filiphat Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ερωτηση παιδια αν γνωριζει καποιος . Εχω το Dell xps 13 που φοραει σκληρο SSD -M2 NVMe . Μαλλον εχει προβλημα, γιατι τον εβαλα σε caddy να κανω clone το σεταρισμα του παλιου laptop μου σε αυτον και δεν τον εβλεπε καν το μηχανημα, ενω μετα απο 5-10 δευτερολεπτα σχεδον εκαιγε ο ssd . Μετα τον εβαζα παλι στο laptop dell , δουλευε κανονικα, αλλα μολις πηγα να κατεβασω κατι updates κλπ, μου κρασαρε το μηχανημα και εβγαζε μηνυμα '' your pc run into a problem and needs to restart...etc " , ενω μολις το ανοιξα να βγαλω παλι τονssd ειδα οτι ηταν πολυ ζεστος παλι. Τελοσπαντων υποθετω εχει προβλημα ο ssd , οποτε παμε στην ερωτηση . Πρεπει να βαλω τυπου NVMe οπως ηταν ο δικος του , η παιρνει οποιονδηποτε M2, δηλαδη και SATA III ??? Ευχαριστω . Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από filiphat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) To caddy που χρησιμοποίησες ήταν για NVME δίσκο; Μήπως ήταν για M.2 Sata δίσκο; Όσον αφορά την ερώτησή σου, οι NVME δίσκοι είναι αρκετά ταχύτεροι σε σχέση με τους SATA. Βέβαια δεν γίνεται η διαφορά ταχύτητας σε πραγματικές συνθήκες, εκτός αν ασχολείσαι με την αντιγραφή-επεξεργασία μεγάλων αρχείων. Για τη συμβατότητα πρέπει να μας πείς ποιό ακριβώς μοντέλο έχεις. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από vdanasto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filiphat Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τη απαντηση . Εχω το dell xps 13 9360 , με i7 7550 . Σε γενικες γραμμες ασχετα με την ταχυτητα ( που γνωριζω οτι ο NVME ειναι πιο γρηγορος ) ειναι συμβατο το motherboard και με sata III ? https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-183m2-external-usb-30-enclosure-for-m2-ssd-p-PER.800655?gclid=CjwKCAjw4pT1BRBUEiwAm5QuRz7oTz5gGT1tUpRQ8HGPFQTkC9kZc1Yuu2MkbX0k4Yc4GvTpfaRSahoCIfQQAvD_BwE link tou caddy , gia specifications... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από filiphat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filiphat Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Α ! Ν αναφερω οτι εκανα boot το λαπτοπ απο εξωτερικο σκληρο , και δουλευε κανονικα ! Οποτε μαλλον φταιει ο ssd ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα