comafe Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Αγόρασα το red mi notε 8t πριν 3 μήνες από τον Γερμανο. Εχθες χωρις καποιο λογο η οθόνη έσβησε και το κινητο δεν λειτουργει (μπαταρια εχει) δεν κανει την δόνηση οταν πατάω παρατεταμένα το κουμπιά ουτε αναβει καποιο φωτάκι οταν το βαζω στην πρίζα..Ξερω οτι εχω δικαίωμα να μου το αντικαταστησουν προσωρινά αμα κανουν πανω απο 15 ημερες οπως λεει εδω http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8170 το θεμα ειναι οτι και μια μερα να μου λειψει το κινητο θα εχω θεμα με την δουλεια μου.Επισης στο κινητο εχω καποια σημαντικα αρχεια που θα ειχα θεμα αμα χαθουν, μπορω να τους πω να μου τα μεταφερουν ή υπαρχει περιπτωσει να μου κρατησουν το κινητο και να μου δωσουν αλλο με αποτελεσμα να χαθουν αυτα τα αρχεια?
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δεν επισκευαζει ο Γερμανος το κινητο αλλα η Infoquest. Μιλησε με αυτην για περισσοτερες λεπτομερειες για το κινητο σου,ετσι ωστε αν θες/μπορεις να το πας/στειλεις εσυ ο ιδιος να αποφυγεις τον Γερμανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα