Danis1980 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΥΟΡΟΦΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ ΑΓΟΡΑΣΑ extender ac750 tp link.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΜΕ ΤΟ extender.ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ vodafone .... ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ vodafone...ext ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΔΕΘΩ ΣΤΟ vodafone...ext ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ? ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ extender ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ? ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΜΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ extender?
soteras Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Ας τα παρουμε με την αρχη στο οροφο που ειναι το extender θα συνδεσαι εκει καθως μεσω αυτου θα εχεις τερμα σημα λογικα η πιο καλο στον οροφο που ειναι το ρουτερ θα συνδεεσε στο ρουτερ παλι λογο σηματος.Λογικα το extender θα εχει αυτοκολλητο απο κατω με αλλο κωδικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα