parts Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 εχουν σπασει δυο στοιχεια οπως δειχνω στις φωτο. που μπορω να βρω ιδια να τα αντικαταστησω ή με κατι παρομοιο για να δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakyr1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 εδω https://grobotronics.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο οτι διακρίνω πρεπει να ειναι πηνίο smd 4.7uH. Αλλα δεν ξερω τι ακριβώς τύπο πηνιου χρησιμοποιήσαν. Edit: Σε άλλο άλλο φορουμ που ειχαν πρόβλημα με samsung σκληρό επισημάνθηκαν χαρακτηριστικα για πηνίο τα εξής: Toko D53LC series p/n A915BY-4R7M, 4.7 uH ±20%, 2.31A Idc, 31mohm Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris235 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Τα πηνία και να έσπασαν εξωτερικά δεν είχαν λόγο να μην λειτουργούνε. Επίσης βλέπω δεν τα πας πολύ καλά με το κολλητήρι. Προσοχή γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά. Θέλει προσοχή στην θερμοκρασία. Σύρμα αποκόλλησης σίγουρα για να καθαρίσεις τις επαφές και από εκεί και πέρα πείρα για να κολλήσεις τα νέα υλικά. Μπορείς να βρεις τα πάντα εδώ: https://www.tme.eu/gr/ αλλά όπως σου είπα δεν το βλέπω πιθανό μετά από αυτό να παίξει ο σκληρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Φίλε @parts εγώ έχω να σου προτείνω κάτι άλλο. Ψάξε εδώ ινσομνια αν βρεις τον ίδιο δίσκο σε χαλασμένο ή με ελάχιστο health και πάρε την πλακέτα του δίσκου ολόκληρη. Ή αν έχεις εσύ τίποτα παλιούς δίσκους ψάξε μήπως βρεις το συγκεκριμένο μοντέλο για να του πάρεις την πλακέτα. Επίσης μπορείς να δεις ebay. Ούτε να μπλέξεις με κολλήσεις ούτε τίποτα. Απλά θέλει υπομονή για να βρεις αυτήν ακριβώς την πλακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parts Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 δεν ασχολήθηκα εγώ με το κολλητήρι έτσι το πήρα στα χερια μου να λειπουν αυτα.αν αλλαξω πλακετα λογικα θα θελει να αλλαξω και το τσιπακι των bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Αν όπως είπα βρεις ακριβώς την ίδια από ίδιο μοντέλο δίσκου, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να παίξει απευθείας. Χωρίς να υπάρχει κάποια εγγύηση πάντα. Αλλά εδώ που τα λέμε και κόλληση να κάνεις πάνω στην παλιά, πάλι υπάρχει η περίπτωση να μην παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parts Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 βρηκα διαφορα πηνια smd αλλα καθενα εχει αλλο ρευμα λειτουργίας που μαλλον θα παιζει ροζο αν ειναι διαφορετικο απο της πλακετας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, parts είπε βρηκα διαφορα πηνια smd αλλα καθενα εχει αλλο ρευμα λειτουργίας που μαλλον θα παιζει ροζο αν ειναι διαφορετικο απο της πλακετας 2 ώρες πριν, aris.04 είπε Απο οτι διακρίνω πρεπει να ειναι πηνίο smd 4.7uH. Αλλα δεν ξερω τι ακριβώς τύπο πηνιου χρησιμοποιήσαν. Edit: Σε άλλο άλλο φορουμ που ειχαν πρόβλημα με samsung σκληρό επισημάνθηκαν χαρακτηριστικα για πηνίο τα εξής: Toko D53LC series p/n A915BY-4R7M, 4.7 uH ±20%, 2.31A Idc, 31mohm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parts Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 ακριβως τον ιδιο δισκο βρηκες ρε φιλε μπραβο. μαλλον επδ τα στοιχεια ειναι απο την εξωτερικη επιφανεια γι αυτο σπανε ποιο ευκολα σε ολους . σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιέρωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, 1 TB, SATA2 3Gb/s. Η τιμή των ανταλλακτικών της toko είναι τα μισά λεφτά που κάνει ο δίσκος. Δεν ξέρω τι περιεχόμενο έχει, ούτε τι άλλο μπορεί να έχει χαλάσει στο PCB, εγώ όμως δεν θα είχαν καν ασχοληθεί σε επίπεδο parts. Γνώμη μου, ή ολόκληρο pcb με firmware swap, ή τίποτα. Εσύ αποφασίζεις. https://www.electronicspecifier.com/products/power/power-inductors-are-resistant-to-corrosion Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parts Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 βρηκα απο aliexpress smd inductors με χαμηλό ρεύμα λειτουργειας. θα κανουν την ιδια δουλεια με αυτους της panasonic που προτεινουν σε ενα site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, parts είπε βρηκα απο aliexpress smd inductors με χαμηλό ρεύμα λειτουργειας. θα κανουν την ιδια δουλεια με αυτους της panasonic που προτεινουν σε ενα site? Καλύτερα να πάρεις ακριβώς τους ίδιους. Αλλάζουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά έκτος από το rated current που είναι σημαντικό. Αν δεν έχω το σχηματικό του κυκλώματος να ξέρω τι αλλάζω θα έβαζα ακριβώς το ίδιο εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα