Προς το περιεχόμενο

MacBook pro 16 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Andyk0555 είπε

Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα macbook pros μέχρι το 2018 είχαν πολλά προβλήματα με keyboard, overheating κτλ.και δεν το πρότειναν, ενώ στο καινούριο 16άρι του 2019 όλοι έμειναν ευχαριστημένοι όσοι το αγόρασαν και το προτείνουν παρόλο την τιμή του.

Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται? Συχνά βάζουν προσφορές με την αγορά καινούριου μακ αλλά αυτη την στιγμή δε βλέπω κάτι σε κανένα κατάστημα.

Τα μικρόφωνα που έχει πάνω και τα ηχεία είναι όντως τόσο εντυπωσιακά? 

Επίσης παρόλο που είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις απο τα παλια 15άρια, παραμένει το ίδιο φορητός?

Νομίζω και τα 16αρια έχουν Kernel panic αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι Software issue. Ωστόσο υπάρχει και αυτό το πρόβλημα: https://forums.macrumors.com/threads/macbook-pro-16-hinge-makes-a-popping-slight-cracking-sound.2222322/

Για το οποίο να ξέρεις η Apple δεν κάνει κάποιο Service εκτός αν το κηνυγησεις πολύ και βρίσκεσαι και σε Apple Store. Εμένα χαρακτηρίστηκα στο Istform για να με ξεφορτωθούν μου είπαν πως άμα πάω σε apple Store και επιμείνω μπορεί να μου το φτιάξουν αλλά αν είναι αντικατάσταση συσκευής μπορεί να το ξανακάνει αφού είναι συνηθισμένο.

Αν κάνεις bto εδώ στην Ελλάδα ζητά με αγγλικό πληκτρολόγιο για να μειώσεις ίσως τις πιθανότητες αυτού του προβλήματος. 

Εγω προσωπικά για να μου βγάλει πιο πολύ καιρό θα αναβάθμιζα πρώτα τη ram σε 32. Μπορει και το pro 13/14 να παίρνει 32 ram. Κανονικά και το Air παίρνει αλλά δεν την έδωσαν

Επισης όλα είναι κολλημένα με t2 Chip οπότε μόνο Service γίνεται στους επισήμους και ο δίσκος δεν αλλάζει (ενώ σε αυτό που έχεις αλλάζει και σε αλλά μη επίσημα Service) 

Άρα η λογική να μοιράσεις το κόστος σε 2 τριετίες με apple care κάλυψη στην κάθε μια μπορεί να είναι πιο σοφή, που βέβαια αυτές οι τριετίες παίρνουν παράταση αν το λαπτοπ είναι λειτουργικό για να αποφύγεις και το hassle της αλλαγής, πώλησης του παλιού κλπ.

Επεξ/σία από timemachine
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο κωδικός του US Keyboard για αυτό το laptop, με μόνο τα US keys πάνω στο πληκτρολόγιο (όχι διπλά γράμματα δηλαδή πάνω στα πλήκτρα) και με το δολάριο στο πλήκτρο 4?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο κωδικός του US Keyboard για αυτό το laptop, με μόνο τα US keys πάνω στο πληκτρολόγιο (όχι διπλά γράμματα δηλαδή πάνω στα πλήκτρα) και με το δολάριο στο πλήκτρο 4?

τσέκαρε μακ τρακερ..

η αυτά ποιυ πουλάνε στο ιμπει στην αμερικη!

Δημοσ.

Αυτός ο κωδικός είναι ο ίδιος ακόμα και όταν αλλάζει ο φορτιστής επειδή αλλάζεις ήπειρο από Αμερική σε Ευρώπη;

Δημοσ.
Στις 26/4/2020 στις 2:16 ΜΜ, Ribopaido είπε

Έχω 13αρι προ 2018 και το 16αρι με τα ίδια σκεπς ακριβώς αλλά τον μεγαλύτερο επεξεργαστή στα 2.4

Πραγματικά ΔΕΝΝΝ πιανετα μη το συζητάς.. Αξίζει κάθε ευρώ με υποστήριξη ετών και το καλύτερο πληκτρολόγιο της απλ.

Ότι θες για λεπτομέρειες με ρωτάς

Χρησιμοποιείς και τα 2 για videoconferencing? Ποιο είναι πιο αθόρυβο σε videoconferencing αλλά και σε γενικότερη λειτουργία; Κοιτούσα να πάρω το καινούριο Air αλλά στο macrumors γράφουν ότι τα Fans κάνουν σαν τρέλα. Είχα για λίγο 13/2018 αλλά το είχα δουλέψει ελάχιστα για πολύ βασικά οπότε δεν είχα παρατηρήσει κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...