Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, edwardfsociety είπε Λοιπόν το λάπτοπ το κέρδισα 8 του μηνός στς 9 επικοινώνησε ο κάτοχος του laptop σήμερα ο κάτοχος μου είπε πως έστειλε Μάιλ στν λακιμι και τους είπε πως ακυρώνει τν αγγελία οπότε η λακιμι μου ζήτησε το PayPal και μου κατέθεσε τα χρήματα σε μια ώρα απ' τν ώρα τον μηνυμάτων ( ναι ο πωλητής είναι από Θεσσαλονίκη και εγώ από Αθήνα ) οπότε σύμφωνα με τους όρους της λακιμι αυτός πρέπει να μου το στείλει και να κρατήσει κάποια απόδειξη. Πχ. Το τρακ ναμπερ όταν λάβω εγώ το λάπτοπ πατάω έλαβα το δώρο και μέσα σε 48 ώρες θα έχει τα χρήματα. Κοίτα και εγώ για τν πλάκα μου το έκανα αλλά όταν κέρδισα άρχισα και το έψαχνα το θέμα. Αυτό που ξέρω είναι πως μέχρι και σήμερα δεν πίστευα πως θα έχω λάπτοπ η τα χρήματα αλλά τελικά η ανταπόκριση τους ήταν άμεση όσο αφορά την καταβολή τον χρημάτων όντως είναι πολύ πιθανό να είναι εταιρεία πυραμίδα αλλά πιστεύω πως θα βγάλουν τα πενταπλάσια χρήματα αν απλά συνεχίσουν με τον τρόπο αυτό που έχουν γιατί είναι μακράν καλύτερο από το car.gr και για τους αγοραστές και για τους πολίτες Όποιος χρειάζεται λεπτομέρειές ας μου γράψει σε αυτό το μήνυμα Δηλαδή έσύ κέρδισες ένα αντικείμενο,δεν το έλαβες οπότε σου επέστρεψαν τα λεφτά του λαχνού,σωστά; Οι άλλοι που δεν κέρδισαν πήραν τα λεφτά του λαχνού τους πίσω;Απο την στιγμή που ακυρώθηκε η κλήρωση;Το ξέρουν ότι ακυρώθηκε; 1
alelo Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να πήρε μόνο τα λεφτά που έπαιξε. Λογικά πήρε κάποιο ποσοστό από την συνολική κλήρωση. Να μας πει το παιδί πόσα χρήματα του δώσανε. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από alelo 1
oldskl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Οσο η κλήρωση γίνεται από την laki me κανείς δεν εγγυαται πως οι τυχεροί δεν είναι της εταιρείας εργαζόμενοι,φίλοι, κλπ κλπ. Θέλω να πω πως δεν νίκας ποτέ. Δεν κληρωνεσε ποτέ και δεν θα είσαι τυχερός επισεις ποτέ. 1
mdfk43 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Το ψάχνω προσεκτικά το θέμα. Οι κληρώσεις γίνονται live αλλά η ένστασή μου σε αυτούς ήταν να φτιάξουν την ποιότητα έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τους αριθμούς των λαχνών ανα πάσα στιγμή καθώς ο τροχός γυρίζει. Στις 13/5/2020 στις 6:28 ΜΜ, primalfear είπε Καταρχήν η εταιρεία λέει είναι "Lakime Limited. η οποία εδρεύει στο Λονδίνο με Α.Φ.Μ 12465949" αλλά στον όρο 12 "Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο και για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά προκύψει θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας." Για Αγγλία ξεκινάμε εδώ: https://www.gamblingcommission.gov.uk/PDF/quick-guides/Prize-competitions-and-free-draws-quick-guide.pdf Οι τύποι έχουν foul από τη στιγμή που δεν σου επιτρέπει να πάρεις μέρος σε κάθε "διαγωνισμό"/sweepstake δ ω ρ ε ά ν. Για Ελλάδα εδώ https://www.gamingcommission.gov.gr/index.php/deltia-typou-blog/177-mh-armodiothta-eeep-laheiofores-agores?fbclid=IwAR2ENy0h9_5pVrThxqm6uVftpBL1tdWV9TNPVeNgO7JAvDRKStRVP5A1DvQ αναφέρει ν.5101/1931 (Α 238) Για προωθητικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα υπάρχει πάντα ορος για την δωρεάν συμμετοχή. Το είχα ψάξει λιγο παλιότερα, το μονο που διαχωρίζει τον τζόγο από τους προωθητικούς διαγωνισμούς είναι πως δεν ειναι απαραίτητο στους διαγωνισμούς να χαλάσεις χρήματα. Διαφορετικά όπως και να το μασκαρέψει οποιοσδήποτε είναι τ ζ ό γ ο ς Νομίζω το διόρθωσαν γιατί είδα στις τελευταίες κληρώσεις είχαν και ένα 25-30% πιθανότητα να κερδίσουν άτομα που είχαν απλά στείλει το όνομά τους για να μπουν στην κλήρωση δωρεάν. 1
primalfear Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/6/2020 στις 5:29 ΜΜ, mdfk43 είπε Το ψάχνω προσεκτικά το θέμα. Οι κληρώσεις γίνονται live αλλά η ένστασή μου σε αυτούς ήταν να φτιάξουν την ποιότητα έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τους αριθμούς των λαχνών ανα πάσα στιγμή καθώς ο τροχός γυρίζει. Νομίζω το διόρθωσαν γιατί είδα στις τελευταίες κληρώσεις είχαν και ένα 25-30% πιθανότητα να κερδίσουν άτομα που είχαν απλά στείλει το όνομά τους για να μπουν στην κλήρωση δωρεάν. Δεν βλέπω option για δωρεάν συμμετοχή. Μόνο "Αγορά Λαχνού" οπότε έχουν δρόμο ακόμα για να είναι aligned και να μη μπλέξουν αργά ή γρήγορα. Εμένα με χάλασε που είχα πάρει λαχνό για ένα PS5 και δεν πήρα ποτέ ενημέρωση αν έγινε η κλήρωση και ποιος κέρδισε κτλπ. Δεν θεωρώ πάντως πως είναι "στημένες" (όλες at least) οι κληρώσεις. Δεν έχουν λόγο να στήσουν κάτι αν και εφόσον δεν πάνε για "αρπαχτή". Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από primalfear 1
chrisSerres Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Η ιδέα είναι τρομερή! Δίνεις 1-2-3-5€ για τον λαχνό και δε σε νοιάζει αν θα τα χάσεις... Η διαδικασία ολοκληρώνεται όταν πουληθούν όλοι οι λαχνοί από ότι βλέπω, κι ο νικητής παίρνει ή το προϊόν, ή τα λεφτά σε περίπτωση που ο πωλητής δεν θέλει τελικά να πουλήσει το προϊόν, άρα λοιπόν μπορείς να κερδίσεις είτε το προϊόν είτε τα λεφτά. Όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω, θα ήθελα να είναι με μέλη και να φαίνεται ένας κατάλογος nickname η mail για να βλέπουμε όντως ποιος συμμετέχει, και όλη η διαδικασία να γίνεται live στη σελίδα με κάποιο embed προγραμματάκι. 1
Lakime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 7:21 ΜΜ, asdfnikos είπε Καλησπέρα σε όλους! Το μάτι μου έπεσε σε μια διαφήμιση στα social Media απο μια εταιρία ονόματι Lakime οπού αναφέρει ότι μπορείς να κερδίσεις μεγάλα δώρα αγοράζοντας λαχνούς. Μπαίνουν ιδιώτες και επιχειρήσεις βάζουν το προϊών που θέλουν να πουλήσουν και η εταιρία μέσω λαχνών δίνει το "δώρο-Πώληση" στον τυχερό Νικητή. Ο πωλητής παίρνει τα χρήματα μείον την προμήθεια της πλατφόρμας και ο αγοραστής-Νικητής παίρνει το προϊών με πολύ χαμηλή τιμή! Μου φαίνεται legit αλλά ... έχουμε ακούσει για πολλές απάτες κατά καιρούς και έχει πολλές τρύπες το σύστημα όπως πως μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα πατήσει αποδοχή ο αγοραστής ότι το παρέλαβε ώστε να πληρωθεί ο πωλητής; εσάς ποια είναι η γνώμη σας ; Αγαπητέ asdfnikos, Σας ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά σας στην πλατφόρμα της Lakime. Σχετικά με το ερώτημά σας, η Lakime συμφωνεί και εγγυάται ότι θα αποδώσει στον πωλητή το ποσό της αναγραφόμενης τιμής του προϊόντος που καταχωρήθηκε από τον πωλητή κατά τη καταχώρηση της αγγελίας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης ή εντός 48 ωρών από την στιγμή που ο νικητής θα πατήσει το κουμπί ‘’ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ’’ που βρίσκεται στο νικητήριο κουπόνι (όποιο από τα δυο έρθει πρώτο). H Lakime είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον νικητή της κλήρωσης ώστε να διασφαλίσει ότι θα πατήσει το κουμπί ''ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ'' για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοραπωλησίας. Ευχόμαστε να απαντήσαμε το ερώτημά σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας! Σας ευχαριστούμε! Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 26/4/2020 στις 8:19 ΜΜ, mourouzis2005 είπε Μπήκα και εγώ στην ιστοσελίδα. Αν εξαιρέσεις ένα ipad και ένα Macbook που έχουν δεδομένη ημερομηνία κλήρωσης, οι άλλες επιλογές δεν έχουν χρονικό ορίζοντα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν κάτι, το θέλουν τώρα. Άντε αύριο. Ωραία σκέψη να μπαίνουν διάφοροι να αγοράζουν "λαχείο" όπως το Λαϊκό Λαχείο κτλ αλλά δεν πρόκειται να αποφέρει πολλά κέρδη γιατί δεν θα γίνει viral. Επίσης ποιος αποκλείει ότι όταν γίνει η κλήρωση για το προϊόν δεν θα καταλήξουν σε συγγενείς, γνωστούς ή στην εταιρεία? Ή ότι οι λαχνοί δεν θα εξαντλούνται ποτέ σε κάποια προϊόντα? Μου έχει τύχει παλαιότερα σε άλλη πλατφόρμα (νεοσύστατη και αυτή), αγόραζες credits και μπορούσες να τα ξοδέψεις ρίχνοντας την τιμή σε ένα αντικείμενο που την προκειμένη στιγμή είχε άγνωστη τιμή (πχ ένα iphone). Όσοι περισσότεροι είχαν ξοδέψει credits για να "αποκαλύψουν" την τιμή στο αντικείμενο, τόσο πιο χαμηλή ήταν η τιμή. Πχ αν είχαν πατήσει 100 άτομα να δουν την τιμή ενός Iphone αυτό είχε πλέον 700Ε τιμή αντί 800Ε αρχική. Αν σου έκανε η τιμή μπορούσες εκείνη την στιγμή να το αγοράσεις. Αν όχι μπορούσες να περιμένεις να την ρίξουν κι άλλο. Με κάθε εγγραφή σου δίνονταν 5 credits. Κάθησα λοιπόν ένα βράδυ και χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες με τα temporary email address κατάφερα να ρίξω την τιμή από 800Ε σε 200Ε. Με το που έγινε αυτό, κάποιος παρενέβη και η τιμή αμέσως ξαναέγινε 800Ε. Κάτι που μου λέει ότι μπορεί να γινόταν κάθε βράδυ ή αυτόματα κάθε πρωί στις 4πμ και όλα αυτά για να τσιμπάνε ευρωπουλάκια από δω κι από κει. Ή και όχι. Δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί όλα αυτά μπορούν εύκολα να νοθευτούν, να επηρεαστούν κοκ Κάτι όπως τα τζακ ποτ του Τζόκερ που από τότε που ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΠΑΠ φτάνουν μέχρι και 6 στη σειρά. Αγαπητέ mourouzis2005, Σας ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την πλατφόρμα της Lakime. Βρείτε παρακάτω απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματά σας: Διαδικασία κληρώσεων Οι πωλητές καθώς και η Lakime δεν έχουν καμία γνώση, έλεγχο ή επιρροή στην επιλογή του νικητή. Την αποκλειστική χρήση των κληρώσεων έχει η ηλεκτρονική γεννήτρια τυχαίων αριθμών του random.org η οποία είναι πιστοποιημένη από το ανεξάρτητο εργαστήριο ECORGA (ISO/IEC 17025:2005) το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, οδός 2/F Berkeley Square House, Berkeley Square London, W1J 6BD. Όλες οι κληρώσεις πραγματοποιούνται ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα της Lakime. Για πόσο διάστημα παραμένουν οι αγγελίες στην πλατφόρμα της Lakime; Σενάριο (1) Στην περίπτωση που δεν έχει πουληθεί κάποιο κουπόνι σε διάστημα 6 μηνών από την ημέρα καταχώρησης, η αγγελία διαγράφεται. Σενάριο (2) Στην περίπτωση που δεν έχουν πουληθεί όλα τα κουπόνια (έχει πουληθεί έστω και ένα κουπόνι) σε διάστημα 12 μηνών από την ημέρα καταχώρησης της αγγελίας στην πλατφόρμα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το σύνολο των κουπονιών που έχουν πουληθεί. Αν ο πωλητής παραδώσει το βραβείο στον νικητή τότε θα του στείλουμε τα χρήματα από τις πωλήσεις των κουπονιών. Αν ο πωλητής δεν δεχτεί να παραδώσει το βραβείο τότε ο νικητής θα λάβει χρηματικό ποσό ίσο με το 80% των πωληθέντων κουπονιών και ο πωλητής θα κρατήσει το προϊόν του. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τον χρόνο σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 26/4/2020 στις 8:53 ΜΜ, asdfnikos είπε Έχει προτερήματα για τον πωλητή ότι μπορεί να το πουλήσει και σε τιμη μεγαλύτερη απο αυτο που θα άξιζε. Έχει χρονικό όριο 1 χρόνου αμα δεν πωληθούν οι λαχνοι απ'οτι διαβασα επιστρέφει τα χρηματα στους αγοραστες των λαχνών. και αμα πουληθούν και δεν θέλει πλεον ο πωλητής να πουλησει το προϊόν δινει στον νικητή το 80% των λαχνών. Αλλά ποιος ξέρει οτι σε ενα χρόνο θα υπάρχει η εταιρία για να επιστρέψει τα χρήματα Αγαπητέ asdfnikos, Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας. Βρείτε παρακάτω τι ακριβώς ισχύει για το χρονικό διάστημα παραμονής των αγγελιών στην πλατφόρμα της Lakime. Σενάριο (1) Στην περίπτωση που δεν έχει πουληθεί κάποιο κουπόνι σε διάστημα 6 μηνών από την ημέρα καταχώρησης, η αγγελία διαγράφεται. Σενάριο (2) Στην περίπτωση που δεν έχουν πουληθεί όλα τα κουπόνια (έχει πουληθεί έστω και ένα κουπόνι) σε διάστημα 12 μηνών από την ημέρα καταχώρησης της αγγελίας στην πλατφόρμα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το σύνολο των κουπονιών που έχουν πουληθεί. Αν ο πωλητής παραδώσει το βραβείο στον νικητή τότε θα του στείλουμε τα χρήματα από τις πωλήσεις των κουπονιών. Αν ο πωλητής δεν δεχτεί να παραδώσει το βραβείο τότε ο νικητής θα λάβει χρηματικό ποσό ίσο με το 80% των πωληθέντων κουπονιών και ο πωλητής θα κρατήσει το προϊόν του. Σας ευχαριστούμε πολύ! Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 30/4/2020 στις 1:27 ΠΜ, Γιάννης Blackberrianos είπε Γενικά μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω λίγο και δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.Δεν ξέρω μου φαίνεται ότι να ναι γιατί είναι λένε από το 2018 και είχανε μόλις 4 νικητές.Κατσε ρε φίλε δηλαδή δύο τυχεροί τον χρόνο? Γενικότερα φαίνεται ότι κάτι υπάρχει από πίσω και διαφημίστηκε και από ένα κανάλι που τυγχάνει να παρακολουθώ το ressurection garage.Τωρα τι να πω δεν ξέρω παιδιά πολλά τα ενδεχόμενα.Μακαρι να ναι legit και να μην είναι τίποτα άλλο. Αγαπητέ Γιάννη Blackberrianos, Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε στην πλατφόρμα της Lakime. Βρείτε παρακάτω λίγα λόγια για το πως ξεκίνησε η Lakime. Η ιστορία μας ξεκινάει το 2018 όταν ο Αριστοτέλης Ι. Θεοδωράκης (ιδρυτής της Lakime) προσπάθησε να πουλήσει το αυτοκίνητό του. Οι μέρες περνούσαν και καθώς δεν μπορούσε να το πουλήσει στην τιμή που επιθυμούσε σκέφτηκε έναν πιο δίκαιο και διασκεδαστικό τρόπο ώστε η αγορά και η πώληση να συμφέρει και τις δυο πλευρές...Και κάπως έτσι το 2019 γεννήθηκε η Lakime. Σήμερα (12/11/2020) η Lakime μετράει 56 νικητές. Σας ευχαριστούμε και πάλι. Είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 30/4/2020 στις 11:34 ΜΜ, Oikono13 είπε Παιδια καλησπερα... Ειμαι ενας απο εκεινους που εχει βαλει μια αγγελια στο lakime (ενα Yamaha MT-10)... Κι εγω προσφατα εμαθα γι αυτο το site, ωστοσο γνωριζα πως στο εξωτερικο υπηρχαν τετοια site κ μαλιστα πανε μπαλα... Εδω το θεμα ειναι πως στο lakime θα επρεπε και για εμενα να υπαρχει διαφανεια... Δλδ να φαινεται σε καθε αγγελια π εχει μεσα ακριβως ποιοι εχουν αγορασει... Δλδ τη στιγμη π εγω ο Αλεξης αγορασω ενα λαχνο, να βαλει το ονομα μου στη λιστα... Κι εγω συμφωνω μαζι σας πως ετσι π το εχουν κανει, δε μπορεις να ξερεις κ τι γινεται... Ωστοσο εγω που εγω βαλει την αγγελια βλεπω ποσους λαχνους εχουν παρει... Αγαπητέ κ. Oikono13, Καλησπέρα σας! Σας ευχαριστούμε πολύ για την καταχώρησή σας στην πλατφόρμα της Lakime. Ευχόμαστε να σας αρέσει η αναβάθμιση της πλατφόρμας που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες. Όσο αναφορά τον προβληματισμό σας σχετικά με την διαφάνεια θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι κληρώσεις πραγματοποιούνται ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα της Lakime. Την αποκλειστική χρήση των κληρώσεων έχει η ηλεκτρονική γεννήτρια τυχαίων αριθμών του random.org. Σε κάθε κλήρωση παρουσιάζεται αναλυτική λίστα με τους διαγωνιζόμενους, καθώς και η λίστα με τους κωδικούς κουπονιών που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη κλήρωση. Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε ένας ενεργός χρήστης. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 2/5/2020 στις 2:16 ΠΜ, p@cman29 είπε Καλησπέρα παιδιά σαν ιδέα είναι καταπληκτική. Τώρα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά ονόματα ποια είναι η ομάδα και τα σχετικά. μας έχει μια φωτογραφία με τα άτομα της ομάδας αλλά δεν ξέρω αν είναι αληθινή. Αγαπητέ κ.p@cman29, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ονόματα της ομάδας της Lakime, μπαίνοντας στο παρακάτω link: https://www.lakime.com/el/our-team Ευχόμαστε να σας βοηθήσαμε με την απάντησή μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 3/5/2020 στις 3:46 ΜΜ, m4is είπε Πριν λίγο έγινε κλήρωση στο κανάλι τους στο youtube (lakime marketplace). Σαν εταιρία υπάρχει από τον Φεβρουάριο του 2020, και μάλιστα η φωτογραφία με τα μέλη της εταιρίας, που υπάρχει στο site, φαίνεται legit βάση των ατόμων που απεικονίζει (αν το ψάξει κανείς θα βρει τον ιδρυτή της εταιρίας στην φωτογραφία). Θεωρώ πως είναι legitimate, αλλά σε πρώιμο στάδιο ακόμα, οπότε έχω μία αμφιβολία αν αξίζει να αγοράσει κανείς λαχνούς, δεσμεύοντας τα χρήματα του (με πιθανότητα ίσως να τα χάσει?). Αγαπητέ κ. m4is, Σας ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά σας στην πλατφόρμα της Lakime. Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την πλατφόρμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε! Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 4/5/2020 στις 9:14 ΠΜ, Klausx είπε Δεν το διαφήμισε, απλά έχει βάλει αυτοκίνητο γνωστός του, κακώς το ανέφερε χωρίς να είναι σίγουρος ότι δεν είναι λαμογιά. Χωρίς τηλ επικοινωνίας, όλα τα αυτοκίνητα σχεδόν από Κρήτη...Κλήρωση με Random.org που απλά το ξανά πατάνε μέχρι να βγει όπως θέλουν, domain σε .com με extra προστασία να μην φαίνεται σε ποιον ανήκει. Κορόιδα ψάχνουν. Αν δεν λύσουν το θέμα κλήρωσης π.χ με Live stream και όχι με ένα απλό βίντεο σε μια οθόνη λαπτοπ, έλεος. Αγαπητέ κ. Kalusx, Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας σχετικά με την πλατφόρμα της Lakime. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τα κεντρικά γραφεία της Lakime είναι το +44 20 38070805. Σχετικά με την αναφορά σας στην διαδικασία των κληρώσεων: Οι πωλητές καθώς και η Lakime δεν έχουν καμία γνώση, έλεγχο ή επιρροή στην επιλογή του νικητή. Την αποκλειστική χρήση των κληρώσεων έχει η ηλεκτρονική γεννήτρια τυχαίων αριθμών του random.org η οποία είναι πιστοποιημένη από το ανεξάρτητο εργαστήριο ECORGA (ISO/IEC 17025:2005) το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, οδός 2/F Berkeley Square House, Berkeley Square London, W1J 6BD. Όλες οι κληρώσεις πραγματοποιούνται ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα της Lakime. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τον χρόνο σας και τις πολύτιμες παρατηρήσεις σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 12/5/2020 στις 12:38 ΜΜ, The stuff in the basement είπε Ωραία πάμε τώρα και στο νομικό καθεστώς τις υποθέσης. Σας είπε κάποιος ότι στην Ελλάδα επιτρέπετε κάποιος η κάποια εταιρία να κάνει κληρώσεις για χρήματα αυτοκίνητα και οτιδήποτε άλλο αν ισχύει ότι έχουν δωθει μέχρι τώρα κάτι λαπτοπ και κινητά είναι επειδή ακούγετε πιο ασφαλές. Είναι σα να λέμε ότι αντικαθιστουμε τον ΟΠΑΠ αν μαθευτεί η ιστορία αυτή γιατί ακόμα δε το ξερουν πολλοί και δε το έχουν ψάξει νομικά πολλοί οι εμπλεκόμενοι θα πάνε στον εισαγγελέα Αγαπητέ κ. The stuff in the basement, Σας ευχαριστούμε για την αναφορά σας στην πλατφόρμα της Lakime. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: [email protected] Σας ευχαριστούμε! Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime
Lakime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 23/5/2020 στις 11:17 ΜΜ, alelo είπε Δεν νομίζω να πήρε μόνο τα λεφτά που έπαιξε. Λογικά πήρε κάποιο ποσοστό από την συνολική κλήρωση. Να μας πει το παιδί πόσα χρήματα του δώσανε. Αγαπητέ κ. alelo, Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας σχετικά με την πλατφόρμα της Lakime. Κάθε κλήρωση έρχεται με μια "εγγύηση της Lakime" που σημαίνει ότι εάν δεν λάβετε το βραβείο ή εάν είναι διαφορετικό από αυτό που διαφημίστηκε, θα σας καταβληθεί αποζημίωση ύψους 80% των συνολικών εσόδων από τις πωλήσεις των κουπονιών. Όσο αναφορά τον νικητή κ. Edward B. έλαβε το ποσό των 800€ που αντιστοιχεί στο 80% από τις πωλήσεις των κουπονιών καθώς ο πωλητής ακύρωσε την αγοραπωλησία. Σας ευχαριστούμε! Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 23/5/2020 στις 7:46 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Δηλαδή έσύ κέρδισες ένα αντικείμενο,δεν το έλαβες οπότε σου επέστρεψαν τα λεφτά του λαχνού,σωστά; Οι άλλοι που δεν κέρδισαν πήραν τα λεφτά του λαχνού τους πίσω;Απο την στιγμή που ακυρώθηκε η κλήρωση;Το ξέρουν ότι ακυρώθηκε; Αγαπητέ κ. Ukforthemoment, Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας σχετικά με την πλατφόρμα της Lakime. Κάθε κλήρωση έρχεται με μια "εγγύηση της Lakime" που σημαίνει ότι εάν δεν λάβετε το βραβείο ή εάν είναι διαφορετικό από αυτό που διαφημίστηκε, θα σας καταβληθεί αποζημίωση ύψους 80% των συνολικών εσόδων από τις πωλήσεις των κουπονιών. Όσο αναφορά τον νικητή κ. Edward B. έλαβε το ποσό των 800€ που αντιστοιχεί στο 80% από τις πωλήσεις των κουπονιών καθώς ο πωλητής ακύρωσε την αγοραπωλησία. Σας ευχαριστούμε! Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 2/6/2020 στις 8:02 ΜΜ, oldskl είπε Οσο η κλήρωση γίνεται από την laki me κανείς δεν εγγυαται πως οι τυχεροί δεν είναι της εταιρείας εργαζόμενοι,φίλοι, κλπ κλπ. Θέλω να πω πως δεν νίκας ποτέ. Δεν κληρωνεσε ποτέ και δεν θα είσαι τυχερός επισεις ποτέ. Αγαπητέ κ. oldskl, Σας ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας και τις παρατηρήσεις σας. Οι πωλητές καθώς και η Lakime δεν έχουν καμία γνώση, έλεγχο ή επιρροή στην επιλογή του νικητή. Την αποκλειστική χρήση των κληρώσεων έχει η ηλεκτρονική γεννήτρια τυχαίων αριθμών του random.org η οποία είναι πιστοποιημένη από το ανεξάρτητο εργαστήριο ECORGA (ISO/IEC 17025:2005) το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, οδός 2/F Berkeley Square House, Berkeley Square London, W1J 6BD. Όλες οι κληρώσεις πραγματοποιούνται ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα της Lakime. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε! Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 13/6/2020 στις 5:29 ΜΜ, mdfk43 είπε Το ψάχνω προσεκτικά το θέμα. Οι κληρώσεις γίνονται live αλλά η ένστασή μου σε αυτούς ήταν να φτιάξουν την ποιότητα έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τους αριθμούς των λαχνών ανα πάσα στιγμή καθώς ο τροχός γυρίζει. Νομίζω το διόρθωσαν γιατί είδα στις τελευταίες κληρώσεις είχαν και ένα 25-30% πιθανότητα να κερδίσουν άτομα που είχαν απλά στείλει το όνομά τους για να μπουν στην κλήρωση δωρεάν. Αγαπητέ κ. mdfk43, Σας ευχαριστούμε που είστε ενεργός χρήστης της πλατφόρμας. Ευχαριστούμε πολύ και για τις πολύτιμες παρατηρήσεις σας. Όλες οι κληρώσεις πραγματοποιούνται ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα της Lakime. Την αποκλειστική χρήση των κληρώσεων έχει η ηλεκτρονική γεννήτρια τυχαίων αριθμών του random.org. Σε κάθε κλήρωση παρουσιάζεται αναλυτική λίστα με τους διαγωνιζόμενους, καθώς και η λίστα με τους κωδικούς κουπονιών που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη κλήρωση. Σας ευχαριστούμε! Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 5/7/2020 στις 10:34 ΠΜ, primalfear είπε Δεν βλέπω option για δωρεάν συμμετοχή. Μόνο "Αγορά Λαχνού" οπότε έχουν δρόμο ακόμα για να είναι aligned και να μη μπλέξουν αργά ή γρήγορα. Εμένα με χάλασε που είχα πάρει λαχνό για ένα PS5 και δεν πήρα ποτέ ενημέρωση αν έγινε η κλήρωση και ποιος κέρδισε κτλπ. Δεν θεωρώ πάντως πως είναι "στημένες" (όλες at least) οι κληρώσεις. Δεν έχουν λόγο να στήσουν κάτι αν και εφόσον δεν πάνε για "αρπαχτή". Αγαπητέ κ.primalfear, Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά σας και τις πολύτιμες παρατηρήσεις σας. Πλέον οι χρήστες ενημερώνονται πριν την κλήρωση για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ζωντανά. Σας ευχαριστούμε! Ευχόμαστε να δούμε το όνομά σας στους νικητές μας. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime Στις 21/7/2020 στις 2:09 ΜΜ, chrisSerres είπε Η ιδέα είναι τρομερή! Δίνεις 1-2-3-5€ για τον λαχνό και δε σε νοιάζει αν θα τα χάσεις... Η διαδικασία ολοκληρώνεται όταν πουληθούν όλοι οι λαχνοί από ότι βλέπω, κι ο νικητής παίρνει ή το προϊόν, ή τα λεφτά σε περίπτωση που ο πωλητής δεν θέλει τελικά να πουλήσει το προϊόν, άρα λοιπόν μπορείς να κερδίσεις είτε το προϊόν είτε τα λεφτά. Όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω, θα ήθελα να είναι με μέλη και να φαίνεται ένας κατάλογος nickname η mail για να βλέπουμε όντως ποιος συμμετέχει, και όλη η διαδικασία να γίνεται live στη σελίδα με κάποιο embed προγραμματάκι. Αγαπητέ κ.chrisSerres, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Όλες οι κληρώσεις πραγματοποιούνται ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα της Lakime. Σε κάθε κλήρωση παρουσιάζεται αναλυτική λίστα με τους διαγωνιζόμενους, καθώς και η λίστα με τους κωδικούς κουπονιών που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη κλήρωση. Ευχόμαστε να σας βοηθήσαμε με την απάντησή μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime
thanasisdoul Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Γιατί ο ΑΦΜ της εταιρείας είναι 8 αριθμοί ? Ο Αφμ στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία είναι 9 ψηφία
Lakime Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Στις 13/1/2021 στις 9:41 ΜΜ, thanasisdoul είπε Γιατί ο ΑΦΜ της εταιρείας είναι 8 αριθμοί ? Ο Αφμ στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία είναι 9 ψηφία Αγαπητέ κ. thanasisdoul, Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας! Ο οκταψήφιος αριθμός στον οποίο αναφέρεστε δεν είναι o Α.Φ.Μ αλλά ο Company Number. Ευχόμαστε να σας βοηθήσαμε με την απάντησή μας. Για οποιαδήποτε άλλη απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: [email protected]. Σας ευχαριστούμε! Με εκτίμηση, η ομάδα της Lakime
astalis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Τι εμποδίζει την εταιρεία από τα να δημιουργεί ψεύτικες αγγελίες τις οποίες θα ακυρώνει πριν το τέλος τους, με σκοπό να εισπράττει το 30% του συνολικού ποσού που αγοράστηκε σε λαχνούς? (τώρα πια όταν δεν ολοκληρωθεί μια αγγελία το ποσό που εισπράττει ο νικητής είναι ίσο με 70% του συνολικού ποσού, αντί για 80%). Στην ουσία μπορεί να αγοράζονται λαχνοί για αντικείμενα φάντασμα, και μόνοι κερδισμένοι είναι ο ένας τυχερός που θα λάβει το 70% και φυσικά η εταιρεία που λαμβάνει σταθερά τα 30% από κάθε κλήρωση. Με δύο τρόπους θα μπορύσε να καταπολεμηθεί αυτό: 1)Να επιστρεφόταν το 100% σε έναν τυχερό (αντί για 70%) και η εταιρεία να ζήτουσε ένα fix ποσό από τον δημοπράτη (πχ 20 ευρώ) για κάθε αποτυχημένη δημοσίευση. 2)Να επιστρεφόντουσαν όλοι οι λαχνοί στους δικαιούχους (να μην υπήρχε καμία κλήρωση δηλαδή). Και πάλι η εταιρεία θα πληρωνόταν με fix ποσό από τον δημοπράτη. Αμφιβάλλω ότι θα λάβω οποιαδήποτε πειστική απάντηση απο την εταιρεία πάνω στο θέμα. 2
Lakime Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, astalis είπε Τι εμποδίζει την εταιρεία από τα να δημιουργεί ψεύτικες αγγελίες τις οποίες θα ακυρώνει πριν το τέλος τους, με σκοπό να εισπράττει το 30% του συνολικού ποσού που αγοράστηκε σε λαχνούς? (τώρα πια όταν δεν ολοκληρωθεί μια αγγελία το ποσό που εισπράττει ο νικητής είναι ίσο με 70% του συνολικού ποσού, αντί για 80%). Στην ουσία μπορεί να αγοράζονται λαχνοί για αντικείμενα φάντασμα, και μόνοι κερδισμένοι είναι ο ένας τυχερός που θα λάβει το 70% και φυσικά η εταιρεία που λαμβάνει σταθερά τα 30% από κάθε κλήρωση. Με δύο τρόπους θα μπορύσε να καταπολεμηθεί αυτό: 1)Να επιστρεφόταν το 100% σε έναν τυχερό (αντί για 70%) και η εταιρεία να ζήτουσε ένα fix ποσό από τον δημοπράτη (πχ 20 ευρώ) για κάθε αποτυχημένη δημοσίευση. 2)Να επιστρεφόντουσαν όλοι οι λαχνοί στους δικαιούχους (να μην υπήρχε καμία κλήρωση δηλαδή). Και πάλι η εταιρεία θα πληρωνόταν με fix ποσό από τον δημοπράτη. Αμφιβάλλω ότι θα λάβω οποιαδήποτε πειστική απάντηση απο την εταιρεία πάνω στο θέμα. Αγαπητέ κ. astalis, Καλησπέρα σας! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που αφιερώσατε και τις προτάσεις σας για την πλατφόρμα της Lakime, καθώς αυτές θα μας κάνουν καλύτερους. Στόχος μας στην Lakime είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να πουλούν τα προϊόντα τους ευκολότερα και στην τιμή που πραγματικά επιθυμούν. Κάθε επιτυχημένη πώληση είναι και μια ‘’νίκη’’ για την πλατφόρμα της Lakime καθώς περισσότεροι πωλητές μας εμπιστεύονται τα προϊόντα τους, με άμεσο αποτέλεσμα να ελκύουν και περισσότερους αγοραστές, οι οποίοι συμμετέχουν σε κληρώσεις της Lakime για να κερδίσουν το προϊόν των ονείρων τους. Η δημιουργία ‘’ψεύτικων αγγελιών’’ μόνο κακό θα δημιουργούσε στην πλατφόρμα της Lakime καθώς τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές δεν θα την εμπιστεύονταν για την καταχώρηση προϊόντων και την αγορά κουπονιών αντίστοιχα. Απαντώντας λοιπόν στο ερώτημά σας <<Τι εμποδίζει την εταιρεία από το να δημιουργεί ψεύτικες αγγελίες τις οποίες θα ακυρώνει πριν το τέλος τους, με σκοπό να εισπράττει το 30% του συνολικού ποσού που αγοράστηκε σε λαχνούς;>> Η Φιλοσοφία της Σχετικά με την πρότασή σας για επιστροφή του 100% των συνολικών εσόδων από τις πωλήσεις των κουπονιών στον νικητή της κλήρωσης, δυστυχώς δεν είναι εφικτό καθώς με κάθε αγορά κουπονιού η εταιρεία πληρώνει τραπεζικές προμήθειες, προμήθειες σε εταιρείες αδειοδότησης κ.τ.λ. Τέλος, σχετικά με την πρότασή σας για χρέωση των πωλητών που δεν καταφέρνουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους (ή ακυρώσουν την αγγελία τους) μέσα από την πλατφόρμα της Lakime δεν την θεωρούμε ηθική. Ο στόχος του κάθε πωλητή είναι να πουλήσει το προϊόν του, οπότε δεν μπορούμε να τον ‘’τιμωρήσουμε’’ στην περίπτωση που καταφέρει να το πουλήσει σε κάποιο άλλο marketplace ή αλλάξει γνώμη και δεν επιθυμεί πλέον την πώλησή του. Ευχόμαστε να σας καλύψαμε με την απάντησή μας. Ευχαριστούμε και πάλι για τον χρόνο και τις προτάσεις σας. Σας ευχαριστούμε! Για οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: [email protected] Με εκτίμηση, Η ομάδα της Lakime Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Lakime
astalis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Η δημιουργία ‘’ψεύτικων αγγελιών’’ μόνο κακό θα δημιουργούσε στην πλατφόρμα της Lakime καθώς τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές δεν θα την εμπιστεύονταν για την καταχώρηση προϊόντων και την αγορά κουπονιών αντίστοιχα. Μα δεν υπάρχει τρόπος να πιστοποιήσει κάποιος οτι μια αγγελία είναι ψεύτικη. Ακόμα και η κάθε αγγελία που είναι ανεβασμένη μέσα είναι ανώνυμη, δε φαίνεται κάπου το προφίλ του πωλητή. Γιατί? Στην πράξη, μία αγγελία έχει μαζέψει 1000 ευρώ σε λαχνούς, ακυρώνεται, και η εταιρεία σας παίρνει από το τίποτα 300 ευρώ. Νομίζω ότι αυτό το ποσό είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε προμήθεια που αναφέρετε. Συμφωνώ ότι πρέπει καπως να κερδίζετε και εσείς, αλλά η πολιτική αυτή είναι μυστήρια. Στις περισσότερες περιπτώσεις σας συμφέρει περισσότερο οικονομικά η ακύρωση της παραγγελίας παρά η ολοκλήρωση της. Αναφορά σε κείμενο Ο στόχος του κάθε πωλητή είναι να πουλήσει το προϊόν του, οπότε δεν μπορούμε να τον ‘’τιμωρήσουμε’’ στην περίπτωση που καταφέρει να το πουλήσει σε κάποιο άλλο marketplace ή αλλάξει γνώμη και δεν επιθυμεί πλέον την πώλησή του. Είναι στο χέρι του πωλητή να βάλει μια αγγελία που να έχει νόημα για τον αγοραστή. Επιπλέον ο κάθε πωλητής αν είχε ένα κόστος μη ολοκλήρωσης αγγελίας, θα χε και ένα κίνητρο να προωθήσει την αγγελία του περισσότερο(επιπλέον διαφήμιση για εσάς).Όταν το site έχει αγγελία για Iphone 14 pro max, με 7 ευρώ για κάθε ένα από τους διαθέσιμους 350 λαχνούς, δηλαδή σύνολο 2450 ευρώ, για ένα κινητό των 1800 ευρώ, δεν μπορεί να περιμένει με σιγουριά ότι αυτή η αγγελία θα προχωρήσει. Το πιο πιθανό είναι αυτή η αγγελία να ακυρωθεί με τον δημοπράτη να μη χάνει τίποτα(!) και το site να είναι ο μόνος πραγματικά κερδισμένος.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Στις 9/5/2020 στις 8:41 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Γιατί η φάση μου θυμίζει https://vic.bg/ανέκδοτα/ο-ψόφιος-γάιδαρος ? Ανανέωση στο ποστ https://lyk-n-moudan-new.chal.sch.gr/index.php?pg=44010444 2
Lakime Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, astalis είπε Μα δεν υπάρχει τρόπος να πιστοποιήσει κάποιος οτι μια αγγελία είναι ψεύτικη. Ακόμα και η κάθε αγγελία που είναι ανεβασμένη μέσα είναι ανώνυμη, δε φαίνεται κάπου το προφίλ του πωλητή. Γιατί? Στην πράξη, μία αγγελία έχει μαζέψει 1000 ευρώ σε λαχνούς, ακυρώνεται, και η εταιρεία σας παίρνει από το τίποτα 300 ευρώ. Νομίζω ότι αυτό το ποσό είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε προμήθεια που αναφέρετε. Συμφωνώ ότι πρέπει καπως να κερδίζετε και εσείς, αλλά η πολιτική αυτή είναι μυστήρια. Στις περισσότερες περιπτώσεις σας συμφέρει περισσότερο οικονομικά η ακύρωση της παραγγελίας παρά η ολοκλήρωση της. Είναι στο χέρι του πωλητή να βάλει μια αγγελία που να έχει νόημα για τον αγοραστή. Επιπλέον ο κάθε πωλητής αν είχε ένα κόστος μη ολοκλήρωσης αγγελίας, θα χε και ένα κίνητρο να προωθήσει την αγγελία του περισσότερο(επιπλέον διαφήμιση για εσάς).Όταν το site έχει αγγελία για Iphone 14 pro max, με 7 ευρώ για κάθε ένα από τους διαθέσιμους 350 λαχνούς, δηλαδή σύνολο 2450 ευρώ, για ένα κινητό των 1800 ευρώ, δεν μπορεί να περιμένει με σιγουριά ότι αυτή η αγγελία θα προχωρήσει. Το πιο πιθανό είναι αυτή η αγγελία να ακυρωθεί με τον δημοπράτη να μη χάνει τίποτα(!) και το site να είναι ο μόνος πραγματικά κερδισμένος. Αγαπητέ κ. astalis, Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και τα ερωτήματά σας σχετικά με την λειτουργία της Lakime. Μέχρι σήμερα 17/11/2022 μόνο 8 αγγελίες έχουν ακυρωθεί από πωλητές ενώ είχαν είδη πουληθεί κουπόνια. Στην περίπτωση ακύρωσης αγγελίας εμφανίζεται αυτόματο badge ‘’Ακυρώθηκε’’ πάνω στην αγγελία και πραγματοποιείται κλήρωση. Πιστεύουμε ότι αναφέρεστε σε αγγελίες στις οποίες δεν έχουν πουληθεί τα κουπόνια 12 μήνες μετά την καταχώρηση τους ή σε αγγελίες με συγκεκριμένη ημερομηνία κλήρωσης από τον πωλητή που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το επιθυμητό σύνολο κουπονιών. Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις δεν υπήρξε ακύρωση από τον πωλητή. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις που δεν συγκεντρώθηκε το σύνολο των κουπονιών ο πωλητής δέχτηκε να στείλει το προϊόν του στον νικητή λαμβάνοντας το 90% από τις πωλήσεις των κουπονιών. Βρείτε παρακάτω πόσο διάστημα παραμένει κάθε αγγελία στην πλατφόρμα της Lakime: Σενάριο (1): Δεν έχει πουληθεί κανένα κουπόνι σε διάστημα 6 μηνών από την ημέρα καταχώρησης της αγγελίας στην πλατφόρμα. Η αγγελία διαγράφεται. Σενάριο (2): Δεν έχουν πουληθεί όλα τα κουπόνια (έχει πουληθεί έστω και ένα κουπόνι) σε διάστημα 12 μηνών από την ημέρα καταχώρησης της αγγελίας στην πλατφόρμα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το σύνολο των κουπονιών που έχουν πουληθεί. Αν ο πωλητής παραδώσει το βραβείο στον νικητή τότε θα του στείλουμε τα χρήματα από τις πωλήσεις των κουπονιών. Αν ο πωλητής δεν δεχτεί να παραδώσει το βραβείο τότε ο νικητής θα λάβει χρηματικό ποσό ίσο με το 70% των πωληθέντων κουπονιών και ο πωλητής θα κρατήσει το προϊόν του. Σας ευχαριστούμε για την ορθή πρόταση περί δημοσίευσης του προφίλ του εκάστοτε πωλητή. Την προωθούμε στο αρμόδιο τμήμα για την πιθανή μελλοντική της υλοποίηση. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τις προτάσεις και προβληματισμούς σας. Τις χρειαζόμαστε για την βελτίωση της πλατφόρμας της Lakime. Σας ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώσατε! Παραμένουμε στην διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Lakime Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Lakime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα