ταυτόχρονη αναπαραγωγή λόγω διαφορετικών θυρών)? 

My pc:

μητρική: Asus Z170-P

επεξεργαστής: Intel Core i5 6500

καρτες RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2133MHz 

καρτα γραφικών: MSI GeForce GTX750 Ti 2GB Twin Frozr OC Gaming (N750Ti TF 2GD5/OC)

τροφοδοτικό: Corsair VS Series VS650 80Plus

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Κανενα προβλημα δε θα εχεις , στον υπολογιστη μου για παραδειγμα εχω κλασσικη οθονη τετραφωνη 19" απο dvi σε vga και ταυτοχρονα τηλεοραση 40" απο dvi σε hdmi.

To μονο ζητημα ειναι της αναλυσης που πρεπει να ειναι και στις 2 η ιδια.Αν πχ η μια οθονη σου ειναι 16/9 και η αλλη 4/3 ,θα δειχνει η landscape σε 4/3 με μαυρο δεξια και αριστερα η το αντιστροφο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με 25-30 ευρώ βρίσκεις 17-19 ιντσες σε 16:9, με 35 πας στις 22 ίντσες, ρίξε μια ματιά στις αγγελίες και το μόνο που θα χρειαστείς είναι το VGA καλώδιο και είσαι κομπλέ. Ούτε ασυμβατότητες, ούτε πρόβλημα οδήγησης της δευτερης οθόνης, η κάρτα σου το μπορεί άνετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VGA καλώδιο έχω.

Σκεφτόμουν τώρα για τις αναλύσεις (να διευκρινίσω πως η δεύτερη οθόνη θα είναι προέκταση την πρώτης). 

1. Την κύριά μου οθόνη την έχω στα αριστερά του γραφείου, και την άλλη θα την βάλω στα δεξιά κολλητά σχεδόν με την κύρια οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να πάει λάθος η εικόνα, δηλ το αριστερά στα δεξιά και το ανάποδο, αυτό αν γίνει ρυθμίζεται για να κάνω αντιστροφή?

2. Πρέπει να βάλω την ίδια ανάλυση και στις 2 οθόνες ή μπορεί να έχει η κάθε μια αυτόνομα την δικιά την ανάλυση? 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα , το δεύτερο μόνιτορ θα έχει την ανάλυση του κυρίως όταν πρωτολειτουργήσει, απλά θα το αλλάξεις εσύ από το μενού οθόνης. https://support.microsoft.com/el-gr/help/4340331/windows-10-set-up-dual-monitors

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...