Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σας,

Από την στιγμή που είδα ότι έκανε μόνο του  μία ενημέρωση στα windows στις 15/04, την ενημέρωση kb4549951, το λάπτοπ μετά από λίγο κάνει κολλήματα του 1 sec συνεχόμενα σε ότι και αν δουλεέυει εκείνη η στιγμή Του έκανα 2 επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Μέχρι εχθές όλα ήταν ok. Του κάνει σε κάποιον το ίδιο;
Διάβασα ότι και άλλοι χρήστες είχαν διάφορα προβλήματα ανάμεσα σε αυτά bluetooth και wifi. https://itechnews.gr/2020/04/windows-10-alli-mia-enimerosi-poy-kykloforise-tin/
Καλησπέρα σας, εχθές έκανα κατάργηση της συγκεκριμένης ενημέρωσης και αυτής που βγήκε στις 22/04 και όλα δούλευαν μία χαρά, όμως μου τις εγκαθιστά πάλι. Προφανώς δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Οπότε το πρόβλημα προέρχεται από εκεί. Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημερα,
ας πας στις Ρυθμισεις, στις ενημερωσεις, Επιλογες για προχωρημενους, μπορεις να παγωσεις τις ενημερωσεις για 30 μερες.
Αφαιρεσε την ενημερωση και μετα παγωσε τες.

Capture1.PNG

Capture2.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει αυτή η επιλογή σε εμένα που έχω Home έκδοση. Το έκανα αυτό αλλά μία λογιστική εφαρμογή που χρησιμοποιώ μου πετάει error, και αν περάσω τις ενημερώσεις δουλεύει μία χαρά. Υπάρχει δυνατότητα να απομονώσω μόνο την εφαρμογή kb4549951, και να περάσω την τελευταία kb4550945 μήπως και δουλέψει;

Επεξ/σία από kostis_74
Δημοσ.

Και είναι ασφαλές κατά την γνώμη σας να μην την περάσω την συγκεκριμένη μιας και είναι από ότι είδα ενημέρωση ασφαλείας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostis_74 είπε

Προφανώς δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

όντως και σε μενα   και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα Απλα έβγαλα το bitdefender προς το παρον 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Τι να πω, τόσα χρόνια με τα win 7 δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω θα με αφήσει να εγκαταστήσω την τελευταία ενημέρωση χωρίς να εγαταστήσω την προηγούμενη που έχει πρόβλημα; Και τέλος μετά την πάροδο των 30 ημερών θα μου εγκαταστήσει πάλι την ενημέρωση που έχει πρόβλημα, ή θα έχει αφαιρεθεί από την Microsoft και δεν θα μου την εμφανίσει στο windows update;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

εχω το ίδιο θέμα δεν το είχα συνδυάσει με την ενημέρωση που είχε έρθει .θα την απεγκαταστήσω για να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...