papkostas1964 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Συνδεση Ηome Cinema Sony STR-KS600PMμε καρτα ήχου Η/Υ Sound Blaster Audigy Fx. Πως μπορω να το κάνω αυτο? Αν γινεται.. Το Sony έχει πίσω συνδεσεις οπωσ φαινονται στην φωτο
papkostas1964 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 και που θα τα συνδεσω ηδη εβαλα διπλη εισοδο αλλα τιποτα ... πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο? στην καρτα ηχου ουτε που φανηκε το jack 3.5 το βαλα στην πρασινη εισοδο
afm Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Απ' ότι είδα η κάρτα σου δεν έχει Optical ή Coaxial ψηφιακή έξοδο ήχου ενώ έχει ξεχωριστές αναλογικές εξόδους ήχου. Αντίθετα το Ηome Cinema σου έχει Optical και Coaxial ψηφιακές εισόδους ήχου αλλά δεν έχει ξεχωριστές αναλογικές εισόδους. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάς τον πολυκάναλο ήχο. Ο μόνος τρόπος σύνδεσης είναι αναλογικά με ένα καλώδιο jack 3.5mm σε δύο rca. Συνδέεις λοιπόν το jack στην πράσινη υποδοχή της κάρτας ήχου και τα rca σε μία από της εισόδους ήχου του Sony, κατά προτίμηση την sa-cd/cd. Επιλέγεις από το Sony την αντίστοιχη είσοδο και θα έχεις ήχο (μην ξεχάσεις να έχεις ανοικτό τον ήχο από τον υπολογιστή σου). Ο ήχος που θα πάρεις θα είναι στεροφωνικός και όχι πολυκάναλος. Όμως απ' ότι είδα ο Sony έχει dolby prologic II που σημαίνει ότι επιλέγοντας το θα έχεις επεξεργασία του δικάναλου (στερεοφωνικού) ήχου και μετατροπή του σε πολυκάναλο.
papkostas1964 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλημέρα afm σε ευχαριστώ Η καρτα ηχου της μητρικης μου εχει οptical εξοδο ήχου η μητρικη μου ειναι https://www.asus.com/ROG-Republic-Of-Gamers/RAMPAGE_II_GENE/specifications/ εκει θα ναι καλυτερα με καλωδιο οπτικης ινας ή ειναι πλεονασμος μια και οπως λες φιλε μου και με το αναλογικο καλωδιο rca γινεται η δουλεια και υπαρχει πολυκαναλικος ηχος μεσω του dolby prologicII (ακόμα δεν το δοκίμασα )
papkostas1964 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Τα δοκιμασα λειτουργισε... μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα