Προς το περιεχόμενο

SSD M2

filiphat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση παιδια αν γνωριζει καποιος . Εχω το Dell xps 13  που φοραει σκληρο SSD -M2 NVMe . Μαλλον εχει προβλημα, γιατι τον εβαλα σε caddy να κανω clone το σεταρισμα του παλιου laptop μου σε αυτον και δεν τον εβλεπε καν το μηχανημα, ενω μετα απο 5-10 δευτερολεπτα σχεδον εκαιγε ο ssd . Μετα τον εβαζα παλι στο laptop dell , δουλευε κανονικα, αλλα μολις πηγα να κατεβασω κατι  updates κλπ, μου κρασαρε το μηχανημα και εβγαζε μηνυμα ''  your pc run into a problem and needs to restart...etc " , ενω μολις το ανοιξα να βγαλω παλι τονssd  ειδα οτι ηταν πολυ ζεστος παλι.

Τελοσπαντων υποθετω εχει προβλημα ο ssd , οποτε παμε στην ερωτηση . Πρεπει να βαλω  τυπου NVMe οπως ηταν ο δικος του , η παιρνει οποιονδηποτε M2, δηλαδη και SATA III    ???

Ευχαριστω .

Επεξ/σία από filiphat
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To caddy που χρησιμοποίησες ήταν για NVME δίσκο; Μήπως ήταν για M.2 Sata δίσκο;

Όσον αφορά την ερώτησή σου, οι NVME δίσκοι είναι αρκετά ταχύτεροι σε σχέση με τους SATA. Βέβαια δεν γίνεται η διαφορά ταχύτητας σε πραγματικές συνθήκες, εκτός αν ασχολείσαι με την αντιγραφή-επεξεργασία μεγάλων αρχείων. Για τη συμβατότητα πρέπει να μας πείς ποιό ακριβώς μοντέλο έχεις.

Επεξ/σία από vdanasto

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τη απαντηση . 

Εχω το dell xps 13 9360 , με  i7 7550 .

Σε γενικες γραμμες ασχετα με την ταχυτητα ( που γνωριζω οτι ο NVME ειναι πιο γρηγορος ) ειναι συμβατο το motherboard και με sata III  ?

https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-183m2-external-usb-30-enclosure-for-m2-ssd-p-PER.800655?gclid=CjwKCAjw4pT1BRBUEiwAm5QuRz7oTz5gGT1tUpRQ8HGPFQTkC9kZc1Yuu2MkbX0k4Yc4GvTpfaRSahoCIfQQAvD_BwE

link tou caddy , gia specifications...

Επεξ/σία από filiphat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...