liverpoolman Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Παιδια θελω εναν αξιοπιστο γρηγορο τροπο να μεταρεπω PDF σε Excel. Tα pdf εχουν μεσα δεδομενα απο πινακες στα ελληνικα που ειναι ουσιαστικα απογραφες καταστηματος ανα ετος με διαφορα προιοντα... Καθε pdf μπορει να ναι 100 σελιδες... Θελω στο τελος να κανω ενα excel με εναν αριθμο προιοντων πχ 50 απο τα 5000 που θα εχει καθε pdf.... Καταλαβαινετε πως χειροκινητα ειναι λιγο χρονοβορο.... υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Δεν θελω free προγραμματα... Θελω προγραμματα αξιοπιστα που να κανουν την δουλεια και να μην εμφανιζουν αλλαμποουρνεζικα.. Επισης θελω σε πειρπτωση που τα εχω χειρογραφα παλι να μπορω να τα μηχανογραφησω με τον ιδιο τροπο... Υπαρχει τπτ καλο??? Εχω βρει ενα που λεγεται ABBYY αλλα ειναι πανακριβο και δεν ξερω κιολας αν θα με καλυψει στο τελος... Τι προτεινετε?
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η τελευταία έκδοση (2019) του office υποστηρίζει τη μετατροπή pdf σε επεξεργάσιμο αρχείο. Το έχω δουλέψει σίγουρα σε word (με εντυπωσιακά θα έλεγα αποτελέσματα / δεν αναφέρομαι σε scanned pdf). Δοκίμασες να δεις πώς παίζει με το Excel; Κάτι τέτοιο αναφέρουν και εδώ. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) @liverpoolman Δεν μας είπες εν τέλει, με ποιον τρόπο κατάφερες να δουλέψει. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
skrit Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Αν τα αρχεία σου είναι text-pdf και όχι image-pdf (σκαναρισμένα) οι δύο πιο αξιόπιστες εφαρμογές είναι: 1) Adobe Acrobat Pro (έκδοση ΧΙ και μετά). Κάνεις "save as" στη μορφή που θες. Πολύ αξιόπιστο ανάλογα με τη δομή του εγγράφου που έχεις. Το ΧΙ PRO νομίζω κοστίζει περί τα €600, το DC Pro (μεταγενέστερο) είναι με μηνιαία συνδρομή αναλόγως τους όρους που θες. Δεν το προτείνω για scanned docs. 2) FineReader (το ΑΒΒΥΥ που λες παραπάνω). Το απόλυτο πρόγραμμα για τη δουλειά που θες και για πολλά ακόμα σε αυτήν την κατηγορία. Κάνει και για σκαναρισμένα με πολύ μεγάλη αξιοπιστία (αναλόγως και την ποιότητα του αρχείου). Προσωπική γνώμη, για αυτά που κάνει, τα €199 που κοστίζει η τελευταία έκδοση (15) είναι λίγα. Εφόσον είναι η δουλειά σου, βέβαια. Αν χρειάζεσαι κάτι ευκαιριακό επειδή έτυχε, πρέπει να ψαχτείς με freewares (με το ανάλογο κόστος σε χάσιμο χρόνου...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα