giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Στις 27/4/2020 στις 3:20 ΜΜ, Nik1239 είπε Φίλε θα βάλω τα 8 γιατί αυτά φορούσε όταν το πήρα και θα κάνω αναβάθμιση σε αυτά που είπες γιατί εξάλλου το store μου δεν λειτουργεί μου βγάζει ερρορ και δεν μπορώ να το φτιάξω και τα έχω δοκιμάσει όλα Φίλε την ψύξη θα την πειράξω γιατί βλέπω θερμοκρασίες που δεν έπρεπε να είναι έτσι πχ 55 βαθμούς στο YouTube ανοιχτό χωρίς τίποτα αλλο μαζί με βάση με fans και το δουλεύω αρκετές ώρες για ταινίες οπότε δεν θέλω να φτάσει 70 καμοια στιγμή Τους 55 βαθμους τους θεωρω μια χαρα ειδικα με ανοιχτο youtube.Μπορεις να κανεις stress την cpu με αυτο εδω και να δεις την θερμοκρασιες θα εχεις https://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/Orthos-Prime.shtml
Nik1239 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, giannis22k είπε Τους 55 βαθμους τους θεωρω μια χαρα ειδικα με ανοιχτο youtube.Μπορεις να κανεις stress την cpu με αυτο εδω και να δεις την θερμοκρασιες θα εχεις https://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/Orthos-Prime.shtml Έχω το prime95 κάνει;; Επίσης πως γίνεται να είναι μια χαρά 55 βαθμοί με το YouTube ενώ σε μια ταινία 720p πιάνει 60αρια και 65αρια μετά από μισή ώρα;;
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Έχω το prime95 κάνει;; Επίσης πως γίνεται να είναι μια χαρά 55 βαθμοί με το YouTube ενώ σε μια ταινία 720p πιάνει 60αρια και 65αρια μετά από μισή ώρα;; Ναι κανει το prime95.Πιανεις 65αρια γιατι ειναι λαπτοπ.Δεν ειναι κακο εκτος αν δε το εχει φυσηξει η καθαρίσει απο μεσα ποτε τοτε δεν ειναι κακο να το κανεις.Αλλα μην περιμένεις να εχεις 40 & 50 βαθμους σε youtube εκτος αν είναι σε κατασταση idle .Κανε ενα τεστ και δες
Nik1239 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, giannis22k είπε Ναι κανει το prime95.Πιανεις 65αρια γιατι ειναι λαπτοπ.Δεν ειναι κακο εκτος αν δε το εχει φυσηξει η καθαρίσει απο μεσα ποτε τοτε δεν ειναι κακο να το κανεις.Αλλα μην περιμένεις να εχεις 40 & 50 βαθμους σε youtube εκτος αν είναι σε κατασταση idle .Κανε ενα τεστ και δες Δεν το έχω καθαρίσει πότε 4χρονια τώρα απλός δεν περίμενα τόσο μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες σε ένα λάπτοπ και σε ένα desktop δλδ ο i3 με την στοκ στο desktop πιάνει 60αρια μετά από 3εις ώρες F1 στα high
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μην συγκρίνεις επεξεργαστές, στα φορητά τα συστήματα ψύξης είναι μικρότερα. οι θερμοκρασίες που έχεις είναι άψογες για φορητό, είχα τον 2430M για χρόνια στο N5110 και έβλεπα και 80αρια αναλόγως την χρήση, ποτέ δεν έπαθε τίποτα το σύστημα μέχρι που με πρόδωσε η οθόνη.
Nik1239 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Μην συγκρίνεις επεξεργαστές, στα φορητά τα συστήματα ψύξης είναι μικρότερα. οι θερμοκρασίες που έχεις είναι άψογες για φορητό, είχα τον 2430M για χρόνια στο N5110 και έβλεπα και 80αρια αναλόγως την χρήση, ποτέ δεν έπαθε τίποτα το σύστημα μέχρι που με πρόδωσε η οθόνη. Αν του αλλάξω πάστα θα δω καθόλου διαφορά ή τα ίδια;;
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 φιλτατε, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις θερμοκρασίες σταθερού σε φορητό, απλά το ξεχνάς. Για μένα εφόσον δεν παίζεις σε 90αρια δεν έχεις κανένα πρόβλημα, είναι διαφορετικά σχεδιασμένα τα λάπτοπ, και ιδιαίτερα με τις νέες τεχνολογίες ο ανεμιστήρας ανάβει στους πχ 60 βαθμούς και πάνω. Προσωπικά λόγω χρήσης, το άνοιγα για καθάρισμα ανα 6μήνο και πάστα άλλαζα ανα έτος περίπου η όταν το έβλεπα και ακούμπαγε 90άρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα