Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί η φάση μου θυμίζει https://vic.bg/ανέκδοτα/ο-ψόφιος-γάιδαρος  ?

Γενικα το να κραζεις δημοσια μια επιχειρηση επειδη εσυ δε μπορεις να καταλαβεις τη λογικη της, ειναι απλα απαραδεκτο... Εαν δε θελεις απλα δεν παιρνεις...

• Confused 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Oikono13 είπε

Γενικα το να κραζεις δημοσια μια επιχειρηση επειδη εσυ δε μπορεις να καταλαβεις τη λογικη της, ειναι απλα απαραδεκτο... Εαν δε θελεις απλα δεν παιρνεις...

Γιατί θίχτηκες εσύ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί θίχτηκες εσύ;

Δε θιχτηκα... Απλα διαφωνω με ολους οσους μπαινουν σε οτιδηποτε φορουμ κ γραφουν οτι βλακια τους ερθει στο κεφαλι... Το να κραζεις την επιχειρηση του αλλου δεν ειναι ομορφο... Εαν δε συμφωνεις με την ιδεα του σαϊτ, απλα μην ψωνισεις η πες πως εχω καποιες ενστασεις συγκεκριμενες... Οχι να το παρομοιαζεις με ανεκδοτο... Ειναι ασχημο.. Αυτο απλα σου ειπα...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Oikono13 είπε

Δε θιχτηκα... Απλα διαφωνω με ολους οσους μπαινουν σε οτιδηποτε φορουμ κ γραφουν οτι βλακια τους ερθει στο κεφαλι... Το να κραζεις την επιχειρηση του αλλου δεν ειναι ομορφο... Εαν δε συμφωνεις με την ιδεα του σαϊτ, απλα μην ψωνισεις η πες πως εχω καποιες ενστασεις συγκεκριμενες... Οχι να το παρομοιαζεις με ανεκδοτο... Ειναι ασχημο.. Αυτο απλα σου ειπα...

Kαλά κάνεις και διαφωνείς,δικαιωμά σου είναι.Αλλά και δικαιωμα μου είναι να μου θυμίζει κάποια περιπτωση οπως Dealber.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Kαλά κάνεις και διαφωνείς,δικαιωμά σου είναι.Αλλά και δικαιωμα μου είναι να μου θυμίζει κάποια περιπτωση οπως Dealber.

Και εμένα είναι η Αλήθεια οτι αυτό ήταν το πρώτο που με ήρθε στο μυαλό :P

Δημοσ.

Δεν ειναι το ιδιο ρε συ, γιατι εδω μιλαμε πως ο καθενας απο εμας ανεβαζει το δικο του προϊον και ο ιδιος οριζει ποσους λαχνους θελει κ σε τι ποσο ο ενας... Δεν ειναι οτι το ιδιο το site ανεβαζει δικες του αγγελιες... Επισης το οτι εχει συμβει μια τετοια ιστορια, οπως της dealber, δε σημαινει πως απο εδω κ περα οτι κ να βγει θα ειναι απατεωνια!

Δημοσ.

Ωραία πάμε τώρα και στο νομικό καθεστώς τις υποθέσης. Σας είπε κάποιος ότι στην Ελλάδα επιτρέπετε κάποιος η κάποια εταιρία  να  κάνει κληρώσεις για χρήματα αυτοκίνητα και οτιδήποτε άλλο αν ισχύει ότι έχουν δωθει μέχρι τώρα κάτι λαπτοπ και κινητά είναι επειδή ακούγετε πιο ασφαλές. Είναι σα να λέμε ότι αντικαθιστουμε τον ΟΠΑΠ αν μαθευτεί η ιστορία αυτή γιατί ακόμα δε το ξερουν πολλοί και δε το έχουν ψάξει νομικά πολλοί οι εμπλεκόμενοι θα πάνε στον εισαγγελέα 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, The stuff in the basement είπε

Ωραία πάμε τώρα και στο νομικό καθεστώς τις υποθέσης. Σας είπε κάποιος ότι στην Ελλάδα επιτρέπετε κάποιος η κάποια εταιρία  να  κάνει κληρώσεις για χρήματα αυτοκίνητα και οτιδήποτε άλλο αν ισχύει ότι έχουν δωθει μέχρι τώρα κάτι λαπτοπ και κινητά είναι επειδή ακούγετε πιο ασφαλές. Είναι σα να λέμε ότι αντικαθιστουμε τον ΟΠΑΠ αν μαθευτεί η ιστορία αυτή γιατί ακόμα δε το ξερουν πολλοί και δε το έχουν ψάξει νομικά πολλοί οι εμπλεκόμενοι θα πάνε στον εισαγγελέα 

Ποιος νόμος το απαγορεύει αυτό που αναφέρεις? Ήρεμα ρωτάω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, GoS είπε

Ποιος νόμος το απαγορεύει αυτό που αναφέρεις? Ήρεμα ρωτάω

Καταρχήν η εταιρεία λέει είναι  "Lakime Limited. η οποία εδρεύει στο Λονδίνο με Α.Φ.Μ 12465949" αλλά στον όρο 12 "Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο και για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά προκύψει θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας."

Για Αγγλία ξεκινάμε εδώ: 

https://www.gamblingcommission.gov.uk/PDF/quick-guides/Prize-competitions-and-free-draws-quick-guide.pdf

Οι τύποι έχουν foul από τη στιγμή που δεν σου επιτρέπει να πάρεις μέρος σε κάθε "διαγωνισμό"/sweepstake δ ω ρ ε ά ν.

Για Ελλάδα εδώ https://www.gamingcommission.gov.gr/index.php/deltia-typou-blog/177-mh-armodiothta-eeep-laheiofores-agores?fbclid=IwAR2ENy0h9_5pVrThxqm6uVftpBL1tdWV9TNPVeNgO7JAvDRKStRVP5A1DvQ αναφέρει ν.5101/1931 (Α 238)

Για προωθητικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα υπάρχει πάντα ορος για την δωρεάν συμμετοχή.

Το είχα ψάξει λιγο παλιότερα, το μονο που διαχωρίζει τον τζόγο από τους προωθητικούς διαγωνισμούς είναι πως δεν ειναι απαραίτητο στους διαγωνισμούς να χαλάσεις χρήματα. Διαφορετικά όπως και να το μασκαρέψει οποιοσδήποτε είναι τ ζ ό γ ο ς

Επεξ/σία από primalfear
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γεια και απ' μένα , είμαι ο ένας απ' τους τυχερούς του lakime  Edward Bondarenco  έχω κερδίσει ένα msi gaming laptop  και ναι έχω βρει το μπελά μου στν αρχή πίστευα πως είναι εταιρία πυραμίδα όχι ότι δεν το πιστεύω ακόμα  , το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ο πωλητής που είναι πολύ επιφυλακτικός  γιατί απ' ότι κατάλαβα φοβάται να εμπιστευτεί τν εταιρία  αντίστοιχα και εγώ και δεν μπορούμε να βρούμε μια άκρη για το πώς θα παραλάβω το πσ εγώ έχω 8 μυνήματα με τν lakime στο οποίο τους ρωτάω πως λειτουργεί τ εγγύηση έχω και όλα αυτά μέχρι που τους έστειλα ένα μύνημα και τους είπα πως θέλω το 80% απ' τους λαχνούς και έκαναν τν Κινέζο 

Στις 3/5/2020 στις 4:18 ΜΜ, asdfnikos είπε

Τα χρήματα δεν τα δίνουν αφού πατήσει αποδοχή ο νικητής ; (Απ'οτι κατάλαβα απο το Q&A) λένε πως μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή που πατήσεις  το κουμπί θα λάβεις τα χρήματα

Στις 19/5/2020 στις 11:32 ΠΜ, alelo είπε

Αν κάποιος κερδίσει πάντως ας γράψει εδω

Εγώ έχω κερδίσει , αλλά το αν έχω λάβει το δώρο είναι άλλο θέμα  

3 λεπτά πριν, edwardfsociety είπε

Γεια και απ' μένα , είμαι ο ένας απ' τους τυχερούς του lakime  Edward Bondarenco  έχω κερδίσει ένα msi gaming laptop  και ναι έχω βρει το μπελά μου στν αρχή πίστευα πως είναι εταιρία πυραμίδα όχι ότι δεν το πιστεύω ακόμα  , το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ο πωλητής που είναι πολύ επιφυλακτικός  γιατί απ' ότι κατάλαβα φοβάται να εμπιστευτεί τν εταιρία  αντίστοιχα και εγώ και δεν μπορούμε να βρούμε μια άκρη για το πώς θα παραλάβω το πσ εγώ έχω 8 μυνήματα με τν lakime στο οποίο τους ρωτάω πως λειτουργεί τ εγγύηση έχω και όλα αυτά μέχρι που τους έστειλα ένα μύνημα και τους είπα πως θέλω το 80% απ' τους λαχνούς και έκαναν τν Κινέζο 

Θα σας ενημερώσω αν παραλάβω το πσ η τα χρήματα η αν όχι το λόγο  

Δημοσ.

Ο τρόπος κλήρωσης δεν είναι αξιόπιστος και αυτό είναι το σημαντικότερο. Όποτε δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, edwardfsociety είπε

Θα σας ενημερώσω αν παραλάβω το πσ η τα χρήματα η αν όχι το λόγο  

Πριν Πόσο καιρό κέρδισες το λαπτοπ;

Έχεις ανταλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία με τον πωλητή ειναι απο άλλη πολη;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε το ποιο μεγάλο πρόβλημα δεν είναι μόνο να κερδίσεις αλλά πως θα γίνει μετά η συναλλαγή του κερδισμένου και αυτού που πουλάει. Βασικά αυτός που πουλάει θα πρέπει να πάρει τα λεφτά του απο το lakime και μετά το lakime θα πρεπει να κανει την ανταλλαγή με τον κερδισμένο.

Επεξ/σία από alelo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2020 στις 8:22 ΜΜ, asdfnikos είπε

Πριν Πόσο καιρό κέρδισες το λαπτοπ;

Έχεις ανταλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία με τον πωλητή ειναι απο άλλη πολη;

Λοιπόν το λάπτοπ το κέρδισα 8 του μηνός  στς 9 επικοινώνησε ο κάτοχος του laptop  σήμερα  ο κάτοχος μου είπε πως έστειλε Μάιλ στν λακιμι και τους είπε πως ακυρώνει τν αγγελία οπότε η λακιμι μου ζήτησε το PayPal και μου κατέθεσε τα χρήματα σε μια ώρα απ' τν ώρα τον μηνυμάτων  ( ναι ο πωλητής είναι από Θεσσαλονίκη και εγώ από Αθήνα ) οπότε σύμφωνα με τους όρους της λακιμι αυτός πρέπει να μου το στείλει και να κρατήσει κάποια απόδειξη. Πχ. Το τρακ ναμπερ  όταν λάβω εγώ το λάπτοπ πατάω έλαβα το δώρο  και μέσα σε 48 ώρες θα έχει τα χρήματα. 

Στις 20/5/2020 στις 8:22 ΜΜ, Klausx είπε

Ο τρόπος κλήρωσης δεν είναι αξιόπιστος και αυτό είναι το σημαντικότερο. Όποτε δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα ευρώ.

Κοίτα και εγώ για τν πλάκα μου το έκανα αλλά όταν κέρδισα άρχισα και το έψαχνα το θέμα. Αυτό που ξέρω είναι πως μέχρι και σήμερα δεν πίστευα πως θα έχω λάπτοπ η τα χρήματα αλλά τελικά η ανταπόκριση τους ήταν άμεση όσο αφορά την καταβολή τον χρημάτων όντως είναι πολύ πιθανό να είναι εταιρεία πυραμίδα αλλά πιστεύω πως θα βγάλουν τα πενταπλάσια χρήματα αν απλά συνεχίσουν με τον τρόπο αυτό  που έχουν γιατί είναι μακράν καλύτερο από το car.gr  και για τους αγοραστές και για τους πολίτες  

Όποιος χρειάζεται λεπτομέρειές ας μου γράψει σε αυτό το μήνυμα

Επεξ/σία από edwardfsociety
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...