Random User Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Ποσό που διαθέτουμε : Γύρω στα 800€, ιδεατά όχι πάνω από αυτό Χρήση υπολογιστή : Gaming αλλά όχι τίποτα ακραίο σε full γραφικά Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω την SAMSUNG LS22E390HS και είναι μία χαρά. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Λόγω και της κατάστασης, θα προτιμούσα να είναι από E-shop για να μην περιμένω δέκα διαφορετικά κομμάτια από δέκα διαφορετικά μαγαζιά. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα. Όποιος έχει την γνώση, ας μου πει αν γίνεται να έχει το σύστημα Intel επεξεργαστή. Ο προηγούμενος υπολογιστής μου είχε AMD και θα ήθελα να αλλάξω, αν αξίζει. Ευχαριστώ πολύ
Duck Dodgers Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Καλό θα ήταν να μην κάνεις αγορά από eshop έχει κακές τιμές και όχι τόσο καλή ποικιλία, είναι και η κατάσταση τώρα..
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) αν υπάρχει ήδη κάποιος παλαιός σκληρός δίσκος για αποθήκη, τότε το παρακάτω. Οι επιδόσεις του συστήματος θα ειναι οι παρακάτω Ζήτησε να σου κάνουν update στο firmware της κάρτας γραφικών. Ανεβάζει κατά πολύ τις επιδόσεις όπως θα δεις και στο διάγραμμα. Καλές αγορές . Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από adtakhs 2
splanis Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 καλο θα ηταν να εκανες και ενα upgrade την οθονη, μια χαρα δεν την λες @adtakhs δυστυχως κανενα μαγαζι δεν κανει το bios update, σε οσα ρωτησαν μου λεγαν κατι του τυπου, "αυτη ειναι καρτα γραφικων οχι μητρικη, δεν υπαρχει bios update" :')
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, splanis είπε καλο θα ηταν να εκανες και ενα upgrade την οθονη, μια χαρα δεν την λες @adtakhs δυστυχως κανενα μαγαζι δεν κανει το bios update, σε οσα ρωτησαν μου λεγαν κατι του τυπου, "αυτη ειναι καρτα γραφικων οχι μητρικη, δεν υπαρχει bios update" :') LINK https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-R56XTGAMING-OC-6GD/support#support-dl-bios Δώστε αυτό το λινκ και θα το κάνουν. Αν δεν μπορούν αυτοί το κάνει και ο χρήστης, δεν είναι τίποτα. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πλέον πιθανότητα η κάρτα να φοράει το νέο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από adtakhs
Random User Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 2:58 ΜΜ, tanasen01 είπε Από το visionstudio Ααα ναι και visionstudio βολεύει, ευχαριστώ για την πρόταση. Τα 500W λίγα δεν είναι για το τροφοδοτικό όμως; Στις 26/4/2020 στις 3:41 ΜΜ, splanis είπε καλο θα ηταν να εκανες και ενα upgrade την οθονη, μια χαρα δεν την λες @adtakhs δυστυχως κανενα μαγαζι δεν κανει το bios update, σε οσα ρωτησαν μου λεγαν κατι του τυπου, "αυτη ειναι καρτα γραφικων οχι μητρικη, δεν υπαρχει bios update" :') Τι έχει η οθόνη; FullHD είναι, λειτουργική, αρκεί. Τώρα στη καραντίνα έχω ξεμείνει με μία 1400x1050 με σπασμένο VGA που ένας μικρός κρότος κάνει το σήμα να χαθεί, δε με ενδιαφέρουν μικροτεχνικές βελτιώσεις από τη μία οθόνη στην άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα