lunatic21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Η παστα φιλε μου ειτε η πρωτη ειτε η δευτερη κανει και για cpu laptop-desktop καθως και για gpu ειτε laptop ειτε desktop οποτε αφοβα την τοποθετεις. Οσο αφορα τα windows αν το μηχανημα το πηρες καινουριο και τα ειχε επανω σαφως ειναι ενεργοποιημενα αυτο που πρεπει να θυμηθεις λιγο ειναι ποια εκδοση ειχε το μηχανημα απο την αρχη καθως αν για παραδειγμα ειχε 8.1 εχει κλειδι γι αυτα αρα θα πρεπει να βαλεις πρωτα αυτα και μετα να μεταβεις σε windows 10 που τρεχουμε οι περισσοτεροι πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, lunatic21 είπε Η παστα φιλε μου ειτε η πρωτη ειτε η δευτερη κανει και για cpu laptop-desktop καθως και για gpu ειτε laptop ειτε desktop οποτε αφοβα την τοποθετεις. Οσο αφορα τα windows αν το μηχανημα το πηρες καινουριο και τα ειχε επανω σαφως ειναι ενεργοποιημενα αυτο που πρεπει να θυμηθεις λιγο ειναι ποια εκδοση ειχε το μηχανημα απο την αρχη καθως αν για παραδειγμα ειχε 8.1 εχει κλειδι γι αυτα αρα θα πρεπει να βαλεις πρωτα αυτα και μετα να μεταβεις σε windows 10 που τρεχουμε οι περισσοτεροι πλεον. Σωστά ειχε 8.1 ή τα 8 δεν θυμάμαι καλά αλλά θα δω εγώ έχω κάνει αναβάθμιση στα 10 εννοείτε δες λίγο το edit μου πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Κοιτα προτεινω οταν παρεις τον ssd ξεκινα και κανε μια καθαρη εγκατασταση σε αυτον, αν δεις οτι δεν πανε καλα τα πραγματα και δεν τα καταφερνεις τραβας μια κλωνοποιηση απο τον παλιο hdd και εισαι αρχοντας. Δεστο και σαν μια προκληση ενα πρωινο που θα πινεις το καφεδακι σου, εξαλλου εχουμε αφθονο χρονο οι περισσοτεροι τωρα λογο της καταστασης με τον κορονοιο 😀😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, lunatic21 είπε Κοιτα προτεινω οταν παρεις τον ssd ξεκινα και κανε μια καθαρη εγκατασταση σε αυτον, αν δεις οτι δεν πανε καλα τα πραγματα και δεν τα καταφερνεις τραβας μια κλωνοποιηση απο τον παλιο hdd και εισαι αρχοντας. Δεστο και σαν μια προκληση ενα πρωινο που θα πινεις το καφεδακι σου, εξαλλου εχουμε αφθονο χρονο οι περισσοτεροι τωρα λογο της καταστασης με τον κορονοιο 😀😉 Οκ θα βγάλω τον hdd και θα βάλω τον ssd και θα κάνω την εγκατάσταση των 8.1 απλός δεν ξέρω από που να κατεβάσω τα 8.1 ή τα 8 έχω δύο usb με windows 10 από το tool της Microsoft αλλά δεν ξέρω από τα κάνω το ίδιο με τα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Απο εδω φιλε μου που ειναι και το επισημο site της microsoft https://prnt.sc/s6ncll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, lunatic21 είπε Απο εδω φιλε μου που ειναι και το επισημο site της microsoft https://prnt.sc/s6ncll Είναι το ίδιο με τα 10 έτσι βάζω το στικάκι τα κατεβάζω μετά βάζω το στικάκι στο λάπτοπ και κάνω boot από εκεί και τα περνάει έτσι;; Δεν μου απάντησες για το πόσες χρησεις μπορώ να κάνω με την πάστα που μου πρότεινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ναι ακριβως η ιδια διαδικασια ειναι απο οσο θυμαμαι και ακολουθεις βημα βημα τις ερωτησεις που θα σου κανει, εννοειτε οτι θα παρει λιγο χρονο γι αυτο θα ηταν καλο να φτιαξεις και ενα καφεδακι καθως θα κανει και αρκετες επανεκινησεις το μηχανημα μεχρι να ολοκλυρωθει η ολη διαδικασια. Κοιταξε οσο αφορα την παστα εχει να κανει και με την χρηση που κανεις στο laptopaki. Αν για παραδειγμα το ανοιγεις μια στο τοσο καθως εχεις και σταθερο και το εχεις σαν εφεδρικο αν αλλαζεις 1 φορα καθε 2-3 χρονια δεν θα εχεις θεμα. Αν τωρα το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση η δεν το κλεινεις καθολου τοτε προτεινω 1 φορα το χρονο αλλαγη. Δεν χρειαζεται παραπανω. Εκτος και αν για καποιο λογο το δεις και ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες οποτε εκει δεν κοιταζεις χρονο κατευθειαν αλλαζεις την παστουλα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, lunatic21 είπε Ναι ακριβως η ιδια διαδικασια ειναι απο οσο θυμαμαι και ακολουθεις βημα βημα τις ερωτησεις που θα σου κανει, εννοειτε οτι θα παρει λιγο χρονο γι αυτο θα ηταν καλο να φτιαξεις και ενα καφεδακι καθως θα κανει και αρκετες επανεκινησεις το μηχανημα μεχρι να ολοκλυρωθει η ολη διαδικασια. Κοιταξε οσο αφορα την παστα εχει να κανει και με την χρηση που κανεις στο laptopaki. Αν για παραδειγμα το ανοιγεις μια στο τοσο καθως εχεις και σταθερο και το εχεις σαν εφεδρικο αν αλλαζεις 1 φορα καθε 2-3 χρονια δεν θα εχεις θεμα. Αν τωρα το χρησιμοποιεις σε καθημερινη βαση η δεν το κλεινεις καθολου τοτε προτεινω 1 φορα το χρονο αλλαγη. Δεν χρειαζεται παραπανω. Εκτος και αν για καποιο λογο το δεις και ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες οποτε εκει δεν κοιταζεις χρονο κατευθειαν αλλαζεις την παστουλα του. Καθημερινή χρήση του κάνω καμιά ώρα την μέρα και κάποιες φορές να δω καμοια ταινία στην TV Το έχω τώρα μια 4αετια και δεν του έχω αλλάξει ποτέ πάστα Τον σταθερό τον έχω καθημερινά 2-4 ώρες ανοιχτό και τον έχω περίπου 5 μήνες οπότε λέω να του αλλάξω παστές σε κάνα 6μηνο Το σωληνάριο θα φτάσει για 4εις χρήσεις λες;; 2cpu 1gpu και να έχω και άλλη μία σε περίπτωση που γίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 υπολογισε οτι το καθε 1 γραμμαριο ειναι για 2 χρησεις, οποτε αν παρεις 4 γραμμαρια παστα θα εχεις για 8 χρησεις και θα εισαι καλυμμενος πληρως φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, lunatic21 είπε υπολογισε οτι το καθε 1 γραμμαριο ειναι για 2 χρησεις, οποτε αν παρεις 4 γραμμαρια παστα θα εχεις για 8 χρησεις και θα εισαι καλυμμενος πληρως φιλε μου. Ωραία φίλε σε ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Τιποτα να εισαι καλα και οτι αλλο θελησεις εδω ειμαστε,ειτε εγω ειτε καποιο αλλο απο τα παιδια εδω θα σε βοηθησει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Nik1239 είπε Εγώ ψαχτει για πάστα και ξέρω τι ποσότητα να βάλω επίσης τα windows δεν τα ενεργοποίησα εγώ και δεν μου έδωσαν κλειδί όταν το πήρα ήταν ενεργοποιημένα άρα είναι OEM αυτό είναι αποθηκευμένο στο bios ή όχι Η πάστα είναι ειδική για λάπτοπ γιατί σκοπεύω να την βάλω και στον σταθερό μου στο cpu και στην κάρτα γραφικών Α και κάτι ακόμα για την πάστα που μου έστειλες τα 4g για πόσους επεξεργαστές φτάνουν ;; Γιατί θέλω να φτάσει για 3εις χρήσεις Μην πειράζετε την ψύξη και τα θερμοαγώγιμα στοιχεία αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτά. Η θερμοχωρητικότητα, η θερμική αντίσταση, η κατανομή θερμότητας, η ταχύτητα συσσώρευσης και απαγωγής θερμικής ενέργειας, δεν είναι τυχαία μεγέθη. Ισχύει, κι εδώ, ο γενικός κανόνας "if it works don't fix it". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie44 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Bαλε ssd και 8αρα ram οπως ηπαν κ αλλοι. Eπισης βαλε windows 10 LTSC. Ειναι σαν τα pro χωρις windows apps, store, cortana κ αλλα περιττα με αποτελεσμα να ειναι πιο ελαφρυ (και κατα τη γνωμη μου καλυτερα απ τα κανονικα 10αρια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, johnnie44 είπε Bαλε ssd και 8αρα ram οπως ηπαν κ αλλοι. Eπισης βαλε windows 10 LTSC. Ειναι σαν τα pro χωρις windows apps, store, cortana κ αλλα περιττα με αποτελεσμα να ειναι πιο ελαφρυ (και κατα τη γνωμη μου καλυτερα απ τα κανονικα 10αρια). Φίλε θα βάλω τα 8 γιατί αυτά φορούσε όταν το πήρα και θα κάνω αναβάθμιση σε αυτά που είπες γιατί εξάλλου το store μου δεν λειτουργεί μου βγάζει ερρορ και δεν μπορώ να το φτιάξω και τα έχω δοκιμάσει όλα 41 λεπτά πριν, snbblp είπε Μην πειράζετε την ψύξη και τα θερμοαγώγιμα στοιχεία αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτά. Η θερμοχωρητικότητα, η θερμική αντίσταση, η κατανομή θερμότητας, η ταχύτητα συσσώρευσης και απαγωγής θερμικής ενέργειας, δεν είναι τυχαία μεγέθη. Ισχύει, κι εδώ, ο γενικός κανόνας "if it works don't fix it". Φίλε την ψύξη θα την πειράξω γιατί βλέπω θερμοκρασίες που δεν έπρεπε να είναι έτσι πχ 55 βαθμούς στο YouTube ανοιχτό χωρίς τίποτα αλλο μαζί με βάση με fans και το δουλεύω αρκετές ώρες για ταινίες οπότε δεν θέλω να φτάσει 70 καμοια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Η ειναι αποθυκευμενο στο bios η σου εχουν δωσει οταν πηρες το laptop και καποιο cd επαναφορας συστηματος. Επισης αν γυρισεις το laptop απο κατω θα δεις μια ταινια με ποια windows ειχε απο την αρχη το μηχανημα σου. Βαζοντας τον αριθμο αυτο μεσα απο το site σου ενεργοποιουντε τα windows. Βεβαια επαναλαμβανω θα πρεπει πρωτα να περασεις τα 8.1 που ειχε να τα ενεργοποιησεις και μετα να περασεις στα 10 ωστε να ειναι ολα οκ. Απο την αλλη αν θες περνας τα 10αρια απευθειας με την μονη διαφορα οτι δεν θα ειναι ενεργοποιημενα, πιστεψεμε δεν εχω δει να επιρρεαζει πουθενα αυτο σε υπολογιστες που τους δουλευω ετσι χωρις δηλαδη ενεργοποιηση. Η παστα οπως σου ειχα αναφερει θα σε καλυψει ανετα καθως το καθε γραμμαριο ειναι για 2 φορες αρα τα 4 ειναι συνολο 7-8 φορες. Τωρα ο επεξεργαστης του λαπτοπ σου βαση κατασκευαστη φτανει τους 100 βαθμους https://prnt.sc/s7wuai καθως εχουν διαφορες οι επεξεργαστες δεν ειναι ολοι ακριβως ιδιοι. Να θυμασαι ομως σε καμμια πιεση μονο με Windows δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να ξεπερναει τους 50 βαθμους συνηθως ειναι απο 32-50 βαθμους (αναλογα επεξεργαστη). Τωρα σε πιεση με πολλα προγραμματα ανοικτα με καποιο παιχνιδακι αν δεις θερμοκρασιες 70 και λιγο παραπανω μην φοβηθεις φυσιολογικο ειναι. Τελος η παστα που σου προτεινα κανει και για cpu και για gpu ειτε λαπτοπ, ειτε σταθερου και ειναι τιμια σε αυτο που προσφερει και στην τιμη που ειναι αυτη την στιγμη. Εδω να αναφερω πως τις δουλευω χρονια χωρις το παραμικρο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα