Προς το περιεχόμενο

Laptop δεν ξεκινά όταν αδειάσει μπαταρία & μέχρι να φορτ

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τους τελευταιους μηνες εχω ενα laptop acer.

Χτες το χρησιμοποιούσα χωρίς ρευμα, μεχρι που άδειασε η μπαταρία και απο μόνο του έκλεισε.

Το βάζω λοιπόν στο ρεύμα, άρχιζε να φορτίζει, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη δεν άνοιγε όταν πατούσα το power button! Οπότε κοιμηθηκα, και το ανοιξα σημερα πρωι. Αν ομως ειχα να κανω επειγουσα δουλεια τι θα εκανα?

Αντιθέτως, ενα toshiba laptop που ειχα παλια, οταν άδειαζε η μπαταρία, και το εβαζες στο ρευμα, μετα ξεκινούσε κανονικότατα, την ωρα που φορτιζε.

Εχω βεβαια μια υποψια μηπως ο toshiba δεν αφηνε την μπαταρια να εξαντληθει τελείως ενώ ο acer ίσως να την αδειασε εντελώς.

Αλλα αυτο τι σημαινει, οτι αφου το εβαλα στο ρευμα δεν επρεπε να ανοιξει και να κανω κι εγω τη δουλεια μου?

Τι συμβαινει?

Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω, θα κάνω μια υπόθεση..

μήπως έπρεπε να περιμένεις μερικά λεπτά της ώρας? Τελείως υποθετικό βέβαια, αλλά μου θυμίζει κάποια κινητά που δεν ανοίγουν με τον φορτιστή αν η μπαταρία είναι τελείως άδεια (υποτίθεται φορτίζει λίγο πρώτα η μπαταρία και μετά ανοίγουν)..

Δημοσ.

Φίλε μου πρώτη φορά το ακούω .Εγώ έχω fujitsu-siemens και ανοίγει κανονικά με άδεια μπαταρία -παλιότερα μάλιστα θυμάμαι πως κάποιος είχε ρωτήσει στο forum αν πρέπει να ΒΓΑΖΟΥΜΕ την μπαταρία αν το δουλεύουμε συνέχεια στο ρεύμα .Οπότε οι περισσότεροι φορητοί ξεκινάνε και με άδεια μπαταρία (ή και καθόλου!).Ας απαντήσει όμως και κανένας που έχει Acer καλύτερα...

Δημοσ.

Φιλε μου,εχω ACER Aspire 1604 LC,του εχω βγαλει την μπαταρια και τον εχω στο ρευμα συνεχεια και δουλευει κανονικοτατα....

Δημοσ.

εχω βγαλει την μπαταρια και τον εχω στο ρευμα συνεχεια και δουλευει κανονικοτατα

Τι να πω δεν ξερω.

Ενα Toshiba που εχω κανει τα ιδια.

Ο παλιος μου toshiba δεν ειχε προβλημα!

Δεν ξερω, τι να πω. Ξερει κανενας αλλος κατι περισσότερο?

Δημοσ.

Kapote eixe to idio problhma enas filos me ena HP.To phge se enan gnwsto tou hlektroniko kai tou eipe oti eixe problhma kapoio oloklhromeno pou exei to laptop gia na katalabainei pote einai sthn mpriza kai pote douleuei me mpataria.Den eimai hlektronikos kai den kserw an tou elege alhtheia, omws o tupos tou to gurise pisw ftiagmeno.

Δημοσ.

kai to diko mou to Acer 1703 to idio kanei. Ama apofortistei teleios kai kleisei mono toy, tote otan to baleis sthn mpriza xreiazetai na perasei arketh wra gia na mporesei na ksanaanapsei. Den einai problhma. Einai xarakthristiko (kalo h kako opws to parei kaneis) pou exoun ta perissotera ACER teleutaias genias.

Loipon, mhn psarwneis!!!!

ALSO sto kouti pou sou edwsan otan to phres, exei ena kapaki mesa, pou pezei to rolo tou kalymatos se periptwsei pou afaireseis th mpataria.

An douleueis me to laptop synexws sto reuma, bgale thn Mpataria kai exeto synexws me ton metasxhmatisth mprizwmeno.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...