Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, godmode είπε

airpods 2019 η να περιμενω αυτα;; τα εχω βρει στα 100ευρω καινουργια του 2019 

Να τα πάρεις αρκεί να βεβαιωθείς ότι είναι γνήσια γιατί γίνεται χαμός με τα imitation που κυκλοφορούν και σε μερικές περιπτώσεις οι απομιμήσεις είναι τόσο καλές που δεν ξεχωρίζουν τις διαφορές ούτε και οι ειδικοί.

47 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Και σε συνδυασμο με την χωρητικοτητα που εχει το Apple watch μου δεν περνω ουτε κινητο μαζι για τρεξιμο που κανω πολλα χλμ και πανω απο ωρα..

Άσχετο αλλά έχεις Apple Watch με e-sim της cosmote; Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται αυτό που λες.

Επεξ/σία από athanaso77
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, godmode είπε

airpods 2019 η να περιμενω αυτα;; τα εχω βρει στα 100ευρω καινουργια του 2019 

Airpods 2 στα 115. Μια χαρά τιμή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Άσχετο αλλά έχεις Apple Watch με e-sim της cosmote; Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται αυτό που λες.

Οχι δεν δεχομαι κλησεις το κανονικο εχω οχι το cellular....Δεν υπαρχει υποστηριξη sim ουτε απο cosmote κατι πηγε να γινει αλλα δεν προχωρησε απο οτι ειδα ακομη.. Ισως με το 6 να το παρω φετος το cellular παντως..

Δεν σηκωνω τηλεφωνο αλλωστε οταν παω για τρεξιμο 10-15km με τους παλμους που εχω ανεβασει :D

Mουσικη ακουω και δεν κουβαλαω κινητο μαζι.. Μετα απο καποια χλμ το βαρος στο καθετι που κουβαλας το αισθανεσαι πολλαπλασια οταν τρεχεις αποστασεις.. ;)

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
1 ώρα πριν, athanaso77 είπε

Να τα πάρεις αρκεί να βεβαιωθείς ότι είναι γνήσια γιατί γίνεται χαμός με τα imitation που κυκλοφορούν και σε μερικές περιπτώσεις οι απομιμήσεις είναι τόσο καλές που δεν ξεχωρίζουν τις διαφορές ούτε και οι ειδικοί.

1 ώρα πριν, stafaf είπε

Airpods 2 στα 115. Μια χαρά τιμή. 

απο καιζερ με κουπονι στα 101,33 βγαινουν να τα τσιμπησω λετε;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, godmode είπε

Ωπ, τι κουπόνι, για πες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, godmode είπε

Για τελική τιμή είναι μια χαρά, εγώ θα τα έπαιρνα στη θέση σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ακουστικά 100+ ευρω,πληκτρολογιο 100+,ποντικι 100+,ροδακια υπολογιστη 700 ......πειτε με οπως θελετε hater οτι θελετε αλλα δεν θα στηριξω κανενα προιον της,sony και παλι sony σε αυτη την κατηγορια που δεν θεωρειται φτηνη αλλα δεν κοροιδευει κανεναν 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stafaf είπε

Ωπ, τι κουπόνι, για πες.

προωθητικο, απλα ηρθε σε μηνυμα στο κινητο 

1 λεπτό πριν, athanaso77 είπε

Για τελική τιμή είναι μια χαρά, εγώ θα τα έπαιρνα στη θέση σου.

θα τα παρω τελικα... ( δυσκολευτηκα χαχα)

Δημοσ.

Αν και δεν εχει το ονομα στο κομματι ηχου. Τα συγκεκριμένα τα ακουσα και ηταν πολυ καλα για τα λεφτα τους δεν το περίμενα για την ακρίβεια γελαγα με το φιλο που τα φερε.

Βέβαια NC και καλη ποιοτητα ηχου δεν πανε πακετο για οσους ειναι audiophile και δεν θέλουν το tube effect, για το μέσο κοινό ομως ειναι παρα πολυ καλα.

Επισης ειναι πολυ μακρια απο flat responce.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafaf είπε

Για κάποιο λόγο, πολλοί εδώ μέσα έχετε μια εντύπωση ότι το αγοραστικό κοινό μιας εταιρίας είναι κάτι σαν συλλογική οντότητα, ένα κοινό megabrain που πρέπει (για κάποιο λόγο) να σκέφτεται το ίδιο πράγμα όταν αγοράζει ένα προιόν της συγκεκριμένης εταιρίας.

Δηλαδή πχ εγώ πού θα ζοριστώ να αγοράσω τα AirPods Pro, ανήκω στην ίδια συνομοταξία με το στέλεχος που η αξία των ακουστικών μπορεί να είναι και δουλειά μίας μόνο ημέρας.

Σε όποιον φαίνεται ακριβό ένα προιόν, πηγαίνει παρακάτω, δόξα τω θεό επιλογές υπάρχουν πολλές.

Δεν υπάρχει εταιρία vs αγοραστικό κοινό.

Υπάρχει εταιρία vs individual πελάτης.

Βολεύει βέβαια το αφήγημα (και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά) γιατί έτσι μπορείς να "βαφτίσεις" τους πελάτες μιας εταιρίας ως "πρόβατα", "ζώα", "fanboys", "σανοφάγους".

Έχεις απόλυτο δίκιο. 

Η κάθε εταιρεία πριν κάνει market ένα προϊόν έχει κάποια συγκεκριμένα user personas στην ανάλυσή της. Τα user personas της Apple λοιπόν έχουν τόσο το μεγαλοστέλεχος που λες που το κόστος των Airpods Pro είναι δουλειά μιας ημέρας (ή και μιας ώρας, ανάλογα) ΑΛΛΑ και τον "απλό" καταναλωτή που του αρέσει το design και το όλο οικοσύστημα της Apple. 

Αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να δώσει τέτοιο ποσό για ακουστικά είναι δικαίωμά του, και υπάρχουν άπειρες επιλογές για να ταιριάξουν με το budget και τα γούστα του. 

Εδώ και 10 χρόνια παλεύουμε να το εξηγήσουμε αυτό εδώ, αλλά δυστυχώς είναι χαμένη μάχη. 

• Like 5
Δημοσ.
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Το update γίνεται αυτόματα χωρίς καν να το καταλάβεις σε αντίθεση με τα Sony που κάθε update έπαιρνε σχεδον 40λεπτα κατά τα οποία δεν μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις... Στην c54 έγινε λιγότερο "επιθετικο" το noice canceling ενω αυξήθηκε η συνολική ένταση και το μπάσο. Τίποτα τραγικο πάντως που να σε κάνει να ξενερώσεις. Ηδη ετοιμάζεται το επόμενο update.

Το Update έχει αργήσει 3,5(!) μήνες, πάμε για τον 4ο.

Αν δεν ήταν τραγικό, δε θα είχε αφαιρεθεί κακήν κακώς αφήνωντας τη προηγούμενη (2B588).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κανενα καταστημα για να δοκιμασουμε απο κοντα τα airpods pro?Μιλαω καθαρα εφαρμογη στο αυτι.

Το αναφερω γιατι δυστηχως δεν εχουμε Apple store οπως στο εξωτερικο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, nikosgnr said:

Το Update έχει αργήσει 3,5(!) μήνες, πάμε για τον 4ο.

Αν δεν ήταν τραγικό, δε θα είχε αφαιρεθεί κακήν κακώς αφήνωντας τη προηγούμενη (2B588).

Τα ακουστικά δεν αναβαθμίζονται κάθε μήνα... Το update που αποσύρθηκε είχε άλλα πιο σοβαρά προβλήματα. Εκτός αν τους κατηγορούμε και επειδή το απέσυραν... 😎

Η Sony χρειάστηκε 3-4 updates για να καταφέρει να σου δείξει το επίπεδο της μπαταρίας στη θήκη και πάλι όχι σε πραγματικό χρόνο... 

Δημοσ.

Η περίπτωση είναι πολύ συγκεκριμένη.

Βγήκε ένα Update που δημιούργησε προβλήματα κυρίως με το ANC, όφειλαν να το έχουν διορθώσει ήδη απο το να αφήνουν κόσμο "εγκλωβισμένο" εκεί τόσους μήνες με τη 2C54.

Κανείς δε ζήτησε νομίζω Updates αλά iOS..

Για όποιον δεν έχει πάρει χαμπάρι, αρκεί το παρακάτω.

1*c8cON4aQvCsmwuhovKPkyQ.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...