Iphone-man Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 καλησπέρα ομαδάρα ,θέλω ένα τηλέφωνο το οποίο να έχει : καλη κάμερα καλη μπαταρια να πηγαίνει smooth χωρίς κολλήματα και ένα σημαντικό να μπορώ να παίζω pubg πιο από τα πάνω προτείνετε ;εγώ τείνω προς το nova 5T θέλω την γνώμη σας ,μπορείτε να μου προτείνετε και άλλες συσκευές πάνω κάτω σε αυτά τα χρήματα που έχουν τα παραπάνω ,ευχαριστώ
efkola Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Γεια σου φίλε! Αυτές είναι πάνω κάτω οι επιλογές σ'αυτό το εύρος τιμής. Λίγο ψηλότερα, κινείσαι για mi 9t pro, Honor 20 pro και P30. Όποιο κι αν προτιμήσεις, άλλαξε ψευδώνυμο😁 1
Iphone-man Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Xaxaaxaxxaax το θέλω για δεύτερο κινητό ,είμαι του iOS απλά λυπάμαι που του έχω αλλάξει τα μάτια παίζοντας ώρες pubg στο Xs Max ,το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιο να πάρω πιο είναι καλύτερο
billthes Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, Iphone-man είπε Xaxaaxaxxaax το θέλω για δεύτερο κινητό ,είμαι του iOS απλά λυπάμαι που του έχω αλλάξει τα μάτια παίζοντας ώρες pubg στο Xs Max ,το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιο να πάρω πιο είναι καλύτερο αφου το θες για gaming, πάρε το note 8 pro που την εχει πιο μεγάλη και πιο χορταστική απο τα υπόλοιπα (την οθόνη εε)
vargas Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, Iphone-man είπε Xaxaaxaxxaax το θέλω για δεύτερο κινητό ,είμαι του iOS απλά λυπάμαι που του έχω αλλάξει τα μάτια παίζοντας ώρες pubg στο Xs Max ,το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιο να πάρω πιο είναι καλύτερο Αφού το θες για 2ο redmi note 8 pro έχει και cooling system
Iphone-man Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Πιο είναι καλύτερο όσο αφορά το gaming ;εννοώ σε επιδόσεις
vargas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Iphone-man είπε Πιο είναι καλύτερο όσο αφορά το gaming ;εννοώ σε επιδόσεις Παρόμοιες επιδόσεις έχουν κ τα 3 .αλλά κ το 5 t κ το rn8 pro έχουν lcd , που στο gaming μοιάζει λίγο ξεπλυμένο τα χρώμα στη οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα