gtgt Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Καλημέρα.Έχω ένα dell 15 3542 i3. μιας και το έχω αρκετά χρόνια κι αρχίζει και κολλάει θέλω να το αναβαθμίσω. Σκέφτομαι για ssd τουλάχιστον 500gb. έχετε κάτι να προτείνετε? Από μία έρευνα βρήκα τον Western Digital Blue 3D 500GB γύρω στα 70 ευρώ. Αν έχετε κάτι άλλο΄υπόψιν πείτε μου. Εντωμεταξύ επειδή καμιά φορά ανοίγω photoshop και τα παίζει σκέφτομαι να βάλω πιο μεγάλη μνήμη. Είναι ddr3l απ ότι είδα. Υ.Γ. Το έχω καθαρίσει εσωτερικά, τούμπες δεν έχει φάει, γενικά είναι σαν καινούργιο και τα οικονομικά δεν επιτρέπουν αντικατάσταση.
czarjuly Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Εγω εχθες εβαλα αυτον https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p200s512g25-p200-512gb-25-sata-3-p-PER.323234 στο δικο μου λαπτοπ ειδα διαφορα τουλαχιστον 50% σε ταχυτητα εκκινησης Τωρα σε αντοχη στο χρονο δεν ξερω κατα πως θα ανταποκριθει,ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω ssd ( καλου κακου παραγγειλα κι εναν μηχανικο δισκο οσο υπαρχουν ακομα να βρισκεται).
life is music Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 2:31 ΠΜ, gtgt είπε Καλημέρα.Έχω ένα dell 15 3542 i3. μιας και το έχω αρκετά χρόνια κι αρχίζει και κολλάει θέλω να το αναβαθμίσω. Σκέφτομαι για ssd τουλάχιστον 500gb. έχετε κάτι να προτείνετε? Από μία έρευνα βρήκα τον Western Digital Blue 3D 500GB γύρω στα 70 ευρώ. Αν έχετε κάτι άλλο΄υπόψιν πείτε μου. Εντωμεταξύ επειδή καμιά φορά ανοίγω photoshop και τα παίζει σκέφτομαι να βάλω πιο μεγάλη μνήμη. Είναι ddr3l απ ότι είδα. Υ.Γ. Το έχω καθαρίσει εσωτερικά, τούμπες δεν έχει φάει, γενικά είναι σαν καινούργιο και τα οικονομικά δεν επιτρέπουν αντικατάσταση. Αν είναι για λάπτοπ πάρε ένα patriot burst 480 gb ....Είναι αρκετά καλός και τίμιος για τα λεφτά του !!
Azal Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Καλησπέρα...για να μην ανοίγω άλλο θέμα...θα αγοράσω ssd για ένα παλιό λαπτοπ...και έχω καταλήξει λόγο μιας εκπτώσεις που έχω αναγκαστικά σε αυτούς τους δύο...intenso 240gb kai gigabyte 240gb...έχεις κάνεις καμιά γνώμη για το ποιος θα βγει καλυτερος...;;;(θα μπουν σε sata 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα