Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καλά πληροφορημένος αναλυτής Ming-Chi Kuo σε θέματα που αφορούν μελλοντικά προϊόντα της Apple δήλωσε πρόσφατα ότι η Αμερικάνικη εταιρεία ενδέχεται να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των 3ης γενιάς AirPods μέσα στο πρώτο μισό του 2021.

Θα ακολουθήσει η μαζική παραγωγή των 2ης γενιάς AirPods Pro το τέταρτο τρίμηνο της ίδιας χρονιάς ή το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, τα νέα προϊόντα δεν πρόκειται να διαφέρουν σημαντικά από τα σημερινά όσον αφορά στην εμφάνιση/ σχεδιασμό ωστόσο οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό τους, καθώς η Apple πρόκειται από το συμβατικό/ κλασικό «circuit board» να μεταβεί στη λογική συσκευασίας «SiP» (system-in-package).  

Ο Ming-Chi Kuo μάλιστα διαψεύδει τον ισχυρισμό του Jon Prosser και της ιστοσελίδας Digitimes ότι στα σχέδια της Apple περιλαμβάνεται η παρουσίαση νέων AirPods προς το τέλος του 2021, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, οι πληροφοριοδότες από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple συγχέουν το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος Beats με τα ακουστικά που φέρουν το λογότυπο της Apple.

Σύμφωνα με τις φήμες, τις οποίες ο Ming-Chi Kuo απορρίπτει, η Apple είτε θα κυκλοφορούσε το fitness-oriented προϊόν «AirPods X» που μιμείται τον σχεδιασμό του BeatsX είτε τα «AirPods Pro Lite» τα οποία θα είχαν τον γνωστό οικείο σχεδιασμό αλλά θα ήταν οικονομικότερα, καθώς από τον εξοπλισμό τους θα απουσίαζε το χαρακτηριστικό «active noise cancelling».

Τα AirPods πηγαίνουν πολύ καλά σε πωλήσεις, και δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί η Apple να τα αντικαταστήσει με επανασχεδιασμένα και νεότερης τεχνολογίας, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού SARS-2 έχει «κλείσει» σχεδόν 3,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να μην μετακινούνται, να μην χρησιμοποιούν συγκοινωνίες και να μην γυμνάζονται σε εξωτερικούς χώρους. Εξάλλου τα AirPods Pro μετρούν μόλις μερικούς μήνες ζωής, και δεν έχει νόημα να αντικατασταθούν μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να κάνει λάθος ο Ming-Chi Kuo καθώς μέχρι τις αρχές του 2021 απομένουν ακόμα αρκετοί μήνες και μπορεί η Apple να αλλάξει στρατηγική.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

πολυ ακριβα προιοντα στην τιμη που θα επρεπε κανονικα να κοστιζει ενα κινητο  μετα απο τοσα χρονια εξελιξης..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι και κανένας fun της Αpple αλλά επειδή εχω δοκιμάσει τα Airpods Pro νομίζω ότι είναι τα καλύτερα in ear handsfree με το καλύτερο Noice cancellation της αγοράς και αξίζουν το κάθε ευρώ. Οπότε φαντάζομαι και τα επόμενα μάλλον θα είναι κορυφή.

Επεξ/σία από Rizogalos
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Rizogalos είπε

Δεν είμαι και κανένας fun της Αpple αλλά επειδή εχω δοκιμάσει τα Airpods Pro νομίζω ότι είναι τα καλύτερα in ear handsfree με το καλύτερο Noice cancellation της αγοράς και αξίζουν το κάθε ευρώ. Οπότε φαντάζομαι και τα επόμενα μάλλον θα είναι κορυφή.

Για να μπορείς να πεις κάτι τέτοιο, ειδικά για το anc, πρεπει να δοκιμάσεις τα αντίστοιχα Sony που είναι όντως τα καλύτερα της αγοράς.

Επεξ/σία από Nikolo1991
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Nikolo1991 είπε

Για να μπορείς να πεις κάτι τέτοιο, ειδικά για το noise anc, πρεπει να δοκιμάσεις τα αντίστοιχα Sony που είναι όντως τα καλύτερα της αγοράς.

Sony wf 1000xm3 Αυτά έχω τώρα καμιά επαφή ... Δεν μιλάω στον αέρα

Επεξ/σία από Rizogalos
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Τα ακουστικά της και το ρολόι θεωρώ ότι κοστολογούνται σωστά και τίμια. Όλοι θα θέλαμε να είναι παρακάτω αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. 
ειδικα τα pro είναι τρομερά ακουστικά και τα καλύτερα της αγοράς σε αυτά τα λεφτά. 

• Like 11
Δημοσ.
2 ώρες πριν, voltmod είπε

...«AirPods Pro Lite» τα οποία θα είχαν τον γνωστό οικείο σχεδιασμό αλλά θα ήταν οικονομικότερα, καθώς από τον εξοπλισμό τους θα απουσίαζε το χαρακτηριστικό «active noise cancelling».

Καλά αυτό γίνεται ήδη με όλους τους "τυχερούς" που πέρασαν την 2C54..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Τα ακουστικά της και το ρολόι θεωρώ ότι κοστολογούνται σωστά και τίμια. Όλοι θα θέλαμε να είναι παρακάτω αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. 
ειδικα τα pro είναι τρομερά ακουστικά και τα καλύτερα της αγοράς σε αυτά τα λεφτά. 

Οχι δεν κοστολογουνται σωστα και ναι ειμαστε ρεαλιστες και για αυτο γελαμε με αυτες τις τιμες. 300 ευρω για ακουστικα  με bluetooth. Συγκριτικα παντως αναμεσα στο ρολοι και τα ακουστικα , το ρολοι ειναι ειναι σαφεστατα πιο vfm.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε

Ενα νέο δίλημμα... ακουστικά ασύρματα ένα ένα πολύ καλό κινητό; τι να πάρει κανείς;

Λογικά για να θες ασύρματα ακουστικά έχεις ήδη κάποιο καλό κινητό...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rizogalos είπε

Κάτοχος και των 2. Tα apple τίμια για τα λεφτά που ζητάνε και πάλι καλά που ήταν αυτή και άνοιξε τα στραβά στους υπόλοιπους κατασκευαστές στο κομμάτι earbud.

Αλλά τα sony είναι καλύτερα κατ εμε.

Ακούς περισσότερη λεπτομέρεια στον ήχο και πιο βαθύ μπάσο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NOODLE είπε

Κάτοχος και των 2. Tα apple τίμια για τα λεφτά που ζητάνε και πάλι καλά που ήταν αυτή και άνοιξε τα στραβά στους υπόλοιπους κατασκευαστές στο κομμάτι earbud.

Δεν διαφωνώ φιλαράκι και εγώ την δική μου άποψη είπα απλά συγκρίνω και το design όλο το πακέτο ρε συ είναι πολύ πιο όμορφα με βολική θήκη ...φοβερό design πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά

• Like 2
Δημοσ.

Sony WF-1000XM3 και Apple AirPods Pro θεωρούνται ισάξια και σε τιμή και σε ποιότητα. Οι διαφορές τους είναι μικρές. Τα apple υπερτερούν σε noise cancelling και είναι πιο βολικά στο αυτί. Τα Sony υπερτερούν σε μπαταρία και costumization με full graphic EQ και σε andoid και σε ios. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λοιπόν.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Nikolo1991 said:

Για να μπορείς να πεις κάτι τέτοιο, ειδικά για το anc, πρεπει να δοκιμάσεις τα αντίστοιχα Sony που είναι όντως τα καλύτερα της αγοράς.

2 hours ago, Rizogalos said:

Επιβεβαιώνω το ίδιο συμπέρασμα μετά απο μερικούς μήνες με τα Sony που τα πούλησα μόλις δοκίμασα τα pro.

59 minutes ago, nikosgnr said:

Καλά αυτό γίνεται ήδη με όλους τους "τυχερούς" που πέρασαν την 2C54..

Το update γίνεται αυτόματα χωρίς καν να το καταλάβεις σε αντίθεση με τα Sony που κάθε update έπαιρνε σχεδον 40λεπτα κατά τα οποία δεν μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις... Στην c54 έγινε λιγότερο "επιθετικο" το noice canceling ενω αυξήθηκε η συνολική ένταση και το μπάσο. Τίποτα τραγικο πάντως που να σε κάνει να ξενερώσεις. Ηδη ετοιμάζεται το επόμενο update.

41 minutes ago, NOODLE said:

Συνολικά ο ήχος των sony ήταν καλύτερος. Τα airpods pro ομως κερδίζουν συνολικά στα: άνεση στα αφτιά, noise cancelling, καλυτερη συνεργασία με apple συσκευές, αντοχή σε βροχη/ιδρώτα και σημαντικά μικρότερη θήκη μεταφοράς/φόρτισης η οποία φορτίζει και ασύρματα.

• Like 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, music_lover είπε

Sony WF-1000XM3 και Apple AirPods Pro θεωρούνται ισάξια και σε τιμή και σε ποιότητα. Οι διαφορές τους είναι μικρές. Τα apple υπερτερούν σε noise cancelling και είναι πιο βολικά στο αυτί. Τα Sony υπερτερούν σε μπαταρία και costumization με full graphic EQ και σε andoid και σε ios. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λοιπόν.

Συμφωνω.. Τα ειχα και τα WF3 για λιγο και τα εδωσα για τα airpods pro γιατι παροτι ηταν μια χαρα τα pro ειναι πιο μικρα και πιο ελαφρια.. Δεν δειχνουν σαν bt ακουστικο προηγουμενης δεκαετιας στο αυτι.. 
Και σε συνδυασμο με την χωρητικοτητα που εχει το Apple watch μου δεν περνω ουτε κινητο μαζι για τρεξιμο που κανω πολλα χλμ και πανω απο ωρα.. Μεγαλη βοηθεια το να μην υπαρχει βαρος και να ειναι μικρο το ακουστικο και να στεκεται στο αυτι σε τετοιες περιπτωσεις.. 
Τα εχω βολευτει παντου.. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...